פרק 25

Konchi

New member
../images/Emo41.gifפרק 25../images/Emo41.gif

היה היום פרק מותח ודיי מוזר אתם לא חושבים? :-*

../images/Emo20.gif פרח 15../images/Emo20.gif קלף המראה

יאאאאאאיייי איזה פרק מדהים! הוא ממש ממש ממש ריתק אותי... כל הקריאה של הקלפים והקטע עם טויה וקלף המראה! איך שהיא התחילה לומר צל הבנתי שזה קלף המראה.. למה קארו מתכוון?! ו... מי זאת האישה הזאת? ראיתי אותה באתר של סאקורה אבל אף פעם לא הבנתי מי זאת.. מה שבטוח לא אמא שלה
.... נמ נמ נמ (כן, יש כאלה שלא רואים את הפרקים מראש) וואי אני ממש מחכה לפרק של מחר ומי שלא הבין: אני חושבת שזה פרק עננננק! למה קארו התכוון?? למה למה למה??

שאלות דחופות

למה קרו היתכוון שאמר שמשהוא רע יקרה ושלאנשים אחדים זה לא היה נראי ובסוף הוא אמר ולאחדים כן ומי האישה שעמדה בחוץ ומה יקרה לסאקורה? סורי על שאלות כאלה פשות הפרק הי מצמרר ונתן סקרנות ומחשבה פשוט פרק מדהים ומצמרר

סורי

סורי שדי חזרתי על השאלה לא סמתי לב בכול מיקרה תענו לי בבקשה אני לא רוצה סיותים על מה שיקרה לסאקורה

LOVE 2

New member
פרק ענקי!!!!!*___*

טויה-קון סוגוי!!!!!*___* הוא כ"כ מושלם!!!!אני חולה עליו *-* כל הקטעים שהוא היה בהם פשוט בהיתי במסך והפכתי לשלולית ריר >.>; הוא כזה מושלם!!והוא היה כ"כ מתוק היום *_* זה היה פרק יפה!!!=] טויה חשב שקלף המראה היא רוח, זה די קרוב לאמת, לא? ^_-; לא שמעתי מה שקרו אמר בסוף, זה מעצבן!>_<; אמ..מה עוד אני יכולה להגיד?..אין לי מה להוסיף..אני הולכת לחלום קצת על טויה ולהזיל ריר ^^;;

^_^

טויה באמת מושלם!!! אבל אני במקום לבההות רק הייתי במתח.... איזה אח מושלם! בסוף סאקורה שאלה את קארו למה הוא התכוון כאשר אמר שיקרה אסון והיא שאלה אם זה יכול להשמיד את העולם אז הוא ענה שלחלק כן ולחלק לא ושזה תלוי בסוג האדם וכשהיא הלכה הוא אמר ולחלק יש דבר הרבה יותר גרועים מהשמדת העולם/מוות... ואז ראו ת'בחורה ההיא

LOVE 2

New member
וקלף המראה נישק אותו!>_<;

יש משהו בין טויה לבין הקלף הזה..אני אומרת לכם!!!>___<; בעעע...>.>;

להיות קלף המראה או לא להיות קלף

המראה? זאת לא השאלה! כולם רוצים לנשק את טויה
אבל רק לי זה באמת מגיע! ומה הקטע של הפאנקיקים ויוקיטו... ?
הוא מאכיל אותו!!!! כן... קראתי את הספווירלים לא צריכים לספר לי שהם... הם... טוב אתם יודעים פרק טוב! קלף המראה נישק אותו?? וואלה! בסוף כשהוא הפך לקלף המראה

star_female

New member
היא אוהבת אותו :X

או משהו כזה ^^; אבל... הוא לא אוהב אותה בחזרה o.o;

LOVE 2

New member
אהבה חד-צדדית!!*__*

הכי כיף לכתוב על זה פיקים XDD ניאיהיהיהיהי P: אל תשימו לב אליי...>.>; היה ברור שהיא אוהבת אותו...זה נחמד לדעת שלקלפים יש רגשות P:

star_female

New member
במילה אחת: וואו

בשתי מילים: פרק שולט!!! אלוהים, כמה טויה/יוקי בפרק אחד *_* בהתחלה הוא סיפר אותו (טויה נשמע קצת מתגונן כשהוא אמר את זה, במן טון של "מה חשבת שאנחנו עושים?!" ^_^ ), אחר כך יוקי הציע לבשל בשבילם ^_^, אחר כך כשהוא שמע שטויה נפצע הוא בא לבקר אותו וההיילייט - טויה האכיל אותו *_* מהמזלג שלו! *__* *נרגעת אחרי התקף השונן-איי* גם הטומויו/סאקורה היה יפה ^_^ איך סאקורה חיבקה אותה כשהיא פחדה שהיא הולכת למות ^_^ גם כששאורן דאג לסאקורה זה היה נורא חמוד ^^ וגם הטויה/סאקורה (אהבת אחים! -- ) היה נורא מתוק! איך היא דאגה לו ^_^ וזה היה נורא יפה שהוא דאג למראה ;; טויה~~ *-* אה, ואהבתי את הקטע שסאקורה נזכרה בטויה בגלל קלף הפרח ^^ פריחת האפרסק... יש לי תמונות אם מישהו רוצה ^^ ואהבתי איך שקרו רימז על האסון שעלול לקרות אם סאקורה לא תלכוד את הקלפים... מה שהוא אמר כל כך נכון! למרות שלדעתי לרוב האנשים זה יהיה ממש אסון...
(במיוחד למישהי כמו סאקורה!) וראו את קאהו ^_^ בקיצור, פרק מושלם *_*

LOVE 2

New member
נאני?..מה הוא אמר בסוף?..

לא שמעתי ;; מה קרו אמר לה על האסון?.. ואני רוצה, אני רוצה את התמונות..בבקשה *___* טויה, סוגוי!!!*__*

star_female

New member
היא שאלה אותו אם זה יביא לסוף העולם

הוא אמר שזה בכלל לא משהו כזה... ושזה תלוי בבן אדם, יש אנשים שבשבילם זה בכלל לא יהיה אסון ויש אנשים שבשבילם זה יהיה אסון נורא. ואז כשהיא הלכה הוא אמר שיש אנשים שזה יהיה יותר גרוע מסוף העולם בשבילם.

S.Riddle

New member
כן, זה תלוי כזה...

אני יודעת שאם זה היה קורה לי זה היה הרבה יותר גרוע מסוף העולם :< *רגשנית*

LOVE 2

New member
וואהה..איזה יופי!!*-*

אני רוצה לראות כזה במציאות =[

למעלה