פרק 363

הפרק של היום

נפתח ומסתיים בהבטחה של וועדת הביקורת. לו מנקה לבד את המכונית מבפנים אבל עדיין עומד "שלו" כגבר. [ אחי בא לבקר אותי היום ושנינו ישבנו והיינו המומים מהפטפטנות הבלתי פוסקת של לו, מהילדותיות שלו]. רונדה הראתה לג'ניפר איך היא "הורגת את המיץ" של לואי. ולו ניצל את ההזדמנות לסגור עוד חשבון עם אשתו, כשהוא "מקבל" תמיכה מרונדה. כמו שאני כבר מכירה את התוכנית, בפרק הבא נראה איך רונדה מיישרת את לואי. היה בוקר מביך לטרוי ולשריל. קיבלו מלואי וג'ניפר את חדר הפרס ללילה שלם רק עבורם, אבל שכחו מה זו אינטימיות, וכנראה "לא הלך" להם ביחד. [לפחות זה מה שהבנתי מקצת הדיבורים] הם יודעים שהם צריכים עוד ללמוד על אינטימיות. וכמובן מכונית מבריקה אבל לא מתנייעת. איאנלה, אלה החיים שלכם, בחוץ מטופח, מצוחצח אבל הם מתקדמים לשום מקום כי הם תקועים, או בלשון הבוטה שלה, אתם תקועים.

הייתה פרסומת

שבעוד 9 ימים יבואו כמה נשים לבית....מישהו יודע על מה מדובר?

פיפיטה

New member
איזה בית סוער

לזוגות שבבית יש המון המון בעיות ונראה לי שתקופת הזמן שהם יהיו בבית יגעו רק בקצה של הבעיות. לבעיות כאלה צריך טיפול ארוך יותר(לדעתי) . חבל שלא נדע איך הם יתקדמו בחיים.

Y. Welis

New member
והיו כבר קדימונים לבנות שאחריהם

'רק עוד 9 ימים'... אולי היה כדאי להתחיל עם הבנות שבוע, הבנים שבוע ואז שבוע לזוגות.

פיפיטה

New member
זה רעיון טוב

חבל שהם לא חשבו על זה קודם. כל אחד או אחת היה מקטר מוציא את כל הבעיות משתפך בוכה וז היו מפגישים אותם ומראים להם את הקטעים של כל אחד ומנסים לפתור את הבעיות. כי לא ניראה לי שכשהם ביחד הם מספרים הכל, הם מספרים די בעדינות אחד על השני אולי כדי לא לפגוע או ליצור יותר מתח.

למעלה