ציטוטים!

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo41.gifציטוטים!../images/Emo41.gif

אם יש ציטוט של כל בדרן ישראלי שאתם באמת אוהבים,רישמו כאן!!! לימור,שמעון,פרידמן,קיציס,דומינו,פלטפוס,אפקט הדומינו,נאור ציון,רמי ורד,קטורזה,ילדים סורגים<כוכבי השכונה>....מי שבא! שבת שלוש <ארבע חמש וחציי.
> -שני-

R-o-i

New member
אין לי מושג מי אומרת את זה אבל

אני כל הזמן אומר "זה רק נידמה לך" או הציטוטים האהובים עלי הם מאלכס חולה אהבה "אל תשחקי אותה מותן אני יודע שאת מתה עלי" "זההההה לא כוסייות אלהההה סתאאאם עקומות אלה" אך אני חולה על הסרט הזה

R-o-i

New member
אז אם כבר אתם מדברים על תוכניות אז

אני אהבתי את זה אבא איפה סבתא ? סבתא נתנה ווילי (הרמת גלגל) עם הzx12 שלה (סוג של אופנוע) ונימרחה על הכביש נ-ה-ג ע-ל ע-ל ת-ח-צ-ה ח-י-י-ם

R-o-i

New member
בגלל שאני אידיוט זאת ההודעה השלישית

שלי רציתי לרשום נ-ה-ג א-ל ת-ח-צ-ה ח-י-י-ם רועי שמודע לכך שהוא אידיוט

yaelosh15

New member
הוא אומר .......

כוסיות?! הייתה אז ת´מילה הזאת....לא נראה לי....בכל אופן יש גם ת´משפט "אם אבא שלי יגלה שלקחתי לו את התמונות הוא ירביץ לי עם החגורה שלו"(במבטא בולגרי מעצבן) אבל אני לא ממש בטוחה שזה המשפט...... ואתה חייב לדעת מי אומר את ה"זה רק נדמה לך" למה זה מוכר לי פיצוצים!!! וכומבן יש את ה"מההההה כבר נגמר?!" ואת ה"תיהיה פוליטיקליקורקט(בטוח לא כתבתי נכון
) ואת ה"אנ´לא יודעת" של פלטפוס... אממ לא זוכרת עוד כרגע... ביי ביי אוהבת יעלוש

yaelosh15

New member
נזכרתי......./images/Emo13.gif)

וואי אני בלהם....שכחתי....דיי רציני...טוב שנייהאהההה "אני אדבר איתך אחורי זה"

yoninet2001

New member
יש לי תשובה יעלוש נשמה שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מי שאומר "זה רק נדמה לך" כשהאמאנ הולכת לקחת נפט היא מקבלת מכתב מהדוור. היא קוראת אותו והאישה מאחור מסתכלת וקוראת אותו גם ואז האמא אומרת לה מה את מסתכלת והיא אומרת "זה רק נדמה לך". אם תאכלי לישלוח לי אימייל אני יודה לך מאוד ביי נשמה ויפה שלי [email protected]

*-*SUNSHINE*-*

New member
ואפרופו אלכס חולה אהבה...

זה הסרט פולחן שלי,אני לא יודעת מה אתכם אבל אני משננת את כולו!!! והנה הציטוט שאני תמיד אומרת משם והוא גם זה שהכי מצחיק אותי: "מה שוקולה?מה פתאום שוקולדה? משוקולדה מקבלים רק כאיבי בייטן ו..ו...ו..אני יודעת מה..." ציטוטים נוספים: "ילדה אם את נודעת לי בשער אני קורעת אותך!"<מירי> "אני נכנסתי למיגננה" "בוא הנה מייייייייייייייד,אתה מנהיג פה מרד" זהו לעכשיו...
-שני-

yaelosh15

New member
אם כבר........

אז כבר..... "המורה והמורה...מה אתם עושים פה?!" חיח ידיד שלי עושה את זה הכי מצחיק בארץ.......

$ מעיין $

New member
עכשיו אניי בתוררר! אניי! זוזי! אניי

אוקיי גם לי יש ציטוטים למיניהם.... שנתחיל? סבוביישן
"חייל לא מפריע!" "ברדוגו-קבל..." "זה לא יעלה על הדעת..." "ו-ה-ע-ו-ב-ד-י-ם" "אל תלך סחור סחור גש ישר לנקודה" "מה אתה מדביק תוויות?!" "א-כ-ז-ב-ה" (למרות שהמשפט הזה כבר מעצבבבבבבבבן) "אתה חייב לי נקניקיה" (מ-"אלכס חולה אהבה") "אתה מוליך אותי שובל" "איך הגעת למקסנה הזאת?" "ייייייייישר שתי שטוטות פלייייק פלללללאק!" "מה קורה אח שלי הכל טוב?" "סקס סמים וטל מוסרייי" "מה אמרה התולעת??" "מי החתן?? אתה החתן?? הוא החתן? אתה החתן?? --- מי יתחתן איתך יא דבה?!???" "מי מתעסק עם מיקו??" "אתה נוגע בי?!" (סיגנון חממי-לימור) "הלכתי על הגיזרה הגבוהה"
מעיין

yaelosh15

New member
יאאאאאאא איך שכחתי מ.....

אתה חייב לי נקניקה.......אין המשפט קורע אותיייייייי

למעלה