שונן-איי @_@
סאקורה נראית באמת טוב עם הקימונו ^^ יפה לטויה שחור ^^ "עכשיו הוא תמיד עוזר לי, בכל פעם שאני צריכה." "וזה בדיוק מה שמפריע לי בו..." אווו, לטויה יש סיסטר קומפלקס ^^ טויה באמת היה מעצבן עם כל ה"מפלצת" שלו >.> "אני אקפוץ לבית של יוקי ואבדוק מה קורה. אם אני לא אחזור תחזרו הביתה בלעדי." "אל תשכח למסור לו ד"ש מאיתנו." "בטח." XDDD בטוח שהוא קבע עם יוקי שם וזה לא היה סתם תירוץ בשביל ללכת אליו? XDDD סונומי מאוהבת בסאקורה או משהו... אמממ... סונומי/פוג'יטאקה...? שניצל? o.o;;; "איזו תלבושת?" *sweatdrop* (מהמשאלה של טומויו...) גם אני רוצה לדעת o.o;;; טויה ממש מזכיר את סובארו בבגדים האלה o.o "יוקי! הא? יוקי! יוקי, מה קרה לך? היי, יוקי!" *מחבק את יוקי* "אה.. אההה..." "יוקי!" "זה אתה, טויה?" "מה.." *מחייך* "מה קרה לך, לעזאזל?" *מחייך גם* "אני פשוט נורא ישנוני פתאום... אבל אני בסדר, אז תגיד, מה אתה עושה כאן בכלל?" "יוקי, על מה אתה מדבר? אתה היית זה שאמר שהוא רוצה לבוא איתנו למקדש. כולנו חיכינו לך, אבל אתה לא באת." (שים את הרגל שלך עליו, למה לא?) "אני מצטער." "לא חשוב. אם נלך עכשיו, נוכל עדיין להיתקל בסאקורה.. ובאחרים.." *יוקי נרדם עליו* "יוקי?" "אני מצטער. אני פשוט ישנוני כל כך." *היד שלו מתחילה להיעלם* *בעיניים נוצצות* "יוקי..." *מחבק אותו חזק* *________________* שונן-איי!!!! מסכן יוקי ;;; אבל וואהה!! כמה שונן איי!! @__@ *נמסה* שאורן/סאקורה שוג'ו באבלס ^_^ איזה מתוק שאורן ^__^ חלום מגניב @_@ וסוף סוף חלום נבואי בלי עלי סאקורה ^^;