פרקי היום

../images/Emo41.gifCSI LV, ערוץ 5, 309../images/Emo41.gif

שם הפרק:Blood Lust תקציר:נהג מוניס דורס לכאורה, נער צעיר, ואז מוכה למוות ע\י המון זועם על רקע גזעני. כאשר גריסום מגיע לזירה, הוא מגלה שאיבריו הפנימיים של הנער נעקרו ושיש עליו סימני דקירה. תגובות על הפרק לפה
.

הדמר

New member
מאיפה את מביאה את התמונות?

ומאיפה את יודעת לאיזה פרק הן שייכות?

Agenst the wind

New member
ובכן-יש לי עוד אתר להוסיף

http://members.aol.com/JRD203/csi.htm אני אוסיף בעצמי אם אמצא את הדרך.. אבל אם תכנסי לפה חצי שעה אחרי שכתבתי את ההודעה ותראי שאין עוד קישור אז תוסיפי בעצמך-זה סימן שלא מצאתי דרך להוסיף בעצמי..

פרק בסדר...

היה משהו בסוף של הפרק הזה ובין הסוף באחד מפרקי מאימי עם העובדי מס שגם שם האח הרג!

../images/Emo41.gifCSI LV, ערוץ 11, 522../images/Emo41.gif

שם הפרק:Weeping Willows תקציר:גבר שאיתו פלרטטה קתרין בבר, חוזר במפתיע אל חייה כחשוד בחקירת רצח. צפייה נעימה, תגובות על הפרק לפה

הדמר

New member
שמתם ../images/Emo23.gif לעובדה ש...

שלושת הפרקים האחרונים המתקדו אדם אחד או שניים (מהצוות) בלבד?

gs4ever

New member
אני חושבת ש....

אני חושבת שהם די הבינו שרק לחקור ולחקור לא יביא את הסדרה רחוק (יפה שהם נזכרו בזה בעונה 5) אז הם (המפיקים והתסרטאים) החליטו להראות שגם החוקרים הם אנשים ולהראות לנו את הצד האנושי שלהם אני מסכימה עם "דף חשבון" אני ממש לא סובלת את קתרין אני ממש לא אוהבת גם את העובדה שמכירים בה ככוכבת הראשית של הסידרה ותמיד מראינים אותה ומצלמים אותה . אבל הפרק הייה בהחלט נחמד הייה יותר מעניין אם אדם נובאק הייה הרוצח והקורבן הראשון שלו הייתה קתרין ואז הצוות הייה צריך לחקור את המקרה וגריסום השבור ממותה הייה הולך להתנחם בידיה של שרה . אז זה הייה פרק מדהים. אתם יודעים יש המון סיפורים קצרים על שרה גריסום שמסתובבים האינטרנט אולי נכתוב גם אנחנו , נעשה תחרות הסיפור הקצר או משהו כזה ?

הילה הץ

New member
מבסכימה לגמרי

למרות שגם אני לא אוהבת את קת'רין, בעיקר בעונות האחנות למרות שאומרים שבעונה השישית היא משתפרת, לא צריך להרוג אותה.

gs4ever

New member
לא להרוג אבל...

אני לא בעד להרוג אותה אבל אם היא הייתה מתה זה הייה יכול להיות נחמד מבחינת העלילה :) אבל למשל אפשר לשלוח אותה לכמה פרקים לאיזה כנס או משהו בסגנון . אני מכווה שהיא תשתפר כי היא ממשממשממש מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדמר

New member
דווקא יש לי רעיון לא רע

הרי הבת שלה צועקת אני רוצה זמן עם אמא שלי, אז שתצא איתה לטיול של כמה זמן

למעלה