פרק 25

S.Riddle

New member
פרק.... מדהים..... *-*

דבר ראשון, כמויות השונן איי שהיו בו הן פשוט.... גגג *-* להלן: * תספורת! חיחי... "בשביל לחסוך כסף"- שמתם לב איך טויה כל הזמן מנסה להצדיק את הדברים הקטנים האלה לפני סאקורה? הרי למה בעצם צריך להצדיק תספורת? האם זה בגלל שטויה _באמת_ חשב "בשביל להרגיש את הידיים של יוקי בשיער (השופע) שלי?"
* הפאנקייקים! *nosebleed ספונטני* כמה חמווווד!!!! *squeel* "שתוק ותמשיך לאכול" ^_^ טויה כל כך מרושע
די, הם כל כך חמודים *-* * קאהו! קאהוקאהוקאהוווווו *נופלת מהכסא* קאהו! ^-^ (למי שתוהה, זאת האישה שהייתה מחוץ לבית של סאקורה בסוף הפרק) אני אוהבת את קאהו! היא אמנם קצת פדופילית, אבל בסה"כ היא די מעודדת את מערכת היחסים של טויה ויוקי כל הזמן. חי. ~_^ * הקטעים בין סאקורה וטויה היו כ"כ... חמודים *_* יש לי עכשיו מן fetish למערכות יחסים בין אחים (כל ה-FMA משפיע עלי קשות)... הם פשוט מקסימים! טויה עם הסיסטר-קומפלקס הזה שלו, ואיך שסאקורה בכתה כשהיא חשבה שטויה נפגע... חמודים ;-; פרק מהמם! ^-^

Magma99

New member
בררר פאנגירל מפחידה

^_^ אני באופן אישי לא ממש מחבבת את קאהו מיזוקי היא קצת אממ *נדחפת* לא ברמות של אריול אבל בכל זאת...
*ספוילר*
* * * * כשאת אומרת שהיא קצת פדופילית את מתכוונת לכל העניין של אריול/קאהו אבל אני לא ראיתי בשום מקום באנימה או במנגה רמזים לקשר בינהם... רק שמעתי שזה קיים אבל לא מצאתי הוכחות.

S.Riddle

New member
מווהאהא, אישה מטורפת! ../images/Emo123.gif../images/Emo58.gif

הממ, אריאול סאקס ~_~;; המ, קודמכל אני מתכוונת לזה שהיא יצאה עם טויה כשהיא הייתה המורה שלו בכיתה ח' @.@ דבר שני.... במאנגה יש מלא רמזים למערכת יחסים שלה ושל אריאול, וממש בסוף אומרים שהם ביחד וזה :x

Magma99

New member
נכון נכון!

אני צריכה לעבור בדיקת זיכרון קראתי את המנגה לפני הרבה זמן אבל בכל זאת...
* * * אריול דפנטלי סאקס. איזה ילד מעצבן. איך קלו ריד החמוד נולד מחדש כילד כזה מרגיז ונדחף. בכל מקרה עכשיו אני זוכרת את הסצינה המפורסת מתחת לעץ הסאקורה עם טויה וקאהו. אני באופן אישי הייתי קצת מופתעת. (מה? הם יצאו ביחד? אבל חשבתי שטויה אוהב את יוקי) ובקשר לאריול/קאהו אממ אני צריכה לעבור על המנגה שוב...

OFIRB9

New member
פרק מעולה מעולה!!!!!!!!!

טויה כזה מאמי!!! ואהבתי שהוא האכיל את יוקיטו באותה כפית *__* פרק טוב הקלף המראה מה זה מדליק, לא הכי יפה אבל מדליק ואני ידעתי שזה קלף המראה כי היא הביטה כל הזמן במראה והכל ואז הופיעה ילדה בדיוק כמוה, חשבתי או מירה או טווין, אבל בגלל המראה החלטתי מירה בכל מקרה טויה ממש ילד טוב וגם חכם, ותודה לאל שמיילין לא הייתה להפריע היום בלכידת הקלף!!! אז היה קטע נחמד של סאקורה ולי ^^ ואני לא מכירה את האישה הזו, אבל אני כבר יודעת שאני לא מחבבת אותה...

S.Riddle

New member
תורת השרשור, מישהו? ../images/Emo12.gif

כבר פחדתי שספיילרנו לך :x

S.Riddle

New member
נאם~ ../images/Emo58.gif

אוח, אריאול, לא עבר פרק (באנימה ובמאנגה) שלא רציתי לתת לו סטירה. ילד קטן ומעצבן ~_~; אוו, הקטע מתחת לעץ.... *זכרונות מימים עברו* הסצינה האהובה עלי עם קאהו היא כשסאקורה ויוקי הלכו למסעדה ההיא ואז טויה עבד שם וזה... וגם קאהו הגיעה מאצצע שומקום (כרגיל
), והיא כזה לקחה את יוקי לצד ודיברה איתו, ואז בסוף השיחה היא אמרה לו "Take care of Touya" ויוקי נראה נורא מבויש ומקסים ^-^

star_female

New member
*נופלת* (../images/Emo58.gif - גם בתמונה)

את שונאת גם את אריאול? ;; ז"א, אני לא עד כדי כך אוהבת אותו, אבל... מה יש לך נגדו? הממ.. באמת תהיתי מתי היא הספיקה לצאת עם טויה, הרי הוא עדיין בבי"ס ^^; ולמאגמה, קאהו מספרת לו שהיא אוהבת אותו (יותר נכון הוא אומר לה שהוא ידע ^^; ) בווליום 12, פרק שני. הנה דף לדוגמא.

S.Riddle

New member
נעלמה לי התגובה ;; ../images/Emo58.gif

כתבתי כאן תגובה ארוכה ומושקעת ;;
אני שונאת את אריאול כי הוא ילד קטן ומעצבן לחלוטין, ששם את סאקורה בכל כך הרבה צרות (לא, חס וחלילה אל תדבר איתה או משהו -_-;), עיצבן את כל העולם ואחותו (שאורן T_T), והכי גרוע- הוא שבר ליואה את הלב ודרך עליו שוב, ושוב, ושוב. עכשיו מילא, אוקי, הבנו שאתה לא קלו ריד, אבל באמת, למה לא תדבר איתו? ג'יזס, מפגר >_< הוא ידע כמה שכואב ליואה והוא לא עשה כלום כדי לעזור לו..... גררר -__-x הממ, הם יצאו בשנה שהיא לימדה אותו בכיתה ח' ^^ פדופילית מטורפת o.o; גם לפני שהיא עזבה היא אמרה לטויה שבפעם הבאה שהם יפגשו אז לשניהם יהיה מישהו אחר שהם אוהבים, וזה אכן קרה

star_female

New member
הממ.. ../images/Emo58.gif

את צודקת בקשר לקטע עם יואה וגם שאר הדברים, אבל הוא בכל זאת עזר לסאקורה להבין את מי היא באמת אוהבת. :X כנראה שבגלל שהם היו הזוג הכי אהוב עלי בסדרה (וגם די היחיד שבאמת אהבתי אז) שכחתי את כל השאר ^^;;

h p g i r l

New member
פרק יפה../images/Emo82.gif

חיחיחי- "שתוק ותוכאל"
היה הרבה טויה/ יוקיטו, "מה נראה לך שאנחנו עושים?, יוקיטו מספר אותי"
הקלף היה נחמד... לא היה הרבה שאורן, אבל שהוא היה הוא היה שולט! אני עדיין לא הפסקתי לצחוק מהפרק הקודם "דובי מאעפן"XD

Vegeta fanatic

New member
לא ראיתי. לא ראיתי. לא ראיתי. ../images/Emo7.gif

וכמובן שאין לי את הפרק הזה על המחשב. -_- |קוטר|

למעלה