פסטיבל התמר...

liloosh tt

New member
../images/Emo41.gifפסטיבל התמר...

פסטיבל התמר ה-7, חול מועד הסוכות! ים המלח! נחל זוהר - נווה זוהר תחילת המופיעים 21:00 למעט שלום חנוך. 9.10 שלמה ארצי 10.10 אהוד בנאי 11.10 ארקדי דוכין + אביב גפן, 2 מופיעים על במה אחת. 12.10 פורטיסחרוף ומשינה, 2 מופיעים על במה אחת. 13.10 שלום חנוך 21:30 מופיע זריחה במצדה: תחילת ההופעה ב: 03:30 11.10 בלילה שבין רביעי לחמישי דיויד ברוזה 12.10בלילה שבין חמישי לרביעי אביתר בנאי
בקיבוץ עין גדי: 11.10 מאיר בנאי 12.10 מיכה שיטרית 8.10 צעדת ליל ירח! נחל פרצים, נחל סדום:) כרטיסים: קלעים - 6222122 057 6222333 02 לשאלות, בירורים - אפשר לפנות אליי במסרים.

liloosh tt

New member
שמיקוש.

דברי איתי אני תושבת האזור...המחירים בשבילנו לא כאלה:)

Saffron

New member
אתם חושבים שיהיו לאביתר ../images/Emo29.gif

הופעות נוספות במצדה? נניח, בפסח או בחופש הגדול. זה נשמע נהדר.

הייתה לו שם כבר אחת בשנה

האחרונה (ביוני נראה לי..) יחד עם יהודית רביץ גם ב-3:00 לפנות בוקר ככה שזה לא בלתי אפשרי..

OhadArt

New member
שאלו אותי הכל עלהפסטיבל

במייל [email protected] גם לגבי צימרים קמפינג ועוד במתחם ההופעות המרכזי - נווה זוהר

OhadArt

New member
אביתר בישוב נווה זוהר ים המלח!

פסטיבל התמר מתחיל 2006!!!! חברים מקווה שכולכם כבר מתארגנים להופעה הגדולה של אביב וארקדי!!! בישוב נווה זוהר ים המלח - האתר המרכזי והגדול מכולם (ראו תמונה). מי שצריך מידע נוסף יש גם צימרים!! וקמפינג!!! והכל במרחק הליכה מאתר המופעים המרכזי של נחל זוהר בו יופיע אביתר שלנו שלנו , שיפנה אליי במייל אענה מייד [email protected] מחכים לכם משינה!! איזה מזג אוויר מדהים הולך להיות לפרטים צרו איתי קשר במייל אוהד [email protected]

OhadArt

New member
ואייי אופס התבלבתי

כן הוא במצדה, יהיה מדהים נכון ?

satriani123

New member
איך אני מגיע לשם??

היי אנשים אני וחברה שלי רוצים להגיע להופעה שלח אביתר בנאי... אנחנו חייבים לדעת איך אנחנו מגיעים לשם .. ? אם יש אולי הסעות או משהו דומה?... אנחנו ממעלה אדומים... אם מישהו יודע אשמח לדעת פרטים... תודה ... אמרו לי שצריך להגיע דרך ערד... אבל השאלה אם אין עוד דרך כי זה חתיכת סיבוב למי שמגיע ממעלה אדומים.. עזרה.. תודה...

ח ל ו ן

New member
אין עוד דרך../images/Emo4.gif

יש שני אתרים למצדה, והם במרחק 200 מטר, אבל אין כביש שמקשר ביניהם, לכן הדרך היחידה להגיע לאתר המסויים הזה היא דרך ערד, ואגב- זאת דרך מאוד קשה לנהיגה...

למעלה