פרק 65

OFIRB9

New member
../images/Emo41.gifפרק 65../images/Emo41.gif

אין לי סבלנות!!! זה פרק ענק! וכמה לירון יהיה שם! גיייי!!!!

OFIRB9

New member
אאאאאאאאאאא איזה פרק!!!!

המילמולים! החיוכים! החיבוקים! הליטופים! הו הליטופים!!!! יואה חייך! טויה צחק! סאקורה בכתה ;; חחחח התתחלה הרגה אותי! "אני יודע!" "לא חכה טויה!" "קאט!" XD וכשטויה סיפר לו! כנראה שטעיתי, יוקי כן ידע, אבל עשה את עצמו או משהו...מעניין איזה יפה זה היה! "אני רוצה לדבר עם יוקי בפרטיות אז תפסיקי להפריע!" ואיך שטויה צעק "יוקי!" כשיוקיטו נפל, בעע! קול מעוות!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרק מעולה!!!!!!!!!!!!

enjye

New member
הזוועה!

יוקיטו מספיק מכוער עם משקפיים!
למה בכלל מראים אותו בלי!!!

OFIRB9

New member
אבל הכי יפה היה כשהוא התעורר!

למה אין לי את התמונה הזו?! ;;

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifפרק 55../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווו! רובי מון הפכה רשמית לרעה המעודפת עליי! איזה פרק יפההההה!!!! חחחחחחחח איזה צרחה טויה שם כשיוקיטו נפל XD

Yosh Yosh

New member
*מחכה לפרצי ה"שונן איי!!!!"* -.-

פרק יפה
זו רק אני, או שבאמת צונזר שם איזה משהו כשיוקיטו התסכל על טויה? o_O חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא באמת צרח קצת מצחיק כשהוא נפל XD בטח בגלל כל המאמץ שהוא בזבז כשהחזיק אותו ;-; המפגש בינו לבין יואה היה יפה ;-; ופספסתי מה סאקורה אמרה בסוף.. שמעתי רק שעכשיו היא תגיד ליוקיטו שהיא אוהבת אותו

OFIRB9

New member
אני כבר פתחתי לפני ארבע שעות בערך!!

>< מנהלים לצרף

הה!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

איזה פרק יפהההההה!
^____________________________^ כל-כך הרבה יוקיטו/טויה..
ולרגע אחד חשבתי שיואה באמת עומד לנשק את טויה. אבל אז חשבתי שוב.
הה.*_* אבל דבר אחד לא ממש ברור לי... יוקיטו ידע כל הזמן שהוא יואה ורק לא רצה לספר את זה והעמיד פנים שהוא לא יודע? או שהוא בעצם לא ידע בכלל? כי אם הוא לא ידע... אז איך הוא הבין על מה טויה מדבר?

Luli M

New member
אוי כן!!!

גמאני חשבתי שהוא עומד לנשק אותו!!! אבל גררר זה בערוץ הילדים P: יוקיטו לא ידע שהוא יואה אולי מתישהו הוא הבין שהוא יואה אבל גם החלק הזה לא ממש ברור לי... נראה לי שאמרו משהו על זה באחד הפרקים..... שיואה יודע שהוא יוקיטו וכשקוראים ליואה הוא מגיב, או משו כזה..... בהחלט לא ברור... הממ...

למעלה