פרק 12

../images/Emo41.gifפרק 12../images/Emo41.gif

+
להצצה לפרק: לחצו פהD: התקציר של הפרק[תודה רבה רבה ליובל שהכתבה לי את זה מהטלויזיה(כי לא היה לי כוח ללכת לכתובXD) ]: אלף שירים ושיר: נועה עופר ומיה מסרבים להאמין למה שקרה לנגד עיניהם. בוקי מעדכן את איה לגבי מה שקרה באודישן. איה בטוחה שהיא יודעת מי תיכנן הכל. נועה מעליבה את אהובה וזוכה להפתעה מרינגו.
תשרשרו לפה את כל הסלנגים החדשים ששמעתם בפרק..
מה הכי אהבתם בפרק של היום?
תדרגו את הפרק של היום מכוכב 1 [
] ל5 כוכבים [
] (1-פחות טוב-5-הכי טוב)
צפייה מהנה!!!

3gerard3

New member
בכיף אישתיD:../images/Emo112.gif

לא יכולה לחכות לפרק!!! יואוווו עוד 8 דקותXD אני אשרשר במהלך הפרק, או בסופו... נראה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחחחח

אהבתי תפרק , אבל היה צפוי למדיי , גם הפרק של אתמול
|* ותודה אורפזי שפתחת , דאגתי שאפחד לא יפתח :p

אניxD

New member
../images/Emo85.gifפרק חביב XD

קצת מבאס שהעניינים מתחילים להסתבך :S

לאאאאאאאאאאא#$^$*../images/Emo38.gif

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; [למה רק אני לוקחת את זה בהיסטריה?!
] ושמעו.. אם עוד פעם אחת מפריעים לנועה ולרינגו.. אני..אני .. אניי... רוצחת מישהו #$^%^*^&)& והיו לי דמעות בעיניים בשיר שרינגו שר
פרק מדהים!!!!
+

מ א י ל ה

New member
יש להם המון חורים בעלילה!!

אם הזמן עוצר כשהם נכנסים למזוודה, אז איך זה כשדניאלה נכנסה בפעם הראשונה היא בעצם הפסידה את החתונה של מיה? אם חושבים שדניאלה היא המורה לצרפתית שהייתה אמורה לבוא, אז בעצם איפה המורה האמיתית?? איך פתאום מיה יצאה מהמזוודה במקלחת, כאילו היא פשוט הופיעה באוויר, לא יצאה מהמזוודה או משהו.. זה הזוי לגמרי. קיצר יש עוד כמה וכמה ששמתי לב אליהם אבל אין לי כח לכתוב =\ בכל מקרה, הסדרה נחמדה + אבל יש יותר מדי קטעים חופרים, כאילו הם מנסים ממש למרוח את הקטעים של דני ודניאלה......יש קטעים שדניאלה ממש חופרת ויוצא שסצינה אחת(!!) של דניאלה נמרחת על כל הפרק בזמן שלאחרים יש מלא סצינות.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif עכשיו ראיתי את הפרק 4^!#@

איזה חמווווווווווווווווווווווווווד רינגווו D: ואיה הזאתי כ'כ יפה, גאד
וגם בוקי
איך מעזריאל ולולה יצאו ילדים כאלה יפים? XD
ואעא איזה מתח :O

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif הצצה לפרק הבא+ביצוע מיוחד של "תנו לו צ'

*'תנו לו צ'אנס " הצצה לפרק 13: http://yes.walla.co.il/?w=1/7312/1224562 דני הוליווד שר "תנו לו צ'אנס" בגירסה מיוחדת -ממולץ XD http://yes.walla.co.il/?w=1/7313/1224598

למעלה