My immortal של אוונסנס
L loverboy1000 New member 9/11/05 #38 אין בעיה.. כנסי לאתר של רשת לתכנית "רוקדים עם כוכבים" ושם יש טלפון של אדם בשמם מורן. צריך לדבר איתו, ההשתתפות חינם (מן הסתם) ורק ודאי שאת מעל 18... בהצלחה
אין בעיה.. כנסי לאתר של רשת לתכנית "רוקדים עם כוכבים" ושם יש טלפון של אדם בשמם מורן. צריך לדבר איתו, ההשתתפות חינם (מן הסתם) ורק ודאי שאת מעל 18... בהצלחה
D Deanb New member 9/11/05 #52 סורי פשוט לא מצאתי איפה מס' הטלפון רשום. אולי מישהו יכול לפרסם את הטלפון פה בפורום?
S sgog New member 8/11/05 #3 חח.... סמי בכלל לא זז את כל העבודה בת הזוג שלו עשתה...היא באמת רוקדת מהמם
א אלעד קנדה New member 8/11/05 #5 שמתי לב שככה היה עם כמה וכמה זוגות, כנראה בגלל ההתרגשות והעובדה שהם לא היו רגילים לרקוד כך בפני קהל. אני חושב שעם הזמן הם ישתפרו.
שמתי לב שככה היה עם כמה וכמה זוגות, כנראה בגלל ההתרגשות והעובדה שהם לא היו רגילים לרקוד כך בפני קהל. אני חושב שעם הזמן הם ישתפרו.
ג ג ב ש ו ש New member 9/11/05 #63 ../images/Emo41.gifפרק מס' 2-הכל פה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif בבקשה מכם שרשרו לפה הכל שלא יהיה בלאגן היה מדהים
../images/Emo41.gifפרק מס' 2-הכל פה../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif בבקשה מכם שרשרו לפה הכל שלא יהיה בלאגן היה מדהים
I iblank New member 9/11/05 #64 חשוב מאוד!!! איך קוראים לשם השיר שניצה שאול רקדה לו? זה חשוב מאוד אז אודה לכל מי שיכול לענות... (גם שם המבצע זה בסדר)
חשוב מאוד!!! איך קוראים לשם השיר שניצה שאול רקדה לו? זה חשוב מאוד אז אודה לכל מי שיכול לענות... (גם שם המבצע זה בסדר)
L libiaviv New member 9/11/05 #66 ההפבד כולו שלכם לא ראיתם את המשך הריקודים של בוריס ושירז - ההשפד כולו שלכם!
R r i n a t 1 2 3 New member 9/11/05 #69 אני חייבת ת'סירטון של איתן דחוף../images/Emo70.gif ולא ת'סירטון של מאחורי הקלעים והחזרות... אני צריכה סירטון של הריקוד שהוא רקד היום!!! זה ממש דחוף!!!!!!!
אני חייבת ת'סירטון של איתן דחוף../images/Emo70.gif ולא ת'סירטון של מאחורי הקלעים והחזרות... אני צריכה סירטון של הריקוד שהוא רקד היום!!! זה ממש דחוף!!!!!!!