פפרצ'י
א ארץ השמש New member 11/1/06 #2 מישה יוצאת מהחדר כושר היא לובשת חולצה עם הלוגו של הלהקה של החבר (המכוער) שלה ומכנסיים לבנות.
א ארץ השמש New member 11/1/06 #5 אדם וריצ'ל יצאו עם חברים לקולנוע, בכניסה לאולם הם התחילו להתווכח בקולניות, בסוף הויכוח אדם עזב.
א ארץ השמש New member 11/1/06 #7 והנה החברים הגיעו וריצ'ל נכנסה איתם לאולם. אני לא בטוחה- אבל אני חושבת שה"חברים" הם ג'וש שוורץ והחברה שלו.
והנה החברים הגיעו וריצ'ל נכנסה איתם לאולם. אני לא בטוחה- אבל אני חושבת שה"חברים" הם ג'וש שוורץ והחברה שלו.
א ארץ השמש New member 11/1/06 #8 אולם- אל דאגה !! ריצ'ל ואדם השלימו, והנה תמונה שלהם בערב הסילבסטר ביו-יורק.
א ארץ השמש New member 11/1/06 #9 ואם שאלתם את עצמכם ומה בן עשה בחגים ? בן נסע לו ללאס וואגס, וישחק קצת פוקר
א ארץ השמש New member 11/1/06 #17 בואו נחזור קצת לאדם הנה תמונה שלו, ביום שבו הוא נתקל בקצת בעיות במכונית
א ארץ השמש New member 11/1/06 #20 ואז הוא החליט שהוא צריך למלא קצת אויר בגלגלים, ובאותה הזדמנות להראות לנו מאיפה הוא קונה תחתונים. Pump Adam pump
ואז הוא החליט שהוא צריך למלא קצת אויר בגלגלים, ובאותה הזדמנות להראות לנו מאיפה הוא קונה תחתונים. Pump Adam pump
א ארץ השמש New member 11/1/06 #22 ומה מישה עשתה בחגים ? אז לחג המולד היא נסעה לעשות קצת סקי עם סיסקו (היי יצא לי חרוז )
א ארץ השמש New member 11/1/06 #25 ומה בן עשה בסילבסטר בן הנחה מסיבה במועדון בלאס ווגאס, יחד עם ניקי הילטון (אחות של פריס)