פרק 46

Magma99

New member
../images/Emo58.gif

זאת בדיוק הסיבה למה אני שונאת את אריאול המעצבן. הוא רק מירר לסאקורה את החיים ובסוף אומר לה (בתוספת החיוך הדבילי שלו) שהכל בשבילה. ואם זה לא גרוע מספיק הוא העיז ליצור את הקרציה המעצבנת (אני אפילו לא אקרא לה בחורה כי היא לא) נאקורו אקיזוקי שתרדוף אחרי טויה ותפריע לרגעים הרומנטיים בינו לביו יוקי. מישהו מוכן למחוק לו את החיוך מהפרצוף?!?!?

Magma99

New member
זה כל כך ...

כל כך.... חחחחחחחחחחחחחחחח אני שוקלת להקים מועדון שונאות/שונאי אריאול ומעריצות/מעריצי סופי-צ'אן אנחנו נסגוד לבובות פרוותיות של סופי, נכין לו טאקויאקי (נוו התמנונים המטוגנים האלה) וגם נעשה וודו על בובות אריאול. מי רוצה להצטרף?

OFIRB9

New member
מצתרפת!

אבל כשאריאול בלי משקפיים אני יכולה לבהות בו שעות עם לבבות בעיניים, תעזרו לי!!!! גפ אני פתחתי מועדון...מועדון שונאי מקלדות...חחח

Houndour

New member
צודקת ../images/Emo58.gif

וזה עוד יותר דפוק כי בפרק 69 הלפני אחרון, יש לה פלשבאק על קלואו ריד שאומר לה שהוא יהיה לה לטרחה, אבל הוא בכלל לא אומר לה את זה באנימה.... אז לא הבנתי מתי הוא אמר לה כזה דבר, עכשיו הכל ברור ^^

bonomami

New member
אבל יואה מה זה הכאיס אותי!

הדמות שלו מועתקת מהדמות של ספירות'. מפיינל פנטזי... זה דיי חבל....:\

S.Riddle

New member
סליחה?

צר לי להודיע לך שיואה לא מבוסס על שום דמות אחרת. יואה הוא דמות מקורית לחלוטין של קלאמפ. אז מה, זה ששניהם לוחמים ולשניהם יש שיער לבן זה אומר שיואה מבוסס על ספירות'? או להפך? רק לשם ההדגשה, השיער של יואה ארוך פי 2 מהשיער של ספירות' והוא לגמרי לבן, בזמן שהשיער של ספירות' הוא כסוף. בנוסף ספירות' נלחם בחרב ויואה בקסם ובמרבלס. דמיון? לא ממש. זה כמו להגיד שג'ואי מיוגיאו מבוסס על קלאוד כי שניהם בלונדיניים. זה מגוחך...

אהובתי!!!!!!!!!!!!!!

דורין ממתי את פה??????? אני פה מההתחלה ולא ראיתי אותך! אני לא שם כי האינטרנט או שיותר נכון המחשב שלי קורס.. וירוס.. בקיצור אחריי הפרק הזה הייתי חייבת להגיע לפה אפילו לשנייה לכן כתבתי הודעה כל כך קצרה על הפרק... ועכשיו אני בבצפר.. בקיצור אני לא בא בקיצור אני מאוד מאוד מתגעגעת... ואני ל]פעמים אבוא לבקר בטח שבוע הבא אחי יתקן את המחשב ביי ביי נ.ב מתגעגעת לכל החברה מפורום 160 ומסאקורה ^_^

למעלה