פרידה

Yaniv-DC

New member
../images/Emo41.gifפרידה../images/Emo41.gif

לפני כמה חודשים, כשביקרתי בארץ, דיברתי עם ביג דיל היקר ושיתפתי אותו בלבטים אם להמשיך בניהול הפורום הזה או לא. בסופו של דבר, לא התקבלה החלטה. אחרי שיחות ארוכות עם הנהלת הפורומים ועם חברי פורומים ומנהלי פורומים, החלטתי שהגיע הזמן לפרוש. להחלטה שלי יש המון סיבות... בין השאר - לימודים, שתי עבודות, עוד פורום שאני מנהל והרצון להפחית את שעות האינטרנט שלי. כשנשאלתי ע"י הנהלת הפורומים האם לדעתי יש לסגור את הפורום או שיש לי רעיון למישהו אחר, כמובן שמייד אסרתי על סגירת הפורום (כאילו דאאא!!!) ופניתי לבן אדם שלדעתי יעשה כאן עבודה מצויינת וימשיך לגרום לפורום לפרוח ולהתפתח. מסיבות הקשורות עימי, החלטתי שאני מפסיק לכתוב בפורום הזה באופן כללי, אבל תיבת המסרים והאי מייל שלי עדיין פתוחים בפניכם כמובן. היות ומחליפי היקר עובד הערב עד השעה אחת ורבע בלילה ומגיע הבייתה לקראת שתיים, החשיפה תתבצע מאוחר יותר, אז אני אכנס להגיד שלום אחרון, וכמובן הוא יציג את עצמו (כולכם מכירים אותו, אבל הניק חדש...). ערב רגוע לכולם, ואירוויזיון מוצלח! יניב.

אולי זה יישמע מצחיק אבל...

לפני יומיים בדיוק כתבתי לך, יניב, הודעה אבל מחקתי את ההודעה ברגע האחרון כי לא הייתה נראית לי הגיונית. בהודעה הזאת רציתי לבקש ממך להיות יחד איתך מנהל הפורום, אבל אמרתי לעצמי : למה שהוא יקשיב לי ??? ועכשיו, אני קורא את ההודעה שלך ואני מתחרט על זה שמחקתי את ההודעה... אבל אין מה לעשות ! : )! אז עכשיו שאתה עוזב, אני רוצה להגיד לך שזה הפורום היחידי שאני לוקח בו חלק באופן קבוע. אין שום פורום "שזוכה" לארח אותי בקביעות... עשית עבודה מצויינת ! בהצלחה בהמשך הדרך ! : ) !

גלעד#

New member
יניב היקר

תודה על השתתפותך רבת הערך בפורום. אני מקווה מאוד שתחזור בך מהחלטתך ותתרום לפורום בכל זאת בהודעות מדי פעם. לפעמים, דברים שרואים משם לא רואים מכאן. אני לא חושב שהחלטות מלודרמטיות עכשיו לא ניתן לשנות בעתיד, ואני מקווה מאוד אכן שכך יהיה. לא יודע מה פתאום ההחלטה הזאת: אולי איזה חריקה במבחן באו"פ עשתה לך נקיפות מצפון לגבי הזמן שאתה מקדיש לדברים "הפחות" חשובים, אולי הודעות מעצבנות של עוברים ושבים ואולי מכלול של כל הסיבות. באופן אישי היחס שלי היה אמביוולנטי כלפיך, בתחילה היו ביננו חריקות בינאישיות צורמות במיוחד ובסוף לא שגמרנו ברומן גדול אלא למדנו לחיות זה לצד זה וברגע של חולשה אני מודה, אתה כבר חסר חבר. ומעצב לשמחה: מי יהיה המחליף? אני מהמר על אהוד_ או על ביג דיל. אם כי נראה לי ש"נועם רונזברג" גם כן מועמד מוביל. אם המנהל החדש לא בין הטרויקה הזו - זו תהיה וואחד הפתעה.

גלעד#

New member
HOLD IT HOLD IT HOLD IT

נפל לי האסימון. איזה טמבל אני. היום 1 באפריל. כן עשיתי מעצמי צחוק. אוף.

Yaniv-DC

New member
תודה.

אני אגיב להכל במפורט יותר אחרי ש-EBU יסיים את יום עבודתו ונכתוב משהו ביחד... בכל מקרה גלעד, אני מפנה אותך להודעתי הזו, ותחשוב לבד אם יש לזה קשר...

Euromix - Avi

New member
נכון....

שלחתי ליניב אימייל והלכתי לאכול... עכשיו כשנפל לי האסימון באתי לרשום את זה שכנראה הוא עובד עלינו, ו... רשמת את זה לפניי... בכל אופן - כנראה שהוא עובד עלינו!

Yaniv-DC

New member
אוף. לא עבד.

ניסיתי, נכשלתי, גלעד ואבי תודה לכם
שאני אפרד מפורום אירוויזיון? כאילו הלללללו? שיהייה לכם רק טוב, יניב

Euromix - Avi

New member
למרות זאת, הצלחת לעבוד עליינו...

למרות זאת, הצלחת לעבוד עלינו, אבל נזכרנו בזמן...

למעלה