פרק 46

ExtreamGirl

New member
../images/Emo41.gifפרק 46../images/Emo41.gif

איזה פרק מדהים! אהבתי איך שסאקורה שברה את הקסם בהתחלה מזה ניבהלתי שאף אחד לא זכר כלום... קיצר פרק ענק ויוקיטו חזררררררררררררררררררררר ראיתתם איך יואה הרביץ לה :mad: אררר XD

ExtreamGirl

New member
ראיתם איך לי ניסה לעזור לה?

ו.. שיואו טויה הזה מקסים כל כך יודע הכל XD הם היו צריכים לשים את זה הפרק האחרון XD

שסק לבן

New member
זה לא הפרק האחרון..?

זו רק אני, הקטע שבו יואה נלחם נגד סאקורה ונראה כמו קטע שנלקח מדרגון בול זי?
טוב שקרו חזר לצורתו המקורית. הקול שלו באמת היה די מעצבן. הוא יותר חמוד כדובי. ולמה טויה לא מגלה לסאקורה שהוא יודע הכל?

haunter

New member
../images/Emo67.gif זה יותר הזכיר לי

את ה"שריטות" של מיאו בפוקמון

haunter

New member
הוא השתמש בכאלה? (חוץ מהגבישים ההם)

בכלליות זה די הזכיר לי קרב פוקמון. גבישי הקרח האלה (מתקפת blizzard), העצים (vine whip), ה"שריטות" (scratch)... למה אני עדיין זוכר את זה???

שסק לבן

New member
חח

אתה זוכר את זה כי אתה עדיין משנן את זה.
לי זה הזכיר דרגון בול כשהוא "ירה" לכיוונה כדורי אנרגיה כחולים זוהרים, כמו אלה שמקיטה תמיד יורה ברציפות.

haunter

New member
חח, עדיין משנן?

מה פתאום!! אחרי שסיימתי את המשחק 3,746 פעם, אין מה לשחק בזה שוב o_O אה, כן, זה הזכיר גם לי קצת את דרגון בול. חשבתי, למה שלא יערבו פעם אחת כל מיני אנימות לפרק אחד, בו הם ילחמו אחד עם השני, כמו פוקמון נגד דב"ז... זה יהיה נחמד!
אם עשו את "ליגת הצדק", למה שלא יעשו את זה??

שסק לבן

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אבל, עם זאת, בדרגון בול כולם הרבה יותר חזקים
אין סיכוי שמשהו ינצח את סון גוקו. (
) אבל אולי אפשר לאחד את סאקורה. יש גם קלפים שיש להם כוחות כמו של פוקימונים, למשל: מתקפת רעם, רוח, עץ וכו'... אני אגיש את ההצעה ליפנים!

haunter

New member
סאקורה באמת יותר דומה...

אבל, הי, אני בטוח שפוקמונים יכולים לנצח את גוקו בדרכים מסוימות! הונטר, למשל, יכול להפנט אותו, ואז להשתמש באכילת חלומות
אבל באמת היה מעניין קרב בין פוקמון לקלפי קלאו, הם יותר מקבילים אחד לשני. תגידי מה אמרו על זה היפנים!

Yosh Yosh

New member
הפרק הכי טוב עד עכשיו, לדעתי

זה היה כזה דרמתי ויפה *-* זה היה די מוזר... כלומר, נראה היה שסאקורה היא היחידה שיודעת שהיא אמורה להרגיש משהו...
למחר מחר איראול! D: הממ... קלאו ריד הזהיר אותה מזה במנגה: "מעכשיו והלאה אהיה לך לטרחה". למה לא באנימה? :<

ExtreamGirl

New member
אין לי מושג אבל הוא היה מזה נחמד

^_^ הוא הביא לה עוד היזדמנות ^0^

מישהו מוכן להסביר לי מי זה...

אריאול... חמה היתכוונת שכתבת שקלאו ריד הזהיר אותה?.

Yosh Yosh

New member
../images/Emo58.gif....

אריאול הוא תלמיד חדש שיגיע מחר. הוא הגלגול של קלאו ריד. הוא צריך לגרום לסאקורה לשנות את הקלפים לקלפי סאקורה, כלומר עם הקסם שלה ולא של קלאו ריד. הוא עושה את זה בדרך נורא מעצבנת, לפעמים אפילו מסכן את החיים שלה... אז במנגה, קלאו ריד הזהיר אותה מזה: הוא אמר לה שהוא יהיה לה לטרחה.

למעלה