פרק 310

Veganiny J

New member
אני לא מאמינה

שבילי נישק את ברנדה. זאת אומרת, זה היה צפוי להחריד אחרי 2 עונות וחצי של רמזים והבשלה בלתי פוסקת, אבל אני לא מאמינה שזה סוף סוף קרה. איזה טירוף!

Level 42

New member
כמה סבל על משפחה אחת בפרק אחד

קלייר: גילת שהחבר שכל כך אוהב אותה, הוא הומו. רות: אפילו ארתור המעפן הזה לא רוצה אותה. נייט: דואג לאישתו שלא מגיעה. (כנראה תאונת דרכים) דיויד: מגן על קיט, אהוב ליבו ומקבל סטירת לחי. שלא נדע עוד צער..

anatile

New member
זה רק אני או שבפרק של השבוע

ראו צד אחר לגמרי של קלייר. צד שביר, שרוצה להיות נאהב. אני רגילה לראות את קלייר מאוד עצמאית, חזקה, בטוחה בעצמה וכאן היא כאילו התפוררה... מישהו מרגיש כמוני?

varty

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo153.gif

כן . די דוחה. זה היה צפוי אבל בכל זאת הופתעתי.

eldorado

New member
אוףףף נרדמתי כל הזמן באמצע

היה קר והייתי עייף וראיתי רק חלקים פה ושם. תוקדם עמוק באדמה לפריים טיים!! לא זה לא מתאים בעצם, הכי טוב בלילה. בכל אופן היה אחלה פרק ממה שראיתי וממה שמשלימים לי פה בפורום. מעניין מה יהיה בשבוע הבא ומה קרה לליסה

קונפורמיזם מצער.

במידה ותשתחררי מכבלי המוסר שלך, תביני שאין בבכך שום דבר דוחה. אכן, הפעולה הינה טאבו, אבל לא יותר (ומבלי להכניס לי מילים לפה, אגב). דווקא לטעמי הם צריכים לפתח את הנושא יותר, מנגד לאחרונה הכל נעשה להיות כה צפוי - אז עדיף שיוותרו כבר.

varty

New member
טאבו או לא טאבו. זה נראה לי דוחה

אבל כל אחד ועניניו...

heaven is here

New member
איכ

זה באמת היה דוחה. ומה קורה עם ליסה??
וברנדה |מלאך| לא היתה צריכה לנשק את נייט. פרק טוב

CheN 007

New member
פרק הזוי ביותר!

היו איזה 3 -4 פעמים שחשבתי "וואי זה מוזר מידיי אפילו בשבילי.." ביל וברנדה אחים לא? והוא נישק אותה? בעע ו..הכול,פשוט היה הזוי ביותר,הייתה הרגשה של סגירת כול הקצוות כאילו זה סוף של העונה.

anatile

New member
מישהו יכול להזכיר לי

מה הקטע עם "איזבל ונת'ניאל"? כאילו, למה בילי וברנדה כ"כ אהבו את הספר?איך הוא קשור אליהם בדיוק? אני זוכרת שהם קעקעו את השמות האלו על התחת או משהו כזה. כבר אז זה היה מוזר, מעין רמיזה מינית שכזו, אתם לא חושבים?

ShMo0LiKiPoDa

New member
...

זה היה ספר על שני יתומים שהתעללו בהם לאורך כל הדרך פשוט הם הזדהו איתו.. את הקעקועים הם עשו באיזה ערב כששניהם היו שיכורים או משהו כזה..

B a r r B e e

New member
נ"ש אני היחידה שלא יכולה לסבול את

ארתור
הוא כזה חנבץ שאני ימות יום אחד
אני לא יכולה עם הדיבור השליו הזה שלו... ושהוא מנתח כל דבר...בעעעעעעע אני ירצח אותו
...זהו הוצאתי את כל העצבים
...

חחח גם אני לא סבולת אותו ../images/Emo6.gif

הוא חתיכת חנון, שמתעסק בשטויות כל הזמן (איך לסדר את הגרביים למשל)...

B a r r B e e

New member
כן...

כמה מסכן הוא "מתקשה" בלסדר גרביים שניראות בדיוק אותו דבר
(
)

varty

New member
כן. הוא דמות נחמדה לטלויזיה

אבל אם הייתי פוגשת אחד כזה במציאות... הייתי משתגעת.

למעלה