פרק 47

DogsGirl

New member
אייי^_^../images/Emo60.gif

היה פרק ראשון עם אריאול^^ (אפילו שהוא די מעצבן
) ממש צחקתי כשיוקיטו אמר שבזמן האחרון הוא ממש רעב... רק בזמן האחרון?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifהיה פרק מאוד יפה!!

נאקורו מפחידה אותי >.> XDXDXD איזה חמוד שאורן כשהוא ראה את אריאול ואת סאקורה. וטומויו אמרה לו:" עכשיו יש לך יריב, אז בגלל זה אתה נשאר נכון?" איך הוא התעצבן
. "אני רוצה לדבר עם יואה..." מעניין על מה...

lazy Gi®l

New member
^-^

פרק נחמד .. "סאקורה.. זה השם שלי.." אנחנו שמחים לדעת
כל הקטעים שלי מתעצבן היו חמודים! פעם חשבתי שיוקיטו "פופלארי" עכשיו זה נראה כאילו סאקורה

h p g i r l

New member
הפרק../images/Emo82.gif

אריאול והקרצייה מעצבנים, כבר על הפרק הראשון איתה היא מתעלקת עליו? חשבתי שזה יקח אולי שני פרקים אבל על ההתחלה??? ואריאול נשמע אפילו יותר נורא מביפנית... ארררר הוא מעצבן... אבלאבלאבלאבל... למרות שידעתי שלא יהיה את שיר הפתיחה החדש זה עיצבן והרגיז אותי שהוא לא היה, זה היה האהוב עלי מביניהם... גם שיר הסיום נחמד אבל התרגלתי לזה שהם לא מדובבים את שירי הסיום... טוף, שאורן נשאררררררררררררררררר!!!
הוא נשאר כדי להלחם על מקומו!!!! קוואי^^ וטויה הציע ליוקיטו מהקרטיב שהוא לקח לסאקורה^^
האיזה פרק יגלו מי הוא אריאול ויגלו את חבריו?? מחר?

SailoR VenuS

New member
../images/Emo58.gif

ראו אותו בהתחלה בצורה האמיתית שלו..זה היה כזה יפה! *-*

h p g i r l

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif../images/Emo82.gif

הראו אותו דיי בהתחלה לא? אבל לא ממש הראו אותו, וגם לא בצורה החמודה שלו, רק בצורה האמיתית

ExtreamGirl

New member
ביפנית הוא נישמע מבוגר והרבה יותר

חמוד! איכס פה הוא ניראה זבל הדיבוב הורס לו את הכל.. ביפנית הוא גם חתיך וגם יש לו קול יפה :mad:

ExtreamGirl

New member
כי הקול שלו הורס את כל היופי

אתה ראית תסרט השני נכון? ביפנית?! נכגון שהוא יותר חמוד שם ביגלל הקול?

Leemon

New member
חמוד

איזה קרצייה הנאקורו הזאת!! היא גורמת ליוקיטו המסכן לקנא! >_< הדיבוב של אריאול באמת מעצבן. הוא נשמע כמו רכיכה כזאת... טויה היה כל-כך מצחיק כשהוא לקח לסאקורה את הארטיק! מה היתה ההבעה המוזרה הזאת? XDXD לא הבנתי אם יוקיטו כבר יודע שהוא יואה, או שהוא עדיין אישיות נפרדת והוא לא מבין מהחיים שלו...

ALiCiA SpInNeT

New member
../images/Emo170.gif אוו איזה פרק יפה!! ../images/Emo99.gif

שיואווו מה שמשגע אותי כל פעם מחדש זה ה: "בוקר טוב! ^.^ בוקר טוב!! ^.^ בוקר טוב!!! ^.^" שלהם!!!!!!
יוקיטו כל כך חמוד!
וגם טויה!
מי זאת הפקצה הזאת שנדבקת אליו??
הילד החדש דומה להארי פוטר!!
לא קלטתי את השם שלו?
משהו עם הרבה א', ו', ו-ז'...
טומויו סוטת מין קטנה.. "אני רוצה לראות אותך מתלבשת בבגדים שלי סאקורה! ^.^"
סה"כ היה פרק יפה..!
ודרך אגב - זה *לירון זייד*, ולא ווייס, או ווייז.. בכל מקרה - הילד מגעיל ברמות...
אבל כל הכבוד שזיהיתם אותו!!
, כי אני לא..
.

S.Riddle

New member
blast it, שוב פספסתי >>;

מה לעשות, לישון נראתה אופציה יותר מגרה o_O; טוב טוב, נראה מחר בעברית ^^ בינתיים... *רצה לראות ביפנית* (נורא חיכיתי לשמוע את נאקורו ;;)

פרק משאו

עכשב הבנטי למה יוקיטו זללן כי הוא צריך לאכול בשביל יואה ציפור גדולה אוריאל מעצבן על התכלה

OFIRB9

New member
אוריאל?

מה זה אוריאל שאלתיאל קוואק מכוכב נולד? תגידו רק אני שמעתי את המורה קורא לאריאול אליאול?

star_female

New member
^_^

בהתחלת הפרק ראו את הצללים של אריאול, רובי מון וספינל סאן D: הקטע שאריאול מתיישב ליד סאקורה במנגה היה יותר נחמד (טומויו: "זה כמו קטע ממנגת שוג'ו!") ^^; לי-קון המסכן.. אבל לפחות הוא לא חזר להונג קונג. ^_^ טויה שאל את יוקי אם הוא "רוצה גם" מהארטיק... *_* נאקורו קרצייה, אבל מאיה מדובבת כל כך טוב. *_* רק הפרק ראשון של העונה וכבר היה קליף האנגר (טוב, אולי לא ממש קליף האנגר, אבל זה גם לא היה פרק stand-alone כמו הפרקים הקודמים של monster-of-the-day ^^). אריאול... טוב, הדיבוב... יקח לי קצת זמן להתרגל לקול שלו, אבל הוא לא נורא. מישהו יוע במקרה אם זה שמדובב אותו מדובב גם את רן בשאמאן קינג? (ראיתי רק 2 פרקים של זה אבל הקול נשמע לי דומה...) סאקורה: "יש לי הרגשה שכבר נפגשנו פעם..."

S.Riddle

New member
מה, הוא עד כדי כך גרוע? =\

בעסה, הדיבוב של אריאול ביפנית נהדר... מה שעובד טוב גם בפרקים המאוחרים יותר של העונה השלישית כשהקול שלו מתחיל, אה, להשתנות >>;;

למעלה