פרק 62

• פותח הנושא d1f2
  • פורסם בתאריך
אי אפשר להשוות פרקי סאקורה

כל פרק שונה, מצחיק ומעניין בדרך מיוחדת... אפשר רק לקטלג אותם לפרקים שיש בהם...בואי נגיד...יותר הומור (
) מאשר בפרקים אחרים...זה נשמע קצת צולע, אבל זה הניסוח הכי קולע שמצאתי...

amitasafzabida

New member
פרק יפה! אהבתי.

וסונומי הזאת פדופילית שנראה שהיא מאוהבת בסאקורה?! ואיך סאקורה ידעה שהיא צריכה להוציא את השרביט ולשנות את הקלף ומה היא השמש והירח בשחור? וסיוארן ממש היה טיפש עם כל ההבעות המסמיקות. ויוקי עומד להפוך לבתי נראה
..

star_female

New member
שונן-איי @_@

סאקורה נראית באמת טוב עם הקימונו ^^ יפה לטויה שחור ^^ "עכשיו הוא תמיד עוזר לי, בכל פעם שאני צריכה." "וזה בדיוק מה שמפריע לי בו..." אווו, לטויה יש סיסטר קומפלקס ^^ טויה באמת היה מעצבן עם כל ה"מפלצת" שלו >.> "אני אקפוץ לבית של יוקי ואבדוק מה קורה. אם אני לא אחזור תחזרו הביתה בלעדי." "אל תשכח למסור לו ד"ש מאיתנו." "בטח." XDDD בטוח שהוא קבע עם יוקי שם וזה לא היה סתם תירוץ בשביל ללכת אליו? XDDD סונומי מאוהבת בסאקורה או משהו... אמממ... סונומי/פוג'יטאקה...? שניצל? o.o;;; "איזו תלבושת?" *sweatdrop* (מהמשאלה של טומויו...) גם אני רוצה לדעת o.o;;; טויה ממש מזכיר את סובארו בבגדים האלה o.o "יוקי! הא? יוקי! יוקי, מה קרה לך? היי, יוקי!" *מחבק את יוקי* "אה.. אההה..." "יוקי!" "זה אתה, טויה?" "מה.." *מחייך* "מה קרה לך, לעזאזל?" *מחייך גם* "אני פשוט נורא ישנוני פתאום... אבל אני בסדר, אז תגיד, מה אתה עושה כאן בכלל?" "יוקי, על מה אתה מדבר? אתה היית זה שאמר שהוא רוצה לבוא איתנו למקדש. כולנו חיכינו לך, אבל אתה לא באת." (שים את הרגל שלך עליו, למה לא?) "אני מצטער." "לא חשוב. אם נלך עכשיו, נוכל עדיין להיתקל בסאקורה.. ובאחרים.." *יוקי נרדם עליו* "יוקי?" "אני מצטער. אני פשוט ישנוני כל כך." *היד שלו מתחילה להיעלם* *בעיניים נוצצות* "יוקי..." *מחבק אותו חזק* *________________* שונן-איי!!!! מסכן יוקי ;;; אבל וואהה!! כמה שונן איי!! @__@ *נמסה* שאורן/סאקורה שוג'ו באבלס ^_^ איזה מתוק שאורן ^__^ חלום מגניב @_@ וסוף סוף חלום נבואי בלי עלי סאקורה ^^;

be a bee

New member
שאורן../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

מסמיק כל הזמן וזה^.^, סאקורה הזאת מעופפת:p, לא שמה לב לכלום;[.

h p g i r l

New member
אההההה../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

טויה\יוקיט
לגמרי התחרפנתי כשראיתי מה טויה ליבש בתחילת הפרק, ישר עלתה לי בראש התמונה מהגלרייה^^ ככה שכל הפרק ישתי וחיכיתי לזה, אבל גם שאר הפרק היה יפי^^. אבל הוא שאל אותו אם הוא בסדר וחייך תוך כדי, מוזר... טויה
חיבוק
איזה כיף ליוקיטו (לא בקטע שהוא מאבד כוחות ונעלם אלא בזה שטויה חיבק אותו) זה היה כזה יפה!! שניצל!! סונומי את בסדר??? יאמזאקיXDD כזה שולט!! הוא דמות המשנה האהובה עלי
כזה שולטטטט אני מתה על השקרים שלו, אבל לא היו פינגווינים היום, הוא הפסיק לדבר עליהם
"מה שיאמזאקי כתב בברכה שלו זה שקר!" LOL אהבתי שאורןןןןןןןן
כזה שולט!!! שאורן תעשה לי ממתק אפרסק
שאורן היה כזה שולט!!! הוא גם אמר תודה לטומויו ^^ וגם טויה היה כזה שולט!! הוא בא ככה ליוקיטו^^ ואז הוא חיבק אותו ולפני זה הוא נפל לו על הברקיין :-O בקיצור פרק שולט... מסכן יוקיטו... נו טוב עוד 3 פרקים ... פרק שולט!!! *הולכת לראות אותו שוב*

למעלה