פרק 65

ערן1987

New member
יותר מדי דרמה בפרק אחד,זה לא בריא

לילדים קטנים.. אבל היה פרק יפה,חמוד שכזה

lazy Gi®l

New member
אוף..

העציב אותי שטויה איבד את הכוחות שלו
רובי מעצבנת, לי חמוד, סאקורה הייתה דובשנית מתוקית, יואה היה נראה כאילו הוא וטויה הולכים להתנשק, טויה היה נראה אומלל שהוא התעלף.. לא!!! לא יהיו רגעי טויה וקרו עם העיניים..

OFIRB9

New member
טוב אבל הוא כבר יודע

אז למה שלא ימשיך להסתכל עליו ככה?

Leemon

New member
פרק ענק!! *________*

וואו זה היה כל-כך יפה!! מחר אני אקליט את השידור החוזר. כל הפרק לא הפסקתי להשמיע קולות התלהבות חנוקים... ^_^; כל-כך הרבה טויה\יוקיטו בפרק אחד!
זה היה די מפחיד כשטויה החזיק את יוקי ואז היד של יוקי נהיתה שקופה והוא נפל... O.O בתחילת הפרק היה משהו בטויה שהזכיר לי את קרו, אבל שכחתי מה זה... פרק מדהים, כשראיתי את הקטע עם כוחות הקסם של טויה, פשוט לא האמנתי שזה אמיתי. *0* אבל זה די מוזר להשוות את רמת המשחק שלהם בין ההצגה (עם קופסת שימורי הדגים XD) לסרט הזה. בהצגה המשחק שלהם (במיוחד של טויה) היה ממש גרוע, ועכשיו בסרט זה נראה כל-כך אמיתי!

Vegeta fanatic

New member
אההההההההההההההה!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!

h p g i r l

New member
שונןאישונןאי../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אההה
טויה/יוקיטו!!!!!!
ראיתי את הפרק הזה כמה פעמים לפני אבל אההה אני אוהבת טויה/יוקיטו
אני אוהבת גם רק טויה
שאורן
ראיתי את הפרק שוב^^ אני אוהבת את פרק 65... והיום יש את 66^^

S.Riddle

New member
משגע. זה היה פשוט... משגע.

הקלטתי. הייתי חייבת. עכשיו יש לי את הפרק הזה בשלוש שפות
אין ספק שמכל הפרקים, מלבד פרק 66 (וגם זה באופן עקיף), הפרק הזה היה הכי שיפי עד עכשיו. קודם כל, סוגיית הטויה\יוקיטו נפתרה כאן מבחינתו של טויה. לא משנה באיזה מילים הוא משתמש או באיזה שפה, המבטים ושפת הגוף שלו, מצוירים כשיהיו, מביעים הכל בשבילו. טויה שם על הכף את החיים של יוקי ויואה ומנגד את היכולת לראות את אמו, זו שמפרקים קודמים אנחנו כבר יודעים כמה היא חשובה לו. הוא בחר ביוקי ויואה. כי "זה לא הוגן שרק אני יכול לראות אותה, בכל מקרה." זה רק מראה כמה שטויה הוא אדם טוב, אכפתי ופשוט לא אגואיסטי. וגם כמה שיוקי חשוב לו. את יואה הוא לא ממש מכיר, אבל הוא מתייחס אליו כחלק מיוקי- "אם אתה תמות, גם יוקי ימות." בניגוד לאנשים שאמרו לי שזה נשמע כמו זילזול, לדעתי לדברים שלו יש רובד עמוק יותר- זה נכון שאם יואה ימות אז גם יוקי ימות, אבל טויה לא היה סתם מוסר את הכוחות שלו לזר שהוא לא מכיר- הוא נתן אותם ליוקי, שהוא פשוט... יואה. רק בדרך קצת שונה. שניהם מאוד חשובים לו, אפילו שאת יואה הוא פגש רק פעם אחת פנים מול פנים. הסצינה על המרפסת הייתה ממש עוצרת נשימה בשבילי- יש קטע מאוד יפה בסצינה הזאת, בפעם הראשונה שנאקורו מסתכלת על טויה ויוקי ואומרת שהכל הולך טוב, ובפעם השניה שהיא מסתכלת רואים שהיא בעצם הוליכה אותנו שולל- היא לא התכוונה לסצינה עצמה, אלא לתוכן שלה. למה שהולך לקרות ממש ברגע שיוקי ירדם שוב. (עידו מוסרי נתן צווחה מאוד נשית, אגב. כמה מקסים ^^) לא זכרתי שאריאול אמר לטויה שהוא צריך לקחת את יוקי לחדר אחרת יהיה מאוחר מדי, אולי זה שגיאה בתרגום? אני בספק אם אריאול יסתכן בלחשוף את עצמו אחרי כל מה שהוא השיג o.o (כלומר כמעט להרוג את סאקורה ויוקי) הסצינה בחדר. הו, אלוהים. זה פשוט... מקסים. מדהים. משגע. השאיר אותי קצת חסרת נשימה. כשטויה שם את היד שלו על הלחי של יוקי... זה סימל כזאת עדינות, כזה ניגוד לטון שבו נאמרו דבריו עד אותו זמן... תקיפות שנובעת מדאגה רצינית שיוקי פשוט יעלם. ואז הג'סטה העדינה, מה שבא להראות שלא משנה כמה טויה תקיף או חם מזג לפעמים, עם יוקי זה פחות שונה. לא ראיתי את טויה אי-פעם מתעצבן על יוקי כשהוא עם סאקורה, ואפילו לא קרוב לכמה שהוא מתעצבן כששאורן עם סאקורה. נו, ככה זה כש... ההעברה הלכה כל כך חלק. לא היו שינויי טקסט דרמטיים, הדיבוב נעשה בצורה כל כך יפה. כשטויה התעלף בידיים של יואה, שמים לב שגם יואה התרכך פתאום, בניגוד למשל ליחס שלו לסאקורה ב"שיפוט האחרון", הוא היה כל כך עדין וזהיר עם טויה. כשהוא שם את ידו על הלחי של טויה ואמר "אני מניח שאני צריך להגיד לך "תודה"." (תרגום מהיפנית) בפעם הראשונה זה נראה לי כאילו יואה לא כל כך בטוח מה לעשות עם עצמו, אבל בצפיה ה... 50 שלי, בערך.. הבנתי שזה קצת יותר מזה. זה משהו שבא ליואה ממש מבפנים, ויואה, כדמות כל כך מופנמת, הפתיע אותי שוב עם העומק הרגשי שהוא מפגין כלפי טויה. אני חושבת שהפעם היה זה יוקי שהשפיע עליו, ולא להפך. כי הרי בסופו של דבר- הם אותו אדם, רק בצורה שונה. רק ארצה להוסיף שבקטע הזה במאנגה, שהולך מעט שונה מבאנימה (במאנגה זה קורה במהלך שיעור ספורט), יואה אומר לטויה שהוא האדם המיוחד של יוקי, ושיוקי לא הבין זאת עד הקטע שטויה כמעט הלך חזרה לשיעור הספורט, ויוקי, במחווה לא מודעת, משך בשרוולו שישאר. ככה שמפה טויה כבר יודע בבירור מה יוקי מרגיש כלפיו. (אבל אלאס, האנימה לא כיבדה אותנו בקטע טעים שכזה. האכזריות.) נו, אני כבר לא יכולה לחכות לפרק של היום. לא יכולתי לבקש מתנה יותר נפלאה מזו ^_^

Leemon

New member
נהניתי לקרוא את הניתוח שלך. ../images/Emo45.gif

זה היה פרק פשוט מדהים. *-*

למעלה