פסטירבין.

dupdup1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifכמו שכבר אמרתי-אמורה להיות לכם פעולה

דברי עם הרכז/ת שלכם. :)

../images/Emo41.gifאה!!../images/Emo12.gif המדבית שלכה לי משהו במייל

זתומרת הצעה לפעולה שלי... והיה רשום על זה באמת "פורום משצים" זה שצריך לעשות פירסום לאחד הפסטיבלים.. בומבלה ניצנים פסטירבין וכו'. לא משהו תכלס :S.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifכן, זו הפעולה הזו.

זה לא פעולה שמתאימה לז'-ח'.. ובטח שלא לד'.. היא לחלוטין בנויה לצוותי הדרכה. ובמקומות שהעבירו אותה היא הייתה מאוד טובה. הכל תלוי במי מעביר ומי החניכים.. היא הרי ברובה דיון. והאמת היא שבעיניי, בעיניי מי שבנו אותה ובעיני מי שראה אותה[נחלוואים ואנשי צמ"ר] היא מאוד טובה. וקצת חבל שהמדבית שלך נותנת לך אותה כראיון לפעולה במקום להעביר לכם את זה.. זו לא הייתה המטרה שלנו :/

Danale151

New member
../images/Emo45.gif

אתם מתכוונים לבוא? כן עם המועצה או עצמאים? מועצה מתכוונים לבוא עם חולצה כחולה? לא יודעת. נראה לי שכן. יש לנו לפני זה יום עיון או משהו דומה
אני מקווה שלא יהיה פסטירבין.

../images/Emo104.gif../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif WELL WELL WELL

אתם מתכוונים לבוא? מקווה מאוד, פעם ראשונה שלי ^^ עם המועצה או עצמאים? מועצה, חופא"ש שליטה D: מתכוונים לבוא עם חולצה כחולה?כמובן! אפילו 2 :)

../images/Emo41.gifסמדר- את אמורה להגיב להודעה הראשית של

השרשור (ההודעה הראשונה, שלי) ולא להודעה האחרונה בשרשור של דנה. או בקיצור- ללחוץ על הוסף תגובה בסוף ההודעה שלי.

מ ו ר ע ל

New member
לא עוד פסטירבין!

ממש עצוב שזו הכותרת של השרשור הזה שלכם... עצובה לי התופעה עד מאוד, ושחבל שיש אנשים שבאים לשם כדי להפגש עובדה שאני כבר בא לשם שנתיים בתור חייל ולא פוגש שם אף אחד... זהו לא פסטיבל! אם אתם רוצים אתם מוזמנים לקרוא את מה שכתבתי פה פעם פעם http://www.hatbam.co.il/personalcolumns/personal_column.asp?column=86

kedeman

New member
שאלה למחשבה

למה לדעתכם צריך לבוא (או לא לבוא) עם חולצה כחולה?

מיכלצי

New member
לא יודעת מה "צריך"..

אני פעילה בשביל לנסות לקדם מה שנכון לי בתור אדם. הערכים ואמות המוסר שאני מאמינה בהם, לא שם בגלל התנועה. אנשים פועלים לפי מה שנכון להם ללא קשר לגוף המלכד הזה, ללכת לפי דרכך ואמונותיך אפשר גם ללא כל קשר לחולצות כחולות. מממ... אני מייצגת את עצמי...מעדיפה ככה לפחות. למה אתם באים לעצרת???

טליה שי

New member
כן..

ברור שלא כל הערכים של אדם בנויים לפי הערכים של התנועה. אבל לפחות רובם, חלק מהדברים שחשובים בעצרת זה דמוקרטיה שוויון, סובלנות, שלום וכו'.. ומכייון שהתנועה שלי מאמינה בזה, ומכייון שאני בתוך התנועה הזאת אז אני באה עם חולצה כחולה.. כי אני מייצגת את עצמי בתוך תנועת נוער שמאמינה בעכים האלו. ואני לא חושבת שאם אני באה עם חולצה כחולה זה לא אומר שאני לא מייצגת את עצמי לפני שאני מייצגת את התנועה.

dudkit

New member
..

אתם מתכוונים לבוא? כן עם המועצה או עצמאים? עצמאי.. מתכוונים לבוא עם חולצה כחולה? לא יודעת.. =\

טליה שי

New member
../images/Emo45.gif

אתם מתכוונים לבוא? כן עם המועצה או עצמאים? עם המועצה מתכוונים לבוא עם חולצה כחולה? כן אני חושבת שהשנה זה יותר חשוב ללכת.. בגלל כל העניין של יגאל עמיר וזה.. חוצמזה שנה שעברה התלהבנו שראינו אחד את השני אחרי המון זמן שלא נפגשנו וסתם היינו מתלהבים.. השנה אני (לפחות) הולכת להקשיב ולעמוד ולראות את רובו של הטקס. כי אם אני רוצה ללכת למקדונלדס או לארומה אני לא צריכה בשביל זה ללכת לעצרת רבין.

S K S K

New member
אחרי המון התלבטויות

אחרי המון המון המון התלבטויות, אבל באמת המון.. החלטתי שאני לא באה. המועצה שלי באמ תעושה ממש קטע שהיא לא מפיצה את זה כי היא לא רוצה שיהיה את עניין "טרמפ לתל אביב." מצד אחד רציתי לבוא בשביל להפגין נוכחות, להראות שאכפת לי. מצד שני, אני פשוט.. זה מגעיל אותי, מדיי, ולא משנה מה יעשו, כרגע, זה עדיין ישאר מה שזה. ועם כל הכבוד לפורום יב', לא דיברו איתנו -בכלל- על הנושא, אני לא רואה שהתנועה באמת מתכוונת להפגין משהו שישנה את מה שקורה שם. אז למרות שכשהרכז פנה למדבים ואמר "תגידו רק למי שבאמת רוצה לבוא, בגלל העצרת ולא בגלל הטרמפ לתא, כמו סהר" [אני חייבת להודות שזה שיעשע אותי כשסיפרו לי] החלטתי שזה באמת עדיף שאני אשאר בבית ואראה את זה בטלוויזיה. וזהו.

למעלה