פרק 2x05

רינת4

New member
../images/Emo41.gifפרק 2x05../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו הפרק? רות מפחדשת להישאר לבד. זוהי נקודה רגישה שנוגעת לכל אחד מאיתנו. כולנו פוחדים למות לבד. כולנו רוצים להרגיש נאהבים בעודנו בחיים אבל כמו כן להיות אהובים לאחר מותנו. ואנשים יכולים לגור באותו הבית שנים, ולא לדעת כלום אחד על השני. הבנים של רות לא משתפים בחייהם ומתעצבנים כשהיא שואלת, ויותר מזה - לא מתעניינים יותר מדי בשלה. אני אוהבת את הגישה שלה ואיך שהיא ניגשה להגיד להם את זה. עוד אני אוהבת בפרקים האלה זה את הקירבה של שלושת האחים. כל פעם שיש בין שלושתם או בין שניים מהם אינטראקציה אינטימית, הלב שלי מתחיל לרעוד. הם כל כך חמודים יחד. ברנדה - ממשיכה לעצבן אותי. מתלהבת מהחברה החדשה שלה, לא ממש מזיז לה שהחבר שלה מתנהג מוזר בזמן האחרון אבל כן מחליטה שהיא אוהבת אותו ורוצה התחתן, דווקא כשזה נראה שהיא מעדיפה להיות לבד ולחפש לעצמה הרפתקאות. שהיא מעצבנת אותי כבר אמרתי? כנ"ל לגבי קית' - אני לא סובל את האופן בו הוא מתייחס לדיויד. לו'ח אותו כמובן מאליו. מתי שהוא רוצה את דיויד הוא בא אבל אח"כ זורק את המסכן לזאבים, משחק עם הלב שלו. לא בסדר. טוב, אנשים - בבקשה שמישהו יגיב כי זה באמת לא נחמד שאנשים טורחים וכותבים ואין תגובות. לאן נעלמתם כולכם???

tulchi

New member
הייתי מגיבה אבל

אני לא רואה את השידורים החוזרים
האמת היא שעונה 2 דיי יגעה אותי. הפרקים האחרונים שלה התישו אותי לגמרי וכבר כמעט עמדתי על הסף של להפרד מהסדרה לשלום.

למעלה