פ-ר-ק 51!!!! הפרק הכי שווה!!! צפייה מהנה!
M mmmash New member 5/12/06 #1 ../images/Emo41.gifפ-ר-ק 51!!!!../images/Emo41.gif הפרק הכי שווה!!! צפייה מהנה!
נ נעה של ה י ם New member 5/12/06 #2 |אלפי מאוהבים| ויו, קלטתי עכשיו משהו בדיליי של שנתיים.. "אין יותר שקרים?" "אין יותר סודות?" "אנחנו ממש סרט של מייק לי.." עד עכשיו חשבתי סרט של מייק לי בקטע שהם נשמעים כמו דיאלוג מתוך סרט שלו... פתאום קלטתי שהכוונה היא לשם של אחד הסרטים שלו - סודות ושקרים. *מרגישה ממש ממש ממששש מטומטמת*
|אלפי מאוהבים| ויו, קלטתי עכשיו משהו בדיליי של שנתיים.. "אין יותר שקרים?" "אין יותר סודות?" "אנחנו ממש סרט של מייק לי.." עד עכשיו חשבתי סרט של מייק לי בקטע שהם נשמעים כמו דיאלוג מתוך סרט שלו... פתאום קלטתי שהכוונה היא לשם של אחד הסרטים שלו - סודות ושקרים. *מרגישה ממש ממש ממששש מטומטמת*
ז זוביק התינוקת New member 6/12/06 #3 זה בסדר גם אני לא ידעתי את זה אז או שאניממש מטומטמת ואין לך במה להתנחם או שבסדר. בקטנה יוו שנים לא כתבתי פה היי לכולם
זה בסדר גם אני לא ידעתי את זה אז או שאניממש מטומטמת ואין לך במה להתנחם או שבסדר. בקטנה יוו שנים לא כתבתי פה היי לכולם
נ נעה של ה י ם New member 6/12/06 #4 לא אלב נו, אני מכירה את הסרט ויודעת שהוא של מייק לי ופשוט.. לא קישרתי.