פרק 89 - התפקיד

yonatan samiya

New member
רוב הסצנות בפרק של היום היו כאלה...

אני מתכוון שהשיער שלו היה ממש קצוץ... כמעט גלח. אז הביאו לו פאה. תסתכלי טוב טוב בפרק של היום בסצנה שהוא מתחבא עם אנה מאחורי השיחים.

../images/Emo109.gifיש לי כמה שאלות על "האי"../images/Emo13.gif

העונה השנייה כבר תיכף נגמרת, והיא הייתה ממש הזויה ולא כ"כ מובנת כמו העונה ה-1
ועדיין יש הרבה דברים שאני לא מבין, ואם מישהו יודע לענות לי אז
1. איך גיני וציף הגיעו לכפר הזה?? כאילו..איך נהיו גיני וציף אחרים, ולא אותם גיני וציף כמו בעונה הקודמת?(וגם - איך גיני הילדה מרצח הוריה לא דומה לגיני הילדה מהכפר?). 2. איך נהיו טיימירים בכפר הזה אם השנה היא 1909???
ואסון האסטרואיד הוא כידוע בעתיד..!! 3. והכי מוזר- איך הילדים בהיסטוריה אחרת הם ציידים בצבע לבן??
ולמה הם לובשים לבן? אלה דברים שלא הבנתי אותם בכל הפרקים עד כה..

Yarinv

New member
תשובות ל-1 ו-2 לא ידועות

בנוגע ל-3: החבורה שנוצרה בהיסטוריה החדשה הייתה חבורה של ילדים טיימרים רגילים, ברגע שאדי עלה לשלטון הוא אימץ אותם לחיקו והפך אותם למה שהוא מכנה "הציידים" שלו. הבגדים סתם בשביל הסמליות, כמו שהממשל והשמטרה לובשים מדים שחורים עם הסמל.

שירטע

New member
טוב, הרבה פעמים הילדים שמשחקים שחקנים בעבר

לא כל כך דומים, אין מה לעשות. שאר השאלה 1 ושאלה 2 - על זה בעצם מתבססת העונה, אז ככול הנראה אנחנו נגלה את זה רק בפרקים האחרונים [שזה מתחיל כבר עכשיו]. והשלישי- מה שירין אמר ^^

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמגניב איך שהכל התחבר

עכשיו בעצם מובן איך דילן נעלם פתאום באירועי ה9.9(אני משאר לעצמי שה9.9 יוצא באותו יום בכפר, והם בכלל לא שמו לב). לפי דעתי, מייקי גם משתף פעולה עם המחתרת(זוכרים את הפרק שהפלילו את השליש הקודם של אדי כדי שהתפקיד יתפנה לבן? הציידים גנבו את הUSB ואיכשהו הוא הגיע למחתרת...). הרי כמו בהיסטוריה הקודמת, לדעתי גם בהיסטוריה הזו ליסה מפעילה את מייקי. (אגב, אם תשימו לב טוב בסצנה שהציידים מגיעים למדבר עם הטלפון, תראו שמשהו טיפה מוזר אצל הציידים. זה בגלל שבאותו יום צילום ביקי הייתה הכפילה של אנה!)

Yarinv

New member
וואלה! לא חשבתי על זה

יכול להיות שמייקי שתול של המחתרת בשלטון. מצד שני, בשביל מה המחתרת היו צריכים את בן אם כבר יש להם את מייקי שם.

למעלה