פרק מס 290

פיפיטה

New member
דניס

סוף סוף הבינה מה הבעיה שלה לכל דבר שהיא עושה היא צריכה אישור. לדברים שלנו נראים טבעיים לעשות כמו לסדר לבשל לנקות (ואני מתכוונת גם לגברים כמובן) היא צריכה אישור ומחמאות . כנראה שבילדותה לא התייחסו אליה לא החמיאו לא עודדו ולא שיבחו אז היא החליטה בתת מודע פשוט לא לעשות כלום כי אף אחד לא שם לב אליה וכנראה שכל מה שהיא עושה לא חשוב . ובעלה ארמאנו עלה על זה והבין מה הבעיה שלה כל-הכבוד שהוא ניווט אותה בשיחה והיא קלטה לבד מה הבעיה. ובכן כמו שדניס אמרה אתה תראה דניס משופרת גם אני מצפה לראות מה יקרה. לילה טובבבבבבבבבבבבב

../images/Emo41.gifפרק מס 290 ../images/Emo41.gif

קאסי = עברה בהצלחה 4 מבחנים ע ל מנת לקבל תעודה של 12 שנותלימוד. היא צריכה לעבור עוד מבחן אחד במתימטיקה כדי להשלים את הרצף . דניס= בעלה מגיע לבית והיא מכינה לו ארוחה לבד . אחר כך הלכו למסעדה וישבו ודיברו על איך המצב של דניס משתפר... ( דניס לא נתנה לו בכלל לדבר מסכן .. .) קנדי = נפגשת אם אינאלה, עובדת איתה על הכעס שהיא מרגישה כלפי אביה ומוציאה עוד תסכולים נוספים. פגישה בפגישה הבנות שיתפו שחסר להם השיתופים של קנדי קנדי התחילה לבכות וטענה שהיא חושבת שהיא מסתירה את הרגשות שלה ולא רואים עליה רגשות. וכולם לפי טענתה " התנפלו" עליה. אז הסבירו לה שלהפך הם מאוד רוצות לשמוע את השיתופים שלה על חוויות שהיא עוברת בבית. מה דעתכם על ההתנהגות של דניס?

אני חושבת

שדניס נמצאת אי שם במקום טוב באמצע מבחינת התהליך. היא מאאד רוצה לרצות את רונדה ובעלה ולהראות השתפרות - השאלה היא מה אורך הנשימה שלה ? ועד כמה היא תתמיד. ממה שהצלחתי להבין הבעל שבע מרורים . ולמרות שהוא מעודד אותה , לי הוא נראה מעט סקפטי וכל הזמן עסוק בלהרגיע אותה. לגבי קאסי - ( שמזכירה כלבלב אבוד עם המבטים שהיא שולחת והטיות הראש - עד שבא ללטף את ראשה ולהרגיע אותה). נראה שבטחונה העצמי מתחזק .

Y. Welis

New member
לפחות הפעם היא אכן הכינה ארוחה בעצמה

ולא שברה כוס והחביאה את השברים... הרבה יותר שפויה. מעניין במה היא עבדה עד אז. מעניין עוד יותר איך היא הכירה את בעלה הנורמלי, ומה היה בה שמשך אותו.

גם אני מוצאת את עצמי תמהה

מה היה בה שמשך אותו... לאלוהים הפתרונים. [ במחשבה שניה , אולי יש משהו שהיא טובה / מצטיינת בו ].

אני!

ארמנדו בעלה של סיטבי ממלא עליה את תהעודה שרונדה נתנה לו למלא עליה והיא לא ממש אוהבת את מה שהוא כתב שם. הוא היה די נוקשה איתה . אבל הוא אמר לה שהוא חייב להיות כנה והיא הבינה את המסר.
באתני עברה את הטיפול של ההיפנוזה אצל דר כץ והיא זוכרת מלא דברים (תאונה נבחרת שחיה ) וזה מאוד מרגש אותה . דר כץ אמר לה שיהיו עוד מפגשים והוא מחכה לזה.
החוקרת הפרטית מגלה פרטים על אבא של רייצל, מסתבר שהוא בן אדם טוב ושהוא עמוד בראש אירגון שעוזר להומלסים. רייצל מקבלת את המידע מאוד קשה , כל החיים אמרו לה שהוא בן אדם רע, היא מבקשת מהחוקרת שתעשה בדיקה על העבר שלו ואליאלנה לא ממש אוהבת את הרעיון אבל זורמת איתה.
רנה שוב מנסה להזמין את אמא שלה לבית אבל היא מסרבת שוב ואילאנה מציעה שגם היא תדבר איתה ותזמין אותה ותסביר לה את המצב.

המונשרי

New member
../images/Emo24.gif תודה.

נשמע שהיה מעניין והפסדתי. בכל מקרה תודה על העידכון.

המונשרי

New member
נו כמו סילבן שלום

שאשתו קוראת לו סטיב ..... נו קורה - פליטת מיקלדת......

למעלה