פרק מספר 4

yardensachs

New member
../images/Emo41.gif פרק מספר 4

זה היה הפרק הכי טוב עד עכשיו חוץ מאיילת זורר! מדהים!!

ק ל ר י

New member
גם לדעתי..

את הפרק עם ליאור אשכזי פחות אהבתי כי לא הרגשתי שיש כימיה ביניהם וזה היה לי חסר. אהבתי מאוד את הטיפול של מרון - נראה לי שיהיה שם טיפול מוצלח. אבל איילת זורר ניצחה. הנושא נראה גם הכי קרוב אליי כך שממש אהבתי את מה שקורה שם. הפתיע אותי שהיא חיכתה שנה בכדי לחלוק איתו את פנטזיותיה, כי היא לא נראית ביישנית משהו, אבל נראה...

fucha

New member
ליאור אשכנזי

דוקא בגלל שלא היתה כימיה -זה עושה את העניין יותר מאתגר ומרתק.

גם לדעתי

אגב, נראה לי שזה לא עניין של כימיה. עיצבו את הדמות של "מפציץ הטוֹן" כך שייצור סלידה כמעט בכל אדם. בגלל ההתנשאות, בגלל השוביניזם, בגלל ההומופוביה, בגלל הפאתטיות של הישענות על הישגי העבר באיש כה צעיר. אני דווקא הכי אהבתי אותו (טוב, מה לעשות, הוא חתיך
).

elindith

New member
הפרק של איילת זורר לוקח בהליכה

אבל היה פרק מוצלח וטעון מאד היום. ראובן נשבר. קשה... עבודה קשה. איך מתמודדים עם כל המתקפות האלה מצד מטופל ומנסים לתת מענה לצרכים שלו בו זמנית? זה היה צעד שגוי לומר למטופל מה לעשות והוא קלט שהוא טעה כשהוא עשה את זה, לכן מיד לקח בחזרה את מה שאמר. אבל בכנות, התשובה שלו היתה לעניין. זוג שיש לו בעיות שאינו מצליח לפתור אותן, לא כדאי שיכניס ילד למשוואה. הם אולי באו בגלל ההריון ולא בגלל היחסים, אבל אי אפשר להתעלם מהעולם שאליו הילד אמור להיוולד. למה להוליד ילד לתוך מערכת יחסים כושלת? השחקנים היו היום נפלאים.

yardensachs

New member
תשובה וספויילר

זו דוקטור גילה(גילה אלמגור) היא פסיכולוגית, הוא היה מטופל שלה לפני שמונה שנים(כנראה) והוא חזר לטיפול.

הי, הי, לא לקלקל!

דבר כזה לא כותבים בכותרת. בכותרת שמים סמל ספוילר
כדי שמי שלא יודע יוכל ליהנות.

kerry cordano

New member
על הפרק של עלמה ורמי

נכון הוא לובש מעיל ובגדים ארוכים והיא בשמלה קיצית.. קצת מוזר

כי הוא עובד בחוץ בשמש כמו בדואי

שלובש ארוך... והרי הוא גם שאל אותה מה זו השמלה שהיא ענתה לו שהיא קנתה כי נשפך עליה משהו בפגישה... יכול להיות... או סתם כדי להדגיש את ההבדלים הקיצוניים בינהם?!?! לינוי

ובשידור החוזר אתמול שמתי לב שהיא

לבשה ג'קט ארוך והורידה אותו כשהיא התיישבה ולכן גם כל כך צרם למיכאל שאורנה לובשת שמלה קצרצרה בסתיו או חורף או ה שזה לא יהיה.. מה גם שראובן לבש חוצה מכופתרת דקה עם שרוולים מופשלים..

למעלה