פרק 20

Konchi

New member
חחח לאלא ^-^

אני לא נסחף מספיק כדי להיות בסרטים.

פרק מצחיק

מיילין מגיע לה על מה כלף הקרב דקה הקטה שסארורה נתנה עים מקל לקלף קרב בראש מצחיק

moon flower

New member
מיילין X_____X

(אגב, זו רק אני או שיש לה עיניים בצבע של מרקר כתום..? קוואי >.>;) ארררג מעצבנת! לשים אותה בתוך ניוקי ולבשל 20 דקות על אש גדולה! ><" מה שכן זה שעכשיו בגללה אני דומה לפרסוקון ועוד מעט אהיה חירשת כי יש לי קיטי-בלס על האוזניים |*<X_X>*| (משהוא כמו הפרצוף ההוא PP:)

ayeletkl 5

New member
עכשיו בעברית? ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

חח, אבל היא באמת קרציה. "הו לי, התגעגעתי אלייך כלכך!" והייתי בטוחה שהיא הילדה הקטנה והמעצבנת שמחסלת אנשים באמצע הלילה במסטאות צרות. והיא נראית ממש מוטרדת מסאקורה. ודרך אגב, היה נורא מצחיק שסאקורה אמרה "היה לי קר לרגע..." זה היה גנוב בטירוף! ואתם יודעים על איזו מחשבה מטומטמת חשבתי? אתם מכירים את המורל בצופים או בבנ"ע, אז הפכתי אותו לסאקורה, תראו: טומויו, תעהשי סיבוב. מהממת, בטירוף. מהממת, משגעת, בבנים היא לא נוגעת. ואז: סאקורה, תעשי סיבוב, מהממת בטירוף, מהממת, משגעת, בבנים היא לא נוגעת. ואז: מיילין, תעשי סיבוב, בעצם, אל תעשי. זה מצחיק בטירוףף!

ExtreamGirl

New member
לא ראיתי את הפרק היום =(((((

מה היה??????????????????? =((((((((( ושמעו מי זאת הילדה הזאת של לי... אממ החברה שלו? או הבת דודה שלו? :S היא משגעת אותיייי וספרו מה היההההההההההההההההה

ayeletkl 5

New member
בעיקרון היא הבת דודה שלו ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אבל נראה לי שאולי בהונג-קונג זה נורמלי שבני-משפחה הם חברים או משהו. אבל בכלאופן, היא ממש קרציה. שיעיף אותה כבר. זה מזה שקוף שנמאס לו ממנה. וחוץ מזה, מה יש לה מסאקורה? המסכנה אחרי הכל רק מנסה לעזור! והרעיון של טומויו היה ממש מעולה.

ayeletkl 5

New member
היום זה היה קלף הקרב, לא? ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אז טומויו כזה אמרה: "זה נרוא דומה לקלף הכוח", ואז היא נתנה לסאקורה רעיון להשתמש בקלף הכוח כדי להילחם בקלף הקרב! גאוני, לא?

lazy Gi®l

New member
כנסי >

אוקי דוקי : סאקורה שומעת דרך טויה שבחדשות אמרו שאיזה ילדה עם תלבושת מוזרה מתחרה ומנצחת לוחמי קראטה או ג'ודו גדולים או משו בסגנון והיא מבינה שזה קלף קלאו (לפי הלבוש). מיילין (איך שכותבים את זה) מצטרפת לכיתה ואומרים לכיתה שהיא הבת דודה של לי. היא מתקרצצת עליו
והיא כל הזמן מתחרה עם סאקורה (וסאקורה לא מנסה להתחרות איתה).. אז היא אומרת לכל הכיתה שהיא מיועדת ללי (מה שאומר שעשו להם שידוך של בני-דודים כמו בתנ"ך
, אז הם מאורסים). מיילין רוצה לתפוס את כל קלפי הקלאו כדי שלי יוכל לחזור להונג קונג. היא וסאקורה מוצאות בערב את הקלף, קוראים לו קלף הקרב והיא בעצם מחפשת לוחמים שמהווים אתגר בשבילה, היא נלחמת במיילין (שמתברר שהיא לוחמת חזקה) ואז לי מגיע וכועס על מיילין (
) שיצאה לתפוס קלפים בלי שהוא הרשה לה. הקלף מופיע לפתע ומרביץ ללי. מיילין כועסת על הקלף (חח) וממשיכה להלחם איתו אבל הקלף חזק יותר ממיילין והוא מביס אותה. אז סוף סוף סאקורה נכנסת לתמונה ונזכרת (בזכות טומויו) שיש לה את קלף הכוח והיא משתמשת בכוח של קלף הכוח כדי להביס את קלף הקרב והיא מחזירה אותו לצורת קלף. וזה בערך מה שהיה
סליחה על הניסוח הדפוק..

ExtreamGirl

New member
תנקיווווווווווווווווווווווווווווווו

מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

ayeletkl 5

New member
יא-יודעת-לסכם-אחת! ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אולי תעשי לי את הסיכום שיש לי במשנה?

lazy Gi®l

New member
טחח

מה ז"א לעשות לך ת'סיכום במשנה.. ? סורי אני קשת קליטה

ayeletkl 5

New member
זה היה בציניות... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

יא קשת קליטה! [מה לעשות, אני רעההה!]

ayeletkl 5

New member
לא נורא! ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

הסיכום פה יעזור לך להשלים את החורמ הנלמד. אל תשכחי לעשות ש.ב. בחוברת, עמ' 44-50!

למעלה