פרק 509

ליןןןןן

New member
../images/Emo41.gifפרק 509../images/Emo41.gif

שון הבין שמרלו עושה ת'ניתוח בשביל ג'וליה? לא הצלחתי לקלוט מהמבט שלו...
ומישל הזאת פשוט
ה

שiס

New member
אני חושבת שכן..

נראה לי שהוא קלט. ומישל.. לא סבלתי אותה מהפרק הראשון שלה..

חייבת להתוודות....

הסיבה שאני צופה בסדרה :ד"ר כריסטיאן טרוי,כן העלילה בסדר ,אבל להתחיל את השבוע טרוטת עיניים בגללה?........ אבל השחקן הזה פשוט מדהים ....... אני בת 30 נשואה++ משכילה במשרה בכירה ואני קולטת שאני מעריצה שחקן כמו בגיל 14................. קוראת עליו בגוגל מורידה תמונות.......... ירדתי סופית מהפסים אוי נועה תשבי ....איזה כיף לך רזומה כמוהו. ושלא תבינו יש לי בעל חתיך הורס ולא היתי מותרת עליו בשביל אף אחד אבל ג'וליאן הזה מה אגיד לכם, פשוט עושה לי את זה בהחלט סידרה מעניינת בעיקר המוסר השכל הבסיסי שלה שמראה חיצוני לא ערובה לכלום בחיים אלו

ספיישיל

New member
כן. אחרי שסיפרה שהיתה זקוקה לכתף

למי יקשיב לה ולתשומת לב ממנו. דוחה!מגעילה!!!!

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif ד"א, גם אתם שמתם לב שהראש שלו יותר גדול

משל ג'וליה?

חחחח

ככה זה אצל הננסים - ראש גדול וגוף קטן. ובהתחלה הוא היה בסדר אבל עכשיו שהוא גם עם ג'וליה מה הקטע נו??

RenanaD

New member
אני חס וחלילה לא צוחקת עליו, כן?

אבל ג'וליה ממש גבוהה וענקית, והראש שלה כ"כ קטן לעומתו
כן, הם זוג ממש מגעיל

RenanaD

New member
אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס אלאניס! ../images/Emo99.gif

איזו הפתעה נעימה
אני אף פעם לא מסתכלת על שמות השחקנים שכתובים בהתחלה, וגם בפרק הזה לא, אבל בדיוק כשהשם שלה הופיע - הצצתי לשם. איך הופתעתי! ישר נזכרתי בהופעה שלה פעם ב-"סקס והעיר הגדולה" בתור לסבית, ותהיתי איזו דמות היא תגלם ב-"ניפ/טאק"... והפתעה! שוב לסבית!
הלוואי שהיא תמשיך להופיע גם בפרקים הבאים. היא אדירה. למרות שהיחס הדו-סטרי שלה לליז ממש מוזר. מילא, "ניפ/טאק". נראה לאן זה יתקדם

לא משהו שקשור לפרק,משהו בכללי

זה רק אני או שהאף של ג'וליה ממש בולט? :| פעם זה נראה ככה ופעם אחרת...ואם כן היא לא נשואה למתנח פלסטי?

../images/Emo210.gifאיכ זה היה ממש מגעילל

ונמאס לי מג'וליה בכל העונות היא לא מרוצה מכלום וכל הזמן שהיא דמברת זה נשמע כאיול חתכו לה ווריד חח ומרלו הזה יפננפש פשוט מזעזע:S

למעלה