פרק מס' 2-הכל פה

shshsh1988

New member
שם השיר של ניצה ודניס בבקשה חשוב!!

מישהו יכול להגיד לי מה שם השיר שהם רקדו זה חשוב לי מאוד תודה רבה לעונה...

SlurpeeCraver

New member
צר לי לומר אבל זה היה מזה צפוי !!!

הבוקר בתוכנית בוקר בערוץ 2 הראו קטע קטן מהתוכנית וראו אותה רוקדת לשתי שניות וישר ידעתי שממש אין לה את זה. היא מהממת ויפיפיה אמיתית אבל היא רוקדת כאילו נתפס לה הגב...

גלי 1970

New member
אין לתוכנית הראשונה השפעה?

הבנתי ששירז זכתה מקום ראשון (לא ראיתי את התוכנית הראשונה) אז למה זה לא עזר לה היום? אולי בתוכנית הבאה היא שוב הייתה זוכה? לדעתי צריך לעשות כמה תוכניות,ובסיום לבחור את הזוג שקיבל הכי הרבה נקודות בסה"כ מכל התוכניות...או שפשוט היו ניפסלים כבר מהתוכנית הראשונה(או שניפסל כבר זוג אחד?)

הגיע לשירז לעוף...מצטערת..

היא היתה כזאת מגושמת בריקוד הזה. הגובה שלה היה חיסרון מול הרקדן,היא ממש נראתה כמו ג'ירפה עם 2 רגליים שמאליות והקידה הזו בסוף,שקושניר צחק עליה הוא ממש צדק..חחחח זה היה מצחיק

השופטים האלה...

הם אומרים שרקדו מצויין ואז נותנים ציונים כמו 5 או 6. זו סתם רשעות. אני חושב שהם יכלו להיות קצת יותר גמישים.

קטעי וידאו של הריקודים

יועלו היום לקראת הערב לאתר. 052-3544487 - מספר הטלפון של מתאם הקהל - מורן. יום נפלא

yonika

New member
ביקורת על התכנית השניה

הופתעתי לטובה. השמלות הפעם היו יפות מאוד. אמיר ברנע, סמי הורי ואליענה רקדו מצוין. רואים שהשקיעו המון אימונים. שניים מהשופטים לא יודעים על מה הם מדברים: גברי לוי וגבי אלדור. ההערות שלהם סתמיות וחסרות משמעות מכיון שאינם מבינים בריקודים סלוניים . המנחה, קושניר שאמור להנחות אירוע נוצץ ואלגנטי נראה כמו אחד שקם מן השינה ועדיין לא התרחץ. בת ואחות של מורים לריקודים

yonika

New member
ביקורת על התכנית השניה

הופתעתי לטובה. השמלות הפעם היו יפות מאוד. אמיר ברנע, סמי הורי ואליענה רקדו מצוין. רואים שהשקיעו המון אימונים. שניים מהשופטים לא יודעים על מה הם מדברים: גברי לוי וגבי אלדור. ההערות שלהם סתמיות וחסרות משמעות מכיון שאינם מבינים בריקודים סלוניים . המנחה, קושניר שאמור להנחות אירוע נוצץ ואלגנטי נראה כמו אחד שקם מן השינה ועדיין לא התרחץ. בת ואחות של מורים לריקודים

asafyeffet

New member
דניס וניצה היו מצויינים

אני לא מצליח להבין את הציון של השופטים ובכלל היו הבדלים גדולים בין המתמודדים וזהלא קיבל ביטוי בציונים של השופטים.

כל הכבוד לכולם../images/Emo9.gif

רקדו יפה מאוד
באמת שירז לא רוקדת ממש יפה .. גם בקי לא משו .. וזאתי שעם אורבך .. ראיתם איך שהיא לימדה אותו ת'תנועה הזאת כאילו מלטפת אותו בלחי אבל באוויר .. היא מה זה התלהבה מהתנועה הזאת
אבל הם רקדו יפע
וגם סמיייי
כל הכבוד להם

sgog

New member
וואו וואי יואו

איזה פרק סוף סופי סופני! התכנית הזו גורמת לי להישפך מצחוק כל פעם מחדש! אין! היא קורעת לגמרי! בקי גריפין ממש השתפרה שחבל"ז! אליאנה ובן זוגה היו מדהימים! אמא שלי אומרת שהם דומים לזוג בסרט ריקוד מושחט...מה אתם חושבים? אבי ופולינה לא היו הכי טובים הפרק הזה...חבל כי הם מותק! הסיבה היחידה שבגללה באסה לצאת מהתכנית, היא שנראה לי שהם עושים כייף לא נורמאלי! הלוואי שאני הייתי יכולה לרקוד ככה וללמוד את זה! טוב אז ביי בינתיפ נשנשים שלי! אוהבת, גל

למעלה