פרק חדש של BMO

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gifפרק חדש של BMO

פרק מספר 13: משה דיין הוובקומיקס הכי טוב שתקראו השנה, נבדק על ידי מיטב המומחים. הביקורות משבחות: "שיא נוסף ברשימת ההשגים!" -מגזין לייף (על התמימים של הרלן קובן) "9 בסולם. חום! הומור!" -גידי אורשר, גל"צ (על הסרט קיי פקס) "BMO זה אחד הקומיקס הטובים ביותר שקראתי" -אמא שלי פרק מספר 13: משה דיין

Inferius

New member
לא רע

אבל גם לא ממש מוצלח. בכל אופן, המראה החדש של סטיקס יישאר לנצח? בשביל פרק אחד הוא ממש מגניב ומוצלח, אבל... אני לא יודע אם זה יעבוד גם בפרק הבא..

Scum Bunny

New member
אהה...

זוכר את ה-"כמובן שיהיה גם קישור לאתרך"? אני סתם מתבעס שאני מנסה לקשר לכולם ואף אחד לא מקשר אלי. יא חזרזירים כפויי טובה. יום אחד אני אהיה מפורסם ואז עולם ישלמו! ישלמו אני אומר!

mulon1984

New member
אני יודע, אני יודע

כוח המשיכה העצום שלי משגע לא רק את מין הנשי, אלא גם את הנשיים שבמין הגברי, מסתבר. זאת ברכה וקללה.

מנגה

New member
קיי פקס זה לא הומור!!!

אני אהבתי אבל העיצוב של תמות נפשי עם רוקחים לא דומה לעיצוב של שאר הקומיקס וחוצמיזה סטיקס השתנה העין שינתה לגמרי את הפנים שלו (וגם החוסר פוני)- הוא נראה יותר קשוח והרבה פחות דביל

mulon1984

New member
ומה שמדהים הוא

שאלו אותם פנים רק עם השיער למעלה. גם הוובמאסטר לא היה בטוח שאני מצייר אותו כרגיל, אבל זה ממש אותה הדמות רק עם שיער אחר ורטייה. ועין מצומקת. מדהים מה שקצת עיצוב שיער יכול לעשות לבנ'אדם...

מנגה

New member
נכון, דרך אגב ראיתי משהו מגניב בקשר לוובקומיק

ס, הם עשו שהתמונה מהבהבת וזה נראה לי מגניב

ailag

New member
זה מגניב,

הבעיה היא שאם קומיקסים אחרים יעשו את זה יש סיכוי טוב לפשל. אבל בעצם כל מי שנותנים לו תוכנת ציור יש סיכוי שיפשל :) פשוט פה יותר.. (אבל בדוגמה שלך זה נראה טוב!) נסיון לקישור פעיל: http://www.orneryboy.com/index.php?comicID=329 (עם הלינק-סלינק)

ailag

New member
לא ממוקד מספיק הפעם

אין פואנטה ממש חזקה, וזה בסדר, כי להרבה קומיקסים היופי הוא בהתנהלות של הסטריפ ולא בפאנצ'. (וזה הרבה פעמים דבר טוב) אבל גם הפאנצ'ים באמצע לא הפילו אותי מספיק הפעם, אז היתה הרגשה כאילו חסר משהו.. אני דוקא כותבת את זה כי היו לכם סטריפים טובים יותר ויש שם פוטנציאל, אז כדאי להצביע על מקרים שבהם לא מנצלים אותו מספיק.

למעלה