פרק 17

S.Riddle

New member
../images/Emo41.gifפרק 17../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

רק הערת פתיחה- המבטים, המבטים...! *מתמוגגת* יוקי כזה הסתכל על טויה, ואז טויה הסתכל על יוקי, ואז תווי הפנים של יוקי התרככו, וטויה כזה "אהה..." ^_______^ *מקפצת* אהם, ימאזאקי מלך XD סאקורה כזה בוהה בו שעה אחרי סיפור אגוזי הקוקוס ואז הפסיכי הזה מקפיץ את הכדור וצוחק XD *ממשיכה לצפות*

Konchi

New member
פרק חמודדדד ^^

למי אכפת מהמבטים? סאקורה ולי כאלה מתוקים ^-^ פרק חמוד!

Yosh Yosh

New member
כן כן! *מהנהנת* סאקורה ולי! D:

אממ.. זו רק אני או שהוא התנהג קקצת במסתוריות? כאילו, למה הוא ברח אחרי שהוא התחיל לדבר על הווי הזה או איך שלא קוראים לו, שבא אתו?

S.Riddle

New member
אההה.... ממש לא ברור ../images/Emo12.gif

כי ווי הוא לא ממש ספוילר

S.Riddle

New member
והמשך...

הקטע שטומויו נעלמה היה כל כך ;; כל כך ;; טראומתי ;; איך שסאקורה פשוט עמדה ובהתה עד שלי בא... :< לא כיף. ארר, משום מה זכרתי שסאקורה ולי הלכו על המים... פרק לא נכון, הא?
מישהו יודע מתי הם עשו את זה, במקרה? בגילי המופלג הזכרון מתחיל להטשטש... סאקורה ולי כל כך מקסימים ביחד, אין מה להגיד ^_^

S.Riddle

New member
לא לקלל, הוא נפלא >>

אני מרשה לקלל את אריאול לכשיגיע, אבל רק קצת

Houndour

New member
פרק מאוד חמוד!

סאקו ושאורן זוג כ"כ יפה!! כל משפט ראשון של נאוקו: "חבל על הזמן"
קלף המחיקה עשה הרבה בעיות, זה אחד הפרקים הכי דרמטים! ועוד יש בו אש
! *ממתין בציפיה לפרק 35* צנזרו את החלק ששניהם נזכרים ביוקיטו אחרי סיפור האהבה של ימאזאקי וזה מה שגורם להם לרוץ לשחק כדורעף כמו מטורפים.. כאן זה נראה כאילו סתם הם קבלו התקף טירוף
בשורות הבאות: הם באמת לא הולכים על המים. זה בפרק 36 שהם הולכים על השלג (ברמאות, הם משתמשים בפלואט
)

S.Riddle

New member
סאקורה ושאורן הם זוג נפלא ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהם לאט לאט מתחילים להיות הזוג האהוב עלי (אפילו לפני לינה וגאוורי מסליירס... איק!). הם כל כך... _מתאימים_, אי אפשר להתכווח.... כנראה שגם קלאמפ חושבות כמונו, אז הם הוציאו את הטסובאסה המטורפת הזאת
חולות נפש כרוניות ^-^ אה, נכון! פתאום עכשיו נזכרתי בקטע שהם נזכרים ביוקיטו ולא קלטתי מה פתאום הם רצים לשחק כדורעף כאילו מישהו בעט בשניהם o.o; לא נורא, בכלל לא שמים לב :<
אני אומרת לך, הם הלכו על המים מתישהו... אני לא משתגעת!! *מבט מוטרף* אהה... אולי בסרט? ;;

Houndour

New member
לינה וגאורי זוג שולט!

זל ואמליה יותר
ו(
) יכוליות באמת שזה היה בסרט.. יש שמה הרבה מאוד מים 0.0 אבל שאורן היה רוב הזמן בתוך הבועה שהרוח הזאת יצרה אז לא נראה לי..

S.Riddle

New member
אמיליה היא השטן.

אמיליה = דמות האנימה השנואה עלי ביותר. זל צריך להיות איתי. ואם לא, אז עם זל
(השני, חיחי)
בועה..? o_o; לעזאזל, אני בכלל לא זוכרת מה קורה בסרט x_x לא הייתה שם איזה באר... ומבוך... ארג, לא משנה @_@ אני אומרת לך, הם הולכים על המים מתישהו, זה לא יתכן שאני מדמיינת <.<

Houndour

New member
לאאאאאאא *פאוזה* אאאאאאאאא

איך אפשר לקרוא לכליל התמימות שטן?! אמליה איז דה בסט!
בועה, שהרוח הזאת כלאה את טויה, מיילין והשאר בתוך בועות. מבוך לא היה, באר כן
תראי שוב את הסרט.. זה כיף ^^ ואני מאמין לך, כנראה הקטע שהם הלכו על המים באחד הפרקים שעוד לא ראיתי/סרט שני..

S.Riddle

New member
תמימות? אמיליה? הא? ../images/Emo12.gif

איפה? o_O; אבא שלה מגניב. ופסיכופת. פאציפיסט קראש זה נפלא *_*
לא מבוך, נו... מן חדר כזה... עם מים... או שזו הייתה מראה? ...אוקי, ויתרתי, אני אראה אותו שוב XD

Houndour

New member
אצלה. באופי. צד ימין.

גם היא פציפיסטית.. עושה הכל בשביל צדק, גם עם זה מטומטם.. אחחח חומד!

swirrrly

New member
מה שהפריע לי!;[ ../images/Emo118.gif

שסאקו ולי ישבו על חוף הים לפני מבחן האומץ, ודיברו על הצוק התלוי(?), לי אמר שלא מדובר בקלף קלאו... ;[[ איזה רמאים.

bonomami

New member
הם כאלה חמודים.. אני כל הזמן מחייכת

שהם ביחד... כזה יפה..!!

למעלה