פרק 18

Konchi

New member
../images/Emo41.gifפרק 18../images/Emo41.gif

היה דיי הרבה שוג'ו ושואונן, ופנקייק ירקות בסגנון מודרני ^^ היה מצחיק שלי וטויה רבו על הבובה של הארנב
משום מה הרגשתי שמשהו לא בסדר בתירגום, אבל ניחא. פרק מאוד נחמד וסאקורה חמודההההה

OFIRB9

New member
שוב פספסתי :(

טוב נו עם היה הרבה שונן ושוג'ו, אני מניחה שזה פיצוי על אתמול ששם היה שתי דקות של שונן....וקרו??? היה הרבה קרו??? חוצמיזה איזה קלף היה היום בכלל? וואו, לא להאמין שאנחנו כבר בפרק 18...

LiIach

New member
היה כמות קרו חביבה... ../images/Emo118.gif

אבל לא מרכזית. היום היה קלף הזוהר the glow

Konchi

New member
מקפיץ!

קרו היה רק בהתחלה בקטע של הפנקייק ^^ וסאקורה לכדה את קלף הזוהר.

Houndour

New member
פנקייק ירקות ^_^

אני אוהב איך שתורגמו שמות המאכלים היפניים
, אפילו שאוקונומיאקי זה יותר סוג של פיצה מאשר פנקייק.. גלואו קלף כ"כ יפה!! גם בחלום! הנה חלום שלא מבשר על בואה של דמות לסדרה.. צונזרו קטעים, אבל לא חשוב, היה דיי הרבה שוג'ו/שונן איי בסדרה (לא נחמד לערב מושגים לא קשורים
) סאקו וטומויו יפות עם הקימונווווו! ^^

OFIRB9

New member
אהההההההההההההההה

מחר זה קלף התזוזה נכון?
בתמונה

Ray girl

New member
למה ליוקיטו...

יש שפיריות על הקימונו שלו? -.- וזה רק אני, או שהגוף לא היה כל כך פרופוציונלי? והוא נראה חיוור יותר מתמיד? וכל פעם השיער שלו שינה צבע? והוא לא ממש סידר את השיער בבוקר X_X כל הזמן נפלו לו שיערות ומה הוא עשה על הגג?

Ray girl

New member
נכון!

עכשיו לכי לקרוא את מה שמסרתי בפורום דיג'ימון

Vegeta fanatic

New member
או, כן! הזכרת לי!

הקטע על הגג היה... O_O;;;; הוא היה פשוט מפחיד! יוקיטו היה בגודל של הגג! הגג של הבית! 00; זאת אומרת, אם היו מותחים את יוקיטו, כמו סרגל, לאורך של הגג, היו מגלים ש... אותו אורך! -_-; זה היה מפחיד, ומזל שהוא ירד מהגג אחרי 2 שניות. הקטעים האלה תמיד מפחידים אותי... << >> <<;;

Leemon

New member
נחמד נחמד ^_^

טומויו היתה ממש חמודה כשהיא דיברה עם סאקו על יוקיטו. ^__^ אתם לא חושבים שהיא תפסה את הקלף מהר מידי?

למעלה