פנינה

../images/Emo41.gifפנינה

יש לי שקית גדולה של בגדים למבוגרים (בעיקר בגדי חורף. נשים וגברים). יש לך מי שאוסף בצפון הרחוק או שעדיף שאעביר לאיזור המרכז לאנטוניה2 ומישהו יאסוף ממנה?

הי שרון שבוע טוב ../images/Emo24.gif

2 האפשרויות שהצעת מתאימים לי את מוזמנת לרשום את התרומה שלך בלוחות ומשם אנחנו נאסוף נתונים ונגיע אליך תתודה לך פנינה

dusa

New member
באזור הצפון אני יכולה לאסוף,

השאלה היא כמה רחוק.....?

jole

New member
מה זה רחוק?? ההורים שלי בנהריה

ואחי בקריות, אז אפשר איתם להעביר לDUSA לנזקקים בצפון

הבגדים יועברו לביתי בחולון, ומשם?

ג'ולה תודה, אבל שרון גרה שעה וחצי נסיעה מנהריה והקריות (הצפון גדול...) זה קצת רחוק. אבל אל דאגה, שרון של אייל ואנוכי אחיות :) ואני אהיה אצלה בשבת , כך שאני אביא את המשלוח מהצפון לביתי שבחולון . ועכשו השאלה היא רק לאן להעביר את זה הלאה? או שמישהו יבוא לקחת.

איציק78

New member
אם זה מגיע לחולון

אפשר להעביר את זה למחסן שלנו ברחוב העצמאות 77 בת ים.

mich78

New member
שאלה בנושא ...

אני מעוניינת לתרום חליפות ערב, חולצות ואפילו עניבות ... להיכן אפשר להעביר כדי שיגיע לידיים נכונות ולאנשים שזקוקים

jole

New member
האם החליפות יכולות להתאים לחתן?

אם כן אפשר להוסיף אותן לגמ"ח כלות שמתחיל להתגבש אצלי

mich78

New member
אאמממ... הן במצב טוב, נראה לי

הן יחסית במידות בינוני - גדול .... אשמח להעביר אותן לכל שימוש אפשרי העיקר שיעשה בהן שימוש טוב...ושיגיע לידיים שזקוקות לכך ...

jole

New member
אני התחלתי לא מזמן לאסוף שמלות כלה

ואביזרים לגמ"ח כלות. יש לנו במאגר מאפרות וקוסמטיקאיות שמוכנות להתנדב לעזור להכין את הכלה ליום המיועד. ייקח לי קצת זמן להתארגן כי רק עברנו בית בשישי האחרון, אבל הרעיון הוא לאסוף את האביזרים שיש לצלם ולהעלות לפורום לגלריה שתיפתח במיוחד לנושא, כדי שבנות שאין ביכולתן לרכוש שמלת כלה תוכלנה להיעזר בנו.

jole

New member
אופס עף לי באמצע משפט..... מכוון

שלכל כלה מן הסתם יש גם חתן (ברב המקרים) אז יכול להיות מאד לעזר אם גם הגברים יוכלו להיעזר בגמ"ח הזה.

sweetonit

New member
"השלמות" לחתנים jole תיכנסי

כשיהיו לך חתנים תודיעי לי,אנחנו נספק טליתות+תיק רקום

jole

New member
מדהים! תודה. תשלחי לי פרטים שלך

לקשר במסר, כדי שנוכל ליצור קשר אמיתי בזמן אמת

למעלה