פרק 44 רביעי

MommyHug

New member
פרק 44- פרק לפני אחרון....

הסוף קצת מאכזב, נורא עצוב. פעם ראשונה שבכיתי ככה בסדרה כולה! כמה כוח יש במבט!!! השאירו אותי די פעורה... מרגישים את הסוף........ ולכל אלו ששולחים לי מסרים- יש לי בעיה איתם- אני אחזור אליכם כשאקבל אותם!!! מצטערת!

להפך, אהבתי מאד שהשאירו

את הסוף פתוח. אני מאד אוהבת סופים פתוחים ומרומזים.

סלינוש

New member
אני דווקא לא..

נורא. שונאת סופים פתוחים. כאילו - איך, איך יכול להיות שככה נגמר??!?! לא, אסור להם!! מה הלך שם? אז הם כן יתגרשו? הם לא?? הם יסלח לה? היא תסלח לעצמה? אוייי, מה זה ככה?? אני שונאת שמשאירים פתוח, עושה לי בלבולים... גמני בכיתי.. שמתי לב שמול הסדרה יוצא לי מלא בכי. ככה בחיים, לא משנה כמה רקובה אני ירגיש - לא ייצא כלום..

שרונסקי

New member
מה קרה לכם, ברור שהם נשארים, רק

רצו לא לגלוש לקיטשיות, ולמהירות יתר. הם סוף סוף הצליחו להבין אחד את השני, אז נכון שיהיה לא קל, וריבים, אבל הם ביחד. אין ספק בכלל, לדעתי. אני דווקא הייתי מאד מרוצה מהסוף, היה טוב אך ריאלי.

nomi99

New member
שני הפרקים האחרונים....

השאירו המון טעם של עוד.... וזה יוצר ציפייה ענקית לעונה נוספת (אשר לפי הכתבה בעיתון "הארץ" - ציפייה ריאלית לחלוטין... לטעמי - יופי של התמכרות.....

טלינקה5

New member
יוווווווו../images/Emo12.gif

איזה פרק מדהים! שלושתם שיחקו כל כך יפה... ממש הצלחתי להרגיש מה עובר עליהם... פשוט מדהים!

פרק חזק ביותר ומדהים

לא ידעתי איך יגמר. הבנתי שאין כבר זמן לפתרונות גדולים, ותהיתי איך ישאירו את זה. לא יכלתי לחשוב על סיום מוצלח יותר - פתוח, אך עם כיוון טוב: יש עדיין תקווה

פרק 44

לא הספקתי לקרוא מי היה התסריטאי של פרק זה. אולי מישהו הבחין? אנא כתבו לי תודה

למעלה