קאברים

../images/Emo41.gifקאברים../images/Emo41.gif

איזה קאברים הייתם רוצים לשמוע את הראל שר? לא סגנונות, שירים. אני באופן אישי הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר של צביקה פיק "והוא מכה על חטא", זה שיר מקסים שהיה יושב על הראלי בצורה מדהימה... לדעתי...

הכל יכול לשבת על הראל......

הוא יודע לבצע יפה כל שיר! אבל אני הכי רוצה לשמוע אותו שר את כל הכוכבים ואת תנו לגדול בשקט!

../images/Emo6.gif

סוף סוףך השתחררתי מהיסטוריה..והחרישה הייתה שווה, רוב המבחן היה בדר
רק שאלה אחת דפקה אותי קצת

כן, זה השיר הסוטה והמגעיל ההוא,

של שני האנשים היחידים בארץ שיכולים לעקוף את עופר לוי בשוביניזם ובגועל. או שאולי אני טועה, ונמצא האחד שיכול לעקוף אותם?
לא חשוב, שלשתם באותה תת רמה.

אין מישהו שיכול לעקוף אותם.

הם פשוט מגעילים, וסוטים ושוביניסטים. או בקיצור: מס"ש.. זהו! מהיום: מס"ש זה אנשים כמו הישראלים (חחח, זה נשמע שאני מדברת על העם שלנו.. חעחעחע)

אהמ.. אני אישית:

מי תרצי - גידי גוב. כששמעתי את השיר הפעם הראשונה חשבתי: "ואו, אם הראל ישיר את זה.. אעאעאעאע" ויש עוד כמה.. אני פשוט לא זוכרת עכשיו.. יש יותר מדי חרא בחיים שלי שקשה לי לשים לב למה שהולך מסביבי....

וול.. ../images/Emo60.gif

כל שיר שאני אוהבת וכל שיר שמרגש אותי, אני ממש מקווה שהראל יבצע מתישהו.. כי הביצועים שלו כל כך מדהימים
שירים של רמי.. ריטה.. מתי כספי. את ילד אסור ילד מותר קיוויתי שהוא יבצע.. והוא אכן ביצע אותו ברידינג
תגדיו, את עד שתעזוב של ריטה הוא לא ביצע נכון? זה גם שיר מהמם. ויש גם את כמו נוצה של רמי. את שניהם ביצעה עדי כהן, אגב
גם את סליחה של מתי כספי הוא בטח היה מבצע מדהים

Danielushhhh

New member
אני עכשיו שומעת את נוצה של רמי../images/Emo12.gif

אני צריכה לצרוב את זה לטקס יום השואה כי אנחנו רוקדים עליו

NoAuSh

New member
מממ

לא יודעת :/ אולי זכיתי לאהוב, נובמבר לשם לא יודעת אני פשוט אוהבת תשירים האלו, ושילוב של הראל ושירים יפים זה כיפ :] יעלי ניסיתי להגיב בבלוג שלך אבל אי אפשר בלעכס [בפוסט החדש]. אז מואה בינתיים :]

למעלה