פרק 312

רינת4

New member
../images/Emo41.gifפרק 312../images/Emo41.gif

זהו, עוד שני פרקים וזהו
(כולל הפרק הזה). הייתם מאמינים??? בכל מקרה, כולי תקווה שעונה 4 תגיע ישר אח"כ. אבל בינתיים זה רק בגדר תקווה. ולכל מי שמעוניין, הנה התקציר לפרק של היום ע"פ הוט
לפרק דמדומים בבית ההלוויות של משפחת פישר עורכים טקס אשכבה לרוצח שהוצא להורג. קלייר עושה הפלה. רות מרגישה שהגיע הזמן להתחתן בשנית. דיוויד מחליט להיות תקיף יותר עם קית.

אלאר

New member
../images/Emo53.gifפספסתי משהו היום....

בשעה שנייט הציג את הארונות לבחורה שאביה הוצא להורג, האחרונה הראתה לו את הקעקועים על רגליה. ואת זה פספסתי. מה בדיוק היה הקעקוע הזו..? משהו עם אנשים קטנים..? שעוברים בצינורות...? אנא סיגרו לי את הפער הזה - אני מרגיש שפספסתי משהו חשוב. חוץ מזה היה פרק גדול. ענק. אדיר. לילה טוב.

B a r r B e e

New member
ממממ הקעקוע...

היה של אנשים שנכנסים לתוך צינור... ואז מתפרקים וממשיכים לתוך הצינור... - בקטע הזה היא אמרה ואיכשהו מגיעים לכאן (לרגל השנייה)- ניראה לי הקטע הוא שזה עובר דרך ה.... ויוצא לצד שני, ואז הם יוצאים שלמים... ...היא ניסתה לפטות את נייט... אני מקווה שנייט שם
...<חח סתם מתלהבת מהאייקונים..> אבל רציני עכשיו, הוא לא צריך בעיות עם הסטומה הזאת...

ForeverMC

New member
פספסתי...מישהו יכול לפרט מה היה?

אודה לכם אם תוכלו לפרט מה היה בפרק של אתמול

Level 42

New member
מתקשה להאמין...

חצי שנה חיכית לראות מה יקרה לנייט בעונה השלישית אני מקווה שלא נחכה עוד חצי שנה לעונה הרביעית. בטח ישאירו את תעולמת ליסה פתוחה..

heaven is here

New member
ממה שאני זוכרת../images/Emo3.gif

ליסה נעדרת כבר שבועיים
נייט לא מוכן להקשיב לברנדה או לקבל ממנה עזרה בשום דבר
קלייר עוברת הפלה ומכל המשפחה היא מספרת בכלל לברנדה
נייט שוכב עם הבחורה שקוברת את גופת הפרק- רוצח שנידון למוות בזריקת רעל
רות' מתחתנת
עם השחקן האורח החמוד!! בינתיים דוחים את העניין כי היא גילתה שהוא היה נשוי שש פעמים!
דיוויד וקית' טוטאלי נפרדים. לדיוויד נמאס לפחד מקית' וכאלה.. מה עוד?.. לא זוכרת|: אחלה פרק

ForeverMC

New member
מקווה שיהיו שידורים חוזרים לעונה ..

ולא ב-2 בלילה באמצע השבוע
אין ספק שזו הסדרה הכי טובה שיש היום בטלוויזיה..למרות שגם אני אישית הכי אהבתי את העונה הראשונה. (עד היום אני זוכר כמה הפיילוט היה גאוני!)

plastique

New member
רות לא מתחתנת עם ג'ורג' (?)

לא בגלל שהוא היה נשוי 6 פעמים, אלא בגלל שדיויד גרם לה להבין שאולי כדאי לה לחכות קצת. זה שהוא היה נשוי כ"כ הרבה פעמים לא נראה שמפריע לה.

hrgo

New member
פספסתי 5 דקות אחרונות של הפרק

ראיתי עד שמראם את דיוויד יושב, ואז נגמרה הקלטת של הוידיאו. מה נסגר בסוף איתו ועם קית'? את המריבה שלהם באמצע הפרק ראיתי, אולם מה קרה לקראת סןף הפרק? תודה מראש

xenadream

New member
זה היה קצת מפתיע. המ.

ודווקא שזה יבוא מצד דייוויד היה מפתיע קצת. נייט מנייאק. לא יכל לחכות לאשתו? :\ וברנדה- ממש נחמדה שהיא נסעה עם קלייר להפלה. ממש יפה מצידה. P: וליסה- מתה? בחלום של נייט, לפי מה שהבנתי ממנו.. היא מתה. וגם הוא בכה (זה היה סוף הפרק בעצם). מממ.

B a r r B e e

New member
באמת קצת מפתיע אבל הגיע הזמן../images/Emo70.gif

דיוויד לא היה מאושר כבר המון זמן
ובאמת יפה מצד ברנדה, כבר חשבתי שקלייר תילך לבד.. והחלום והבכי של נייט עדיין לא אומר מה קרה לה...פשוט מחשבות... (ניראה לי..)

א ר נ בת

New member
../images/Emo13.gif שלום לכל משתתפי הפורום

החמצתי את הפרק ביום ראישון האחרון, אם אפשר, אשמח אם תשלימו לי... מה עם הנעדרת? ההריון, וכל דבר אחר... יש לי תינוקת קטנה ולכן זה לא תמיד מסתדר לי אבל זאת הסדרה היחידה שאני רואה באופן קבוע וזה חסר לי. תודה מראש

רינת4

New member
אז ככה:

הנעדרת לא חזרה הביתה, ובקשר להיריון: קלייר עשתה הפלה.

למעלה