פרק 301

irene17

New member
../images/Emo41.gif פרק 301 ../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה שהוא כבר פה! פרק מעולה. בחלק מהפרק באמת הייתה הרגשה קצת של בנות גילמור, אבל אני לא מאוכזבת, פרק מעולה! הסצינה האהובה עלי הייתה ממש לקראת הסוף, עם לוגן ודיק והחיבוק! איך אני שמחה שמפתחים את מערכת היחסים הזו! וג'ייסון, ג'ייסון, ג'ייסון!! כמה פעמים בשבוע אתה בחדר כושר?! זה כאילו כל עונה הוא מתנפח יותר ויותר! והסצינת מיטה של לוגן וורוניקה הייתה חמודה, למרות שקיוויתי ליותר מגע. זה היה ממש משעש כשהוא ענה לטלפון וזה היה אבא שלה! והסצינה עם המפתח! AWWW אפילו לורוניקה לא היה מה להגיד. ופיז עם הבגדים של דאנקן, היה כ"כ קורע!! והוא בכלל לא מפריע לי, אפילו לא כשהוא שאל אם לוגן הוא החבר שלה. פיז וורוניקה משעשעים ביחד, אבל הם בחיים לא יהיו מעניינים ומרגשים כמו לוגן וורוניקה, אז אני לא רואה בו איום. היה כיף לראות את קנדל, חבל שהיא הייתה צריכה למות. ורוניקה כרגיל מהממת, וגם הלבישו אותה מעולה. וכ"כ רציתי לחבק את מאק ודיק! שניהם מסכנים. ואני כולי תקווה למשהו רומנטי בניהם!! כי בחיים כבר לא נקבל את ורוניקה ולוגן של העונה הראשונה, אבל עם שני אלה יש מצב לורוניקה/לוגן מס' 2!! ולסיום, אני חולהההה על פרקר, בלונדינית מעופפת כזאת! והקטע עם קולין פארל! לבחורה יש טעם!

Lirchu

New member
OMFGGGGGGGG!!!!!../images/Emo58.gif

דיק!!! דייייקקק! מי היה מאמין שדיק יגרום לי לבכות
אומייגאד הוא פשוט הדבר הכי מתוק שקיייםםם!!!
מסכנה פרקר
ורוניקה! וואו! מאק! וואו וואו! איזה פרק מדהיםםםם!
איזה התרגשות!
ולחשוב שעכשיו אני צריכה להירדם.... יאה..רייט! פתאום כולם נראים לי כאלה קטניםםם חחח זה כזה חמוד...! דיי ריאן! איזה יופי של משחק!!! מוכשר קטן שלי
כןכןכןןן ורוניקה מארס רווווולללז!
[קנדל? מה? מו? מי?...חחח]

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 301 HOLY FUCKING SHIT!

איך אני אמור לישון עכשיו? ועוד יש לי שלושה בחנים על הבוקר. פרק מדהים. כל כך. רוב ת'ומס, אתה אלוהים. לוגאן היה ענק בפרק הזה, במיוחד בסצינה האחרונה עם דיק, שהייתה אחת האהובות עליי בפרק. השורה של דיק "I messed up bad" גורמת לי לחשוב שהוא הולך להיות חשוד באונס של פרקר, גם כי הוא חיפש אותה קודם. מסכן קית'. קיבלתי את הרושם שהוא באמת חיבב את קנדל, ורצה לעזור לה ולקורמק, אבל קורמק בגד בשניהם ורצח אותה. לא כל כך הבנתי מה קרה בסצינה קודם, כשהוא מצא את העט של ויני עם המכשיר ציטוט.

red mosquito

New member
יאו איזה פרק מדהים !!!

טוב לא הבנתי למה קורמק ישב בכלא. ואם חושבים על זה אז הפיצפטריקים לא יבגדו בעצמם, אבל בתכלס חבל על קנדל, היא נראתה ממש בסדר בזמן האחרון. איזה מלכה ורוניקה, הכל קטן עלייה. שאלה- זה רק אני או שעוזר שהמורה שלהם לקרימינולוגיה ממש דומה ללאקי?? הסוודר של פיז היה ענק ! קיצר היה פרק מדהים, יהיה אפשר לראות עוד פרקים באתרים האלה?

Lirchu

New member
חחח רגע רגע...../images/Emo58.gif

לאקי? האם אני מדמיינת שראיתי אותו בתחפושת העוזר של המורה או מה שהוא לא היה שם? משקפיים זקן ושיער ארוך? חחח אוקיי..אתם מוזמנים לתקן אותי. ומשהו לגבי הפרק...זה לא היה נראה לי ממש כמו פרק שפותח עונה, זה היה נראה כמו פרק באמצע עונה, אולי אני רואה את זה ככה בגלל שהסיום לא היה ממש מותח, כי החקירה על מי שאונס בחורות בקולג' ומגלח להם את הראש כבר פתורה! סו..יש עוד מישהו שחושב כמוני? או שסתם יש לי יותר מדי טענות? לוגן איז סו קיוט!

red mosquito

New member
כן ! גם לי זה נראה בדיוק כמו

לאקי ! והחקירה לא בדיוק פתורה, כי כל פעם מישהו אחר עושה את זה ( ומקבל על זה נקודות...).

razi1376

New member
אמממ....

תזכירו לי בבקשה מי היה לאקי...? בכל מקרה זה אותו שחקן.. הנה קישור והפרק הזה היה נ-ה-ד-ר !! :)

razi1376

New member
אההה..

הוא היה השרת המשוגע שירה על כולם? אז לאקי זה "שם החיבה" שלו או משהו? אוף כבר שכחתי את רוב הדברים מהעונות הקודמות (מזמן לא ראיתי...)

darthziv

New member
החקירה בכלל לא פתורה ספוילר 2

היא רק מצאה מי שלח לאותה בחורה את השיער וזה לא היה השיער שלה אפילו אלא שלו שגולח (ולכן הוא שלח לך, הוא רצה שהיא תפגע על זה שהוא לא קיבל ממנה ניקוד) זה לא שכל פעם מישהו אחר עושה את זה פשוט לא מצאו מי האנס

orale12345

New member
פרק מהמם!!!!!!

אוקי הקטעים של דיק ולוגאן היו כאלה יפים וזה אני או שראין נירא הרבה יותר רזה? דיק כל כך היה מסכן וחמוד, וזה פעם ראשונה שלוגאן אם מכנס קצר{אבל למה היא ציחצח שינים?} אוקי אני רק רוצה להגיד הקפיטריה חדש ממש ממש יפה, והסצטנה של המפתח הייתה כל כך חמודה וורניקה לדעתי הגיבה בצורה כל כך חמודה שמה. אהבתי את פיז- אבל לא בתור איטרנס רומנטי אלא ידיד הוא לגמרה נירא כמו ידיד, והקטע שאנשים אמרו שהיא לא אומרת לו שהוא חבר שלה אפשר היה לראות על הפרצוף שלה שהיא נתנה לו כזה פרצוץ"מה אתה חושב?" קנדל מעולה חבל שהיא מתה חבל מאוד! אוקי אני חייבת להגיד אחד הקטעים האהובים עלי היתתה השיחת טלפון של קית לגראנד שה היה כזה מצחיק,לפחות הוא לא הבין שהיא אצל לוגאן. הסצטנה של הפוסט סקס הייתה חמודה, קצרה דמיינתי משו יותר ארוך אבל זה היה ממש ממש חמוד ! פרקר הייתה מעולה היא לדעתי תהיה הדמות החדשה האהובה עלי, חחח שמתם לב שהתיאור של קולין פאריל קצת התאים לתיאור של לוגאן? ומה יש להם אם שחקנים בשם קולין בסדרה הזאת? חחחח הקטע על הספסל היה קורע מצחוק וגם הבנתי למה הם ישבו רחוק וזה היה מעולה!! קיצר פרק מעולה ,באמת קצת הזכיר את הקצב של גילמור אבל עדיין זה הזכיר את גילמור זה כל כך נורא! חחח הלוואי והעונה תמשיך כך

פיז ../images/Emo58.gif

לדעתי הוא בטח יהיה מאוהב בורוניקה רוב העונה, אבל אני לא חושבת שיש מצב שהיא תמשך אליו.

לו לי

New member
../images/Emo58.gif 301

איפה הרגשת גילמור'ס? דווקא אהבתי שהם הצליחו לשמור על האפלוליות שלהם. ודווקא בגלל זה פיז ופרקר כל כך מוסיפים, כי הם חמודים ובלי מטענים.

irene17

New member
לאו דווקא בנות גילמור../images/Emo58.gif 301

אבל היו רגעים שהיו יותר קלילים מבדרך כלל בסידרה. או שאולי זו סתם פארנויה שלי בגלל שהם אמרו שהם חשבו על לרכך את זה קצת בשביל הרשת. אבל אני חושבת שדווקא פיז ופרקר הם חלק מההרגשה הקלילה הזו. כי כמו שאמרת אין להם מטענים. וזה קצת מוזר בסידרה הזו. חוץ מוואלס תמיד הדמויות בסידרה שלנו היו קצת יותר עמוקות, יותר בעייתיות. ופיז ופרקר מאוד פשוטים, הרבה יותר קל היה להאמין שהם יצאו מבנות גילמור מאשר מורוניקה מארס. אבל אני לא מתלוננת, רק מציינת שככה זה נראה, כי מאוד אהבתי את הפרק ואת כל ההרגשה של זה. שלא לדבר על הקרדיסט בפתיחה.

למעלה