פרק 47

Houndour

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

כי אין לה שום סבה להרוג אותו? זו לא המטרה שלה בחיים והיא -לא- שונאת אותו אז אין לה שום מניע להרוג אותו.. וואי, כמה הגיוני

OFIRB9

New member
ידעתי!!!!!

ידעתי שמאיה תעשה את נאקורו! פשוט ידעתי! אריאול! כזה חמוד! כזה נחמד! כזה מעצבןןןןןןןןןן!!! פשוט רציתי לתלוש לו את הראש! אבל לא ידעתי עם למעוך אותו או לנשק אותו! אני בבעיה רצינית פיפול!!! איזה פרק!!! כמה ציטוטים! "נראה לי ששללי יש יריב חדש, בגלל זה השארת את החזרה להונג קונג על אש קטנה" "לא נכון!!!" חחחחחחחחחחחחחח ונאקורו המגעילה הזו! יפה יפה אבל מסתכלת על יוקיטו במבט כזה מגעיל! בעע! לפחות היא שמה לב למה שהולך בינו לבין טויה! (שלא לדבר על משהו שהוא ספוילר אז אני לא אדבר עליו עכשיו) איזה כיף שקאהו התחפפה! יפי!!! ומי לכל הרוחות זה לירון וויז?? בכל מקרה כל עוד זה לא לירון לב זה לא מדאיג אותי! אחלה פרק! והתלבושת של סאקורה ממש מתוקה! בעעע! להרוג את אריאול! (פיצול אישיות, אחד מת על אריאול וה91 הנותרים לא סובלים אותו)

ExtreamGirl

New member
המנחה שהנחה ב5 וחציייייייי

ההוא מכובע קסמים טוליק הזה.. ראיתם את טויה עם הארטיקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

זה היה קטע כל-כך מצחיק! עוד לפני שסאקורה שאלה את טויה מה הוא עושה, אני פשוט הסתכלתי עליו והתפוצצתי מצחוק.
זה נראה כאילו הוא פוחד שמישהו יגנוב לו את הקרטיב.

S.Riddle

New member
מאיה... עושה... את... נאקורו...?

*פורצת בזעקות שמחה ומקפצת ברחבי הבית בהיפראקטיביות* אהם. מיותר לציין שצפיתי עכשיו בפרק של פוקימון שכבר לא ראיתי שנים. איזה כיף ^__^

Houndour

New member
לא יודע למה אבל ../images/Emo79.gif

מאיה בר שלום מדובבת את נאקורו
!! איך התגעגעתי לפרק הזה! נראה שפעם שניה באמת מבינים יותר טוב מה הלך שם ^^ אז כאן קלואו ריד אמר לה שהוא יהיה מטרד אבל היא תסתדר.. שכחתי את זה ^^; ה"השתחחר" שהיא צעקה מליון פעמים היה הרבה פחות מעצבן מאשר ביפנית, שם היא צעקה "רליייייס" מאתים פעם בצורה מונוטונית לחלוטין
בכל הדיבוב של סאקורה היה קצת שונה ממקודם, כאילו היא התבגרה יותר.. אבל זה היה יפה ^^

פרקקק מדהייםםם

וואי .. מישהו יכול להסביר לי למה הקסם לא אבד? למה ירד גשם? פליזזזז ענו לי !! ןלא סתם הגבתי להודעה שלך HOUNDOUR חחחחחח * אני רעה*

S.Riddle

New member
אתה קראת לסאקורה טאנגה "מונוטונית"?

*מוזת בישונן אקראית שמה שלט מעל ראשה "סכנה, מנהלת עצבנית"*

OFIRB9

New member
*מרגיעה את לירון*

קחי ציור של פאנגרליות שעשיתי במיוחד למצבים כאלה עם מישהו שואל מה זה פאנגרל=

Houndour

New member
*מרגיע את לירון* ../images/Emo79.gif

לא.. אני מת עליה!
אני קורא ל-"רליייייייס! רלייייייייס! רליייייייס! וכו'.." שהיא עשתה בפרק 47 מונוטוני ^^

למעלה