פרק 6 בפתח

../images/Emo41.gifפרק 6 בפתח../images/Emo41.gif

הקובים במסע לרשות הפלסטינאית, אסי דיין מפקיד את עצמו ובריאותו (הרופפת) בידיים סיניות וקרין מגריזו פורצת בבכי. כל הרשמים, כל ההגיגים והעיצות המועילות יתקבלו בברכה בשירשור הזה.

חבל שמבזבזים זמן על "הקובים"

אותי הם ממש משעממים. כבר מיצינו את הקטע של ערבים-יהודים ... הייתי רוצה יותר זמן עם יעל גולדמן ועם סרנגה ועפיה. הכי מצחיקים..

טאשט

New member
דווקא על מושיק וסרנגם לא מתמקדים

חבל!!!!!!!!!! נראה לי שיעל גולדמן מפחדת מאלפרון חהחהחה שימו לב למבטים המפוחדים שלה

matron

New member
גם אני חושבת ככה,

הכי מצחיק אותי זה מושיק עפיה... !!!

אין על מגריזו!

הכי מעניינת בסדרה הזאת היא קרינוששששש! אין אין על הבחורה! היא הבחורה הכי חמודה והכי אמיתית שתיראו! בנוסף היא גם יפה ומהממת כן? גם יעל גולדמן חמודה מאוד..ומאוד יפה... כל השאר..ככה..הקובים לא כל כך מעניינים...סרנגה ועפיה משועממים..ואסי וליאור מחוקים... בקיצור אין אין אין אין אין על קארין מגריזו!!!!!!!!! <<<אופירוש מגריזו>>>

matron

New member
../images/Emo129.gif פרק 6! ../images/Emo129.gif

מה לעזאזל היה הדבר הדפוק הזה עם הפדיקור הסיני??? "אם נולדת בשנת 43 יש לך באזור הכבד כוחות חיוביים, אם נולדת בשנת 58 יש לך כוחות שלילים במעי הגס ובלה בלה בלה..." לעזאזל! איזה טימטום!!! זה ממש מוזר לחשוב על זה, שמי שאמר את הדברים האלה בעצם.... , התכוון אליהם!!!
מוזר... אוו!!! איזה מתח עם יעקב!!! משהו פה מריח רע... זה לא נשמע טוב כל הדבר הזה שהיה בחדשות... אני עדין תוהה אם התוכנית אמיתי או שזה בימוי... מוזר.

טאשט

New member
באמת דפוק עאלק נולדת בשנת 43

אז יש לך דפק בכבד ואם הוא נולד ב-43 אין או יש לו שכל? יעקב עאלק "רופא הסיני" פחחחחח לא נראה לי שאסי וליאור דיין משחקים, זו ההתנהגות שלהם

הקיסר הצהוב עאלק......

הוא נראה יותר כמו תרנגול מרוט נוצות... לא הייתי נותנת לו לגעת בי בלייזר. ראיתי שלאסי יש כל כך הרבה דברים מגעילים להגיד עליו והוא שומר אותם לעצמו. חבל
רציתי להנות מהשנינות שלו.

matron

New member
רק הסכמת של מנהלת הפורום!

מכיוון שהרבה כאן אוהבים את X ושונאים את Y וחושבים ש Z הרבה יותר מצחיק מ X, החלטתי (רק בהסכמת של מנהלת הפורום כמובן), לעשות "הזוג האידאלי" (לא היה לי שם אחר לדבר הזה...). כל מה שצריך לעשות זה עד יום שלישי הבא, להגיש תשובות לשאלון הבא במסר!!! (דגש!).
1. הזוג השנוא-
2. הזוג האהוב-
3. הזוג הקורע-
4. הזוג הדפוק-
5. הזוג המעניין- (***להחשיב את יעל גוטמן ל"זוג"). ביום שלישי, אני אפרסם את התוצאות בפורום, והזוג הכי "אהוב", יקבל שירשור ענק עם תמונות, תקצירים עליו, סירטונים וכל מה שתבקשו. להזכירכם, הנה הזוגות-
1. מושיק עפיה והיווני.
2. יעל גוטמן.
3. יעל בר זוהר וקרין.
4. צוות הקובים.
5. אסי דיין, והבן שלו. מצפה לתשובות דרך מסרים, יובל.

matron

New member
../images/Emo34.gif כבר 2 הגיבו לי, והולך להיות

מעניין...!!!

הזוגות

1. הזוג השנוא- הקובים 2. הזוג האהוב- יב"ז וקארין מגריזו המהממת!! 3. הזוג הקורע- מושיק וסרנגה 4. הזוג הדפוק- אסי וליאור דיין 5. הזוג המעניין- יעל גולדמן <<<אופירוש מגריזו>>>

בשמה ../images/Emo140.gif

רק שבעיניי אפשר לעשות את זה בפורום ולנהל דיון פורה סביב הבחירות. לא?

למעלה