פרק 9: בדידות

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifפרק 9: בדידות

כל הנושאים לגבי הפרק נא לשרשר כתגובה להודעה הזו

הדמר

New member
היי לכולם אשמח לקבל תקציר (מפורט)

בס"ד של הפרק לא יצא לי לראותו

amst

New member
עשיתי סבב כתב פלילי אצל חברים שלי

ואף אחד לא ידע על מה אני מדברת.. רובם אמרו שערוץ 1 בכלל לא מתוכנת בשלט ורק אם יש מלחמה/פיגוע/משחק כדורגל חשוב הם עוברים שם חבל שהם לא מפרסמים בערוצים אחרים ממש קליקה סודית יש להם שם

MaxCohen

New member
באמת חבל

שלא מפרסמים את הסדרה הזו יותר ממה שמפרסמים אותה כיום. סדרה ישראלית באמת מצויינת ואיכותית, שאני לא זוכר כמוהה אולי מאז "טירונות". בכל אופן, החיים של אודי מדרדרים לגמרי. מומי אומר לאודי שהוא מפסיק לבטוח בו אחרי עניין ההדלפה של אהרון לוי. אודי מבקש/מאיים על ג'ול שיעזוב את הבת שלו. כמובן שהוא מסרב. אודי מאחר בהגשת כתבה, ולנילי נמאס ממנו. בינתיים גם הכתב של העיתון המתחרה, אילני, מצליח להשיג סקופים בניגוד לאודי. שניאור אומר לאודי שהוא מאוד קרוב לפיטורים. הנכה במערכת עיתון "גלגלים" משיג איכשהו מידע על ההוא שנילי התאהבה בו, ומתברר שהוא חוקר פרטי (למרות שאת זה הבנו מהפרק הקודם) שגם היה לו איזה עניין עם מס-ההכנסה ועכשיו הוא עושה חקירה על מערכת העיתון של שניאור. אודי מביא לנילי מעטפה עם המידע על החוקר הזה. אודי ממשיך לשכב עם קרן. שניר מלווה כסף מסימה, ונכנס עם הכסף לאיזשהו מקום לא ידוע (כנראה מועדון). לפי דעתי היה פרק לא הכי מעניין, בניגוד לכל הפרקים הקודמים, אבל אני מניח שצריך פרק אחד או שניים כאלה שיקדמו את העלילה.

סתם דברים שמצאו חן בעיניי מהפרק

דימול היה מש חמוד בתחילת הפרק כשהוא אמר לסימה על שאולי שהיתה לו "תאונה חיבית" ושהוא מקווה שהפציעה לא תהיה קשה...
אודי יצא פשוט מניאק כשהוא נתקל בקרן שממש התרגשה כשדברה איתו על מה קרה ביניהם ערב קודם והוא אמר לה "כבר שכחתי מזה"... חוץ מזה שלדעתי קרן מטומטמת שהיא נותנת לאודי, מה בכלל הולך ביניהם??? שאודי יהיה עם אורית, הלוואיייי!!!
זה רק אני או ששאולי פשוט קרציה עם המוזה האומנותית שלו?(והוא עוד מדבר עם אודי על ערבוב החיים הפרטיים עם העבודה...)
עכשיו ג'ול-הוא לא אוהב את תום! תזכרו מה שאני אומרת לכם... אין לי מושג מה עובר עליו. (חוץ מזה הוא הבטיח לאודי שהוא ישמור על תום לא יסמם אותה..). חוץ מזה שתום מסריחה-הלוואי עלי אבא אוה כזה שדואג ויש לו את הקשרים להגן על הבת מפני עבריינים.
אורית מעצנת אותי ממש.. גם כן חתיכת אמא...
"גלגלים" ממש חמוד- מה השם שלו בסדרה? הרי לא הגיוני שהוריו קראו לו גלגלים...
עם דבר אחד אני מסכימה עם נילי, הם באמת חבורת בטלנים, ולא עושים כלום. אם באמת אנשים כאלו היו עובדים בעיתון לא היו בכלל עיתונים..
חוץ מזה שנילי מסכנה... היא באמת התאהבה...
למה לעזאזאל מאחוריו של מפקד המשטרה יש ארון עם ספרי תורה???
ואת הקטע עם התרומה לבית הכנסת עם קרן עשו יפה, שנה הוא מדבר איתי "דברי חלקלקות" יפה יפה ואז אומר ותרומה לא בשבילי, בשביל הבית כנסת...
והמשפט שאני לוקחת מהפרק בתור מוסר השכל "אני לא מכיר בן-אדם שאין לו מה להסתיר"("גלגלים")

בן בן4

New member
אוקיי ועכשיו לפרק ה-10....

טוב...היה פרק חמוד לא יותר מזה...היה משהו מאוד רגוע בפרק הזה כאילו הכינו אותנו לשבת ממש ככה וגם דיברו על זה. יש כמה דברים שאהבתי בפרק ה-9 ..כמו שאמרתי שהיה פרק רגוע יחסית לאחרונים..אז גם ברגוע יש דברים יפים...אהבתי את המוסיקה לאורך כל הפרק ...אהבתי את אודי היום...המצב הנפשי שלו מתחיל להדרדר מרגע לרגע...ממש לא עוזר לא שג'ול הולך עם הבת שלו ..ומומי כבר לא ממש "חבר" שלו ואורית עושה לו פרצופים ותאומי מראה לו מכתב פיטורים ... בקיצור הוא מתחיל להתחרפן....היה רגע מדליק שאהבתי עם ג'ול ותום..הריקוד של "ספרות זולה" היה פשוט משגע,מקסים,רגע יפה בפרק.שניר היה היום יותר מתמיד...נילי קצת מעצבנת אותי ...בקיצור רגוע ,יפה, אולי רגוע מידי - אני כבר מכור..אמרתי?

SUE ME

New member
לדעתי

קרן מאוהבת. ואני אומרת לך שג'ול כן אוהב את תום. אני לא יודעת איך זה יגמר, אבל הוא אוהב אותה. מאוד. גם אני הרגשתי בהתחלה שאודי צריך להיות עם אורית, אבל עבר לי. היא קצת יותר מידיי טעונה מההסטוריה שלהם בשביל שמשהו יסתדר עכשיו... זה לא ילך. את קרן אני מאוד מחבבת. לגבי מומי לוי- הוא מעין איש מאמין, יש לו ספרי תורה, מנשק מזוזות, הארון ספרי תורה הזה מאוד מסתדר לי עם הדמות.

מהעם הקטע שרואים את מומי

מהגב, מתקשרל מישהו ושואל אותו מה קורהבעיתון שלך ןמנתק? יכול להיות שמומי זה מי שמשוחד עי העבריינים? קרן חמודה, אורית קרצייה, תום מעצבנת, נילי עוד יותר ואודי סתם שמוק, אבל אי אפשר שלא לרחם עליו.. תות

eshc

New member
אני דווקא חושב שאתם טועים

שלום לכולם פעם ראשונה שאני מגלה את הפורום הזה, ובקשר לפרק - הוא היה מפעים ומרגש. מנגינת הסיום שלו, כשכל אחד בסדרה עובר את יום שישי בצורה אחרת, הדגיש בכמה תמונות קצרות בדידות, תשוקה, משפחה ואהבה. אתמול ראיתי יצירת אמנות קטנה.

who am i1

New member
בסוף אודי עם קצב החיים המטורף שלו

עוד יגמור בגהה. אני חושב שזה מדהים כמה אהבה לאודי יש לילדים שלו.

למעלה