צרובים ONLY

מודי גלאון ( גידי גוב )

שלום לכולם ראיתי את התוכנית ומאוד נהניתי אסי אין עלייך. הרגת אותי מצחוק עם התנועות של שלומי עם הראש תזהר שלא יתפס הצוואר באחד ההופעות היה גדול אדם גם מאוד מצחיק ודרך אגב דנה אני גם מרמת אביב אנחנו שכנים שיהיה לכולם שבת שלום מודי גלאון

הודעה חשובה!!!

ביום שני לא לשכוח כל כוכבי מת להיות במועדון הסטייג' בת"א לא לשכוח!!! לכל משתתפי תוכנית 5 הייתם מצויינים אסי מזל טוב נשמה!!! אוהב את כולכם יוני שמחי אייל גולן!

מישמיש18

New member
לדנה אינטרנשיונל, ושלומי ליאור לוי

היי לכם, הייתם ממש טובים אתמול דנה יש לך קול מהמם והיה חיקוי ממש טוב אסי (שלומי ליאור)- החיקוי היה ממש ממש טוב והיה לך אחלה גימיק! :0) שיהיה לכם המון בהצלחה!

night m a n

New member
לאסי

תגיד זה אתה שהיית פעם לפני כמה שנים בתוכנית בערוץ 2 של שאלות וכאלה ושרת שם תשיר הזה??.

betti10

New member
האתר הרשמי של גילי מיילי!!!../images/Emo124.gif

לחברי הפורום ולכוכבי "מת להיות": הנכם מוזמנים לבקר באתר של גילי מיילי - שלמה ארצי הכי צרוב שיש! בואו להתעדכן, כנסו לפורום, הצטרפו לרשימת החברים וענו על הסקר. מצפים לראותכם שם! גילי מיילי ו- BETTI10! נ.ב: לכל מי שיש חומר ומעוניין לשתף - מוזמן לשלוח למנהל האתר.

סיבוש

New member
האתר הרשמי של אסי לוי../images/Emo41.gif

היי לכולם
רציתי להגיד שאסי היה פשוט גדול מכיוון שאני חולה על ליאור נרקיס ואסי מחקה ממש טוב את ליאור ושלומי והוא פשוט תותח ותם תראו שהוא ינצח בגמר.... עכשיו מי שרוצה לדעת עוד פרטים על אסי לוי מוזמן להיכנס לאתר הרשמי שלו אז ביוש בנתיים.... אסי לוי הגדול מכולם!

betti10

New member
אממ...כן...ו...

קצת שכחתי להוסיף... כתובת האתר: www.gilimaili.tipo.co.il נ.ב: רצוי להפעיל רמקולים.

asi levi

New member
ווואווווו סיבוש

המון תודה על הפירגון ועל והאהבה באמת כיף לשמוע אסי

סיבוש

New member
בבקשה אסי......./images/Emo50.gif

אני נורא אוהבת לשמוע אותך אתה מחקה את ליאור בצורה מדהימה....... אני בחיים שלי לא שמעתי חיקוי כזה טוב של ליאור ותאמין לי אים אני אומרת את זה כי אני מכירה את ליאור ואת הקול שלו ממש טוב!
אז שיהיה לך בהצלחה מאמי בגמר ואל תשכח לבוא לבקר מידי פעם בפורום הרשמי של ליאור (שאני איתמר ונטלי מנהלים)
ביי ביי

למעלה