פרק 12

S.Riddle

New member
../images/Emo41.gifפרק 12../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

חייייייי
מה יוקיטו עדיין עושה אצל טויה בשעה כזאת? XDDD *יצרי פאנגירל משתלטים* אהםאהם. ^__^ הן מנגנים את יוֹרוּ נוֹ אוּטַה! השיר הכי יפה בעולם *_* הו, טומויו-צ'אן..! נאם, אני מאוד מאוד אוהבת את הדיבובים של לי וימאזאקי. ימאזאקי נשמע מאוד כמו בדיבוב היפני ^_^ "היי טויה, איך היה המבחן שלך היום?" "לא רע." יחסית לטויה זה לא נשמע כל כך טוב... אני משערת לעצמי שכל השעות האלה שיוּקי והוא בילו ב...אר...."ללמוד" קצת עייפו אותו... כל הלילה, אתם יודעים ^_^; תפיסה מקסימה של הקלף
לי היה נפלא כרגיל X3 אני אוהבת אותו...! אהם, כן ^^

OFIRB9

New member
דאמט! ><

קלף הסיילס השתלט לי על הטלויזיה! בעע! לא שמעתי כלום מהפרק! שלא לדבר על זה שזה-הפרק-הראשון-שראיתי!!!! ושחיפשתי כל כך הרבה זמן!!! הייתי מזהה את מבטי היאוש של קרו בכל מקום טוב מילא...לי מנגן בחליל *.*.... לי משחק יפה כדורגל, ואני הייתי בטוחה שהכדור יפגע לו בראש... למישהו יש בבקשה בבקשה את התמונה של לי עם שיער מתנופף כשהוא אוחז בקלף עם החיוך המתוקי תוקי שלוווו???? ולסאקורה ממש חמוד עם סרט על הראש -^.^-

אוחחחחחחחח פאק איט

למה דווקא חליל?!?!?!?!?! למהההההההההההההה!! למה שיעורי גיטרה!?!?! אוי לייי...............לייייייייייייייייייייייייי............... אני שונאת אובססיה:( לייייייייייייייייי!!!!!!!! תעשה לי שניצל:\

S.Riddle

New member
ולא לשכוח את ה-highlight של הפרק...

לי בחיוך זדוני מרשים ביותר שיגרום אפילו לסיישירו להרים גבה

star_female

New member
ס-סיישירו...

*בטראומות מהסוף של טוקיו בבילון* אף אחד לא יותר רשע מסיישירו. ><

S.Riddle

New member
מוראקי? ../images/Emo3.gif סיי-צא'ן ../images/Emo99.gif

מרושע מרושע, אבל בסטייל :x

star_female

New member
סיישירו הכי מרושע >>

וכל כך אהבתי אותו לפני כן ;; אף פעם לא שנאתי ככה דמות....
אולי אני אוהבת את סובארו-צ'אן יותר מדי...

S.Riddle

New member
את שונאת את סיישירו? oO;;;

אבל... איך את מסוגלת? ;; אני ניסיתי, אחרי יום בערך נשברתי >> כאילו, אני עדיין אוהבת את סובארו הרבה יותר, ופשוט חולה על הוקוטו, אבל.. אבל... סיישירו הוא כזה... כזה... סיישירו ;;

Magma99

New member
מוראקי=סיישירו ../images/Emo26.gif ../images/Emo99.gif

אני לא יודעת את מי אני אוהבת יותר והם דיי דומים סה"כ לשניהם יש בעיות עיניים (חחחח) שינהם רופאים אה וגם קצת פסיכופטים ^_^

star_female

New member
מוראקי פחות מתעלל >>

בכל מקרה זה הופך לשרשור אוף (למרות שגם סיישירו של קלאמפ *-*) אז כדאי שנפסיק את זה כאן ^^;

SailoR VenuS

New member
פרק מקסים ^^ וקלף הזמן יפה../images/Emo47.gif

אבל לא הבנתי עדיין.. למה הקלף היה של לי אם סאקורה לכדה אותו?

Houndour

New member
כי שאורן החזיר אותו לצורתו המקורית

זה שהחזיר את הקלף לצורה האמיתית או "מביס" אותו בקרב, הוא זה שמקבל את הקלף. לא חשוב מי לכד אותו.

SailoR VenuS

New member
אבל סאקורה אמרה

חזור לצורה האמיתית שלך עם המפתח שלה... ואז הקלף ברח לידיו של שאורן

S.Riddle

New member
סאקורה לכדה אותו, לי החזיר אותו

לצורתו האמיתית. כלומר, לי השתמש בThunder כדי להחזיר את הקלף לצורה האמיתית שלו (שעון החול) ואז סאקורה לכסה אותו. לכן למעשה הלכידה עצמה שייכת ללי

Vegeta fanatic

New member
זה הפרק האהוב עלי! *_______*../images/Emo99.gif

לפחות מהפרקים שראיתי עד עכשיו. זה פרק כל כך גאוני, ובנוי כל כך טוב. *____* חבל שהפריעו לי כל רגע עם טלפונים, עד שטרקתי לחבר של אח שלי בפרצוף... -_-; אני רעה. טויה ויוקיטו. ניהיהיהיהי DDDDDDD:< למה כשסאקורה התקרבה לחדר של טויה לא שמעו כלום מבפנים? הם כנראה היו *עסוקים* מדי... ולמה לטויה לקח כל כך הרבה זמן לפתוח את הדלת? המפף... ^^; אהבתי את היציאה של סאקורה כשלי תפס את הקלף - "לא רוצהההה..." XD

Sakura Kinomoto

New member
אני מתחילה לאהוב את התוכנית

אני מתחילה לאהוב את התוכנית עצמה יותר ויותר!!!! למרות שאני חושבת שהספר מנגה הוא הכי טוב ^_^!!!!!!!

Houndour

New member
יהה הקלף הראשון שלי לי

איזה חמוד ^^ טומויו כרגיל הייתה מדהימה! "לא שהייתי שמה לב אם היום היה לא נורמלי.."
יוחזר קלף הטאנדר לשאורן לאלתר!

HuGo Hell

New member
פרק נחמד... ../images/Emo1.gif

זה ממש לא היה מובן שבפעם הראשונה שהם הגיעו למגדל השעון והם עפו לשם שהם חזרו בזמן לאחור. בעצם, הם חזרו בזמן לאחור אחרי שהם עפו לשם בפעם הראשונה? זה ממש מבלבל @-@; בפעם השנייה שהשעון רץ מהר זה זז אחורה חזרה, בזה אני בטוח :-}P

פרק יפה

ותשבות הקסם של הקלף הקלאו ראה את סאקורה וקרו ועצר אותם והחזיר אותם בזמן

Konchi

New member
זה היה דומה לקלף השקט

רק שקלף השקט היה יותר מגניף ^^

למעלה