פסטירבין.

../images/Emo41.gifפסטירבין.

אתם מתכוונים לבוא? עם המועצה או עצמאים? מתכוונים לבוא עם חולצה כחולה? תכלס, לאידעת אם ללכת. שנה שעברה זה היה זוועה. באנו, נפגשנו עם כולם, צחוקים, חיבוקים שטויות.. והלכנו כולם לארומה/מקדולנלדס. לא הקשבנו שנייה למה שהיה בעצרת. ואחכ סתם חזרתי עם ריגשי אשם שזה אשכרה מה שאני עושה בעצרת רבין. אז כן אני יודעת שזה תלוי בי והכל. ואני בוחרת איך העצרת הזאת תהיה בשבילי. אבל נראה לי שזאת האווירה הכללית שם.. לא? (ללכת או לא בקיצור?)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאם את לא תלכי, ואני לא אלך,ודנה לא תלך

וכל האנשים שרוצים לבוא כי הם חושבים שחשוב להם לבוא לא יבואו.. אז העצרת תהיה זוועה! הרבה יותר מעכשיו.. פורום י"ב בנה פעולה לכל צוותי ההדרכה בארץ בנושא הזה.. הפעולה נמצאת במיילים של כל הרכזים והמדבים בארץ.. דברי איתם.. נסי לראות איפה זה עומד אצלכם.. קטע למחשבה- העצרת בעתיד – פסטי פסטי פסטירבין / אור גולדמן (ריצ'י) בוקר. עם פיהוק קל אילאיל מתעוררת, ונזכרת שהיום הוא היום. יום הזיכרון לרבין, 2015. אמא נכנסת לחדר ואומרת לה שתתלבש מהר כי הולכים לעצרת. אילאיל מצייתת והמשפחה יוצאת לעבר הכיכר. בכיכר המון אנשים. אח שלה מבקש מאמא כמה שקלים כדי שיוכל לשחק בדוכנים. יש "קלע כדור" לפיו של יצחק רבין, זריקת יוני שלום למרחק ועוד המון משחקים. הרמקול קורא: "יום הזיכרון ליצחק רבין מוגש לכם בחסות פאנטה - בטירוף שלנו!". אחרי השוטטות בין הדוכנים, אילאיל נורא רעבה. אבא קונה לה פלאפל מהדוכן "חבר, פלאפל מעולם אחר". טעים לה. אבא מרים אותה ולוקח אותה קרוב לבמה - העצרת מתחילה. עולה אישה מאוד יפה אל הבמה. "דנה אינטרנשיונל קוראים לה", אומר אבא של אילאיל בחיוך, "פעם היא הייתה... כוכבת". דנה מקדישה את השיר ליצחק רבין, שבמותו ציווה לה את השלום. הקהל באקסטזה, ודנה מתחילה לשיר: "הוא מת לפני שני עשורים, איי לה דיר לה דה דה, השאיר אותנו אומללים, איי לה דיר לה דה דה..." הקהל כולו רוקד ועונה לדנה בקריאות "איי לה דיר לה דה דה". אילאיל חושבת כמה טוב שהיום יום הזיכרון לרבין למרות שאין לה מושג מי הוא היה, אבל זה טוב שיש יום כזה כייפי. היא מקווה שבקרוב יבוא הפסטיגנדי, גם הוא כייפי, שבא בעקבות הפוטנציאל המסחרי של הפסטירבין. ככה לפחות אמא של אילאיל הסבירה.

rotemsp

New member
עצוב....

עצוב כמה שזה נכון, אני ממש מסכים אם הקטע הזה ואם השחרור של יגאל עמיר, שלא משנה מה נגיד יקרה מתישהו בעוד 10-8 שנים, זה מגם מה שתהפוך לו העצרת. עצוב.

spraizler

New member
למיילים של גרעיני עודד זה לא הגיע..

דברי עם הגרעינרים שלך שיביאו לך את המיילים של כל הקומונות

../images/Emo41.gifקראתי את זה איזה 7 פעמים וכל פעם התעצבנתי

יותר.
בכולאופן- שווה להעלות כטור לאתר.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאבל זה לא אני כתבתי..

אז קצת בעייתי לעלות את זה כטור..:/ מה עוד שאין לי מושג מי כתב את זה.. מצאתי את זה איפשהו באינטרנט.. (אין לי מושג איפה..
) זכויות יוצרים וכאלו
לא פיירי..

dupdup1

New member
פסטירבין?!

תתביישי לך! כך לזלזל בעזרת זכרון לאדם שנרצח?! ועוד מנהלת הפורום??? לא הייתי מאמינה עלייך! קצת כבוד מינימלי לרצח, לאדם! אני מתביישת

../images/Emo41.gifמה הבעיה?

שאני בספק אם היא קראה את מה שכתבתי. באיזה חלק בהודעה בדיוק אני מזלזלת ביצחק רבין?! באיזה חלק אני מזלזלת ברצח שלו?! לזרוק כזה דבר סתם זה באמת מעצבן מיכל. אם יש דבר אחד שאני בהחלט מזלזלת בו זאת העצרת הגועלית הזאת. ואני לא רואה בזה שום דבר רע. העצרת הזאת הפכה להיו משהו מגעיל. מעצרת חברתית שבאים אלייה בני נוער, אנשים מבוגרים, תנועות נוער שקוראים לערכים כמו סובלנות, שלום, דמוקרטיה.. היא הפכה להיות עצרת נטו פוליטית! וכן, אני רואה את זה כפסטיבל פוליטי. פסטיבל שבו כל מפלגה מנצלת אותו כדי לדחוף לאנשים סטיקרים לידיים, לנפח בלוני ענק, לעשות שטיפת מוח שלמה לאנשים. זה לא פסטיבל? אולי. אבל עצרת זיכרון זה גם לא. כל היופי של העצרת היתה העובדה שהיא הייתה עצרת חברתית. וגם זה כבר לא...

מיכלצי

New member
אני חושבת שההתרעמות שלה

הייתה על השם ש"נתת" לעצרת.. בפעם הראשונה ששמעתי את המושג-כביכול הזה, גם אני הייתי מזועזעת... היה מוגזם לבוא אלייך בהאשמות כלשהן, אבל זה בגלל הביטוי הזה שהוא באמת מזלזל בצורה בלתי רגילה ועצובה עד צודקת. =\

kedeman

New member
אני לא יודע איפה היא חיה

אני מכיר את הביטוי הזה לפחות כבר 5 שנים. והוא דיי קולע למטרה - מזעזע. עצרת אמורה להיות מקום שאנשים באים אליו מתוך הזדהות עם רעיון פסטיבל הוא שם ליריד, מקום שבאים אליו כי זה כייף. האם מישהו בשנים האחרונות בחן את הרעיונות בעצרת כדי לראות אם הוא מזדהה איתם? זה אמור להיות מקום כדי לכבד את זכרו, לצעוק נגד האלימות, בעד דמוקרטיה בפועל, היום, זו עצרת שמאל. טקס למות מורשת רבין במקום טקס כנגד פגיעה אלימה באדם בעל דעוצת שונות ממך.

טליה שי

New member
זה הכל עניין של גישה

אם אתם בתור בני נוער באמת תקשיבו לעצרת הזאת במקום לחפש את חברים שלכם, שכמה שאתם מברברים על כבוד וכו'.. זה מה שאתם עושים בסופו של דבר.. אז אולי משהו ישתנה.. ואולי לא אצל כולם אבל לפחות תרגישו טוב עם עצמכם ותפסיקו להתבכיין על זה שזה נהפך להיות פוליטי, כל המדינה הזאת בוניה על פוליטיקה! ואין מה לעשות! לא תמצאו מקום אחד נטרלי בלי דעות פוליטיות! אין מה לעשות ככה זה! ואני לא חושבת שיש בזה משהו רע שאדם מאמין במשהו ומפרסם אותו. הרי זה גם חלק מהדמוקרטיה! ודרך אגב!! ברגע שאנשים נפגשים במקום מסויים לזכר מישהו מסויים זה כן מקדם משהו, זה כן מאחד את העם לכמה שעות! אז די לבכות ולהעביר ביקורת! תבואו כי אתם באים בגלל שאתם מאמינים במשהו! וזה לא משנה אם זה נהפך לפסטירבין או ללא יודעת מה..

למעלה