פרק 46

ערן1987

New member
אהבתי את הקטע שכולם דיברו

אבל לא היה קול,רק מוסיקה רקע.. זה היה קטע דרמטי טוב,בזמן האחרון הדרמה בסאקורה מאוד טובה

haunter

New member
פרק יפה

אבל קצר! נו, לכבוד הפרק האחרון לעונה לא יכלו להאריך בחמש דקות? זה היה פרק נורא דרמטי, היה מתאים לו להיות הפרק האחרון בהחלט. אם מישהו יודע - האם את העונה השלישית תכננו לעשות מראש או שהחליטו עליה אחרי סיום העונה השניה? טוב שזה ממשיך, בכל מקרה. מאיפה טויה הגיע?! "תמיד בסביבה"... o_O ומיילין היתה צריכה לקבל יותר זמן מסך בפלאשבקים! היה הרבה לי ולא מספיק מיילין

ערן1987

New member
בקטע שהם הרביצו לתאומים,אם כבר

אני באמת מאמין שאנשים שמרביצים לאנשים שמתחת להם יחזיקו את הידיים בצורה המוזרה הזו..

ערן1987

New member
אולי! ../images/Emo13.gif

סתם.. אבל מה הקטע של הידיים? זה לא קשור לעולם בכלל.. שהיו מרביצים להם גם אם הידיים,אני יודע מה?

haunter

New member
כן, המ, לא יודע...

אולי זה עוזר לשיווי המשקל או משהו. או שזה סתם אלגנטי. צריך לשאול את לי לגבי זה.

star_female

New member
זה היה מנגה לפני האנימה..

אז מן הסתם החליטו להמשיך את האנימה עפ"י המנגה ולא לעצור באמצע.
ואני סומכת על קלאמפ שהן ידעו מה הן הולכות לעשות עם הסדרה הזאת עוד לפני שהן התחילו אותה, אז גם במנגה זאת לא היתה החלטה פתאומית או משהו כזה.

star_female

New member
>.>

קלאמפ הן היוצרות של המנגה של CCS. עוד מידע פה. (השרשור עדיין בעמוד הזה
)

Fire Puppet

New member
גאאאד פרק ענק!

אהה כן אני חדשה פה :p אבל פרק מדהים... איזה חמוד יואה! תגידו, אם היא אספה את כל הקלפים, ועכשיו היא גם השליטה, אז הסדרה לא אמורה להיגמר..?

OFIRB9

New member
אני אגיד לכם מה היה הכי מעצבן

שגם שקושרים את יואה ומרביצים לו הוא עדיין מדבר בעדישות בלתי נסבלת

Leemon

New member
פרק יפה! ^___^

פרק מדהים! איזה מסכן היה יואה כשסאקורה הביסה אותו... *_* זה היה ממש מרגש כשהשמיעו בסוף את שיר הנושא והראו פלאשבקים מהסדרה. אז בסוף קרו חזר לצורה של דובי ויואה חזר להיות יוקיטו?! נו, טוף. ^^ זהו, מחר עונה חדשה... -_- מעניין מי ישיר את שיר הנושא החדש?

Yosh Yosh

New member
לפי מה שהבנתי, לא יהיה שיר חדש...

היפנים לא הפרידו את המילים מהמוזיקה או משהו, אז אי אפשר לדבב...

למעלה