פלישה # פרק 10

העכביש2

New member
אולי היה זה הפרק...

נמצמרר ביותר שראיתי מעודי בסדרת טלוויזיה!!! תשמעו, דבר כזה לא זכור לי. פשוט מחריד! ואני לא אומר דווקא בקונוטציה רעה. פרק מיוחד, מפחיד, אפל, מותח שחושף מעט על העלילה הסבוכה שהתפתחה ב-9 פרקים עד כה. מדהים. הסדרה הזאת, כמה שאפשר לבוא בטענות לחלק מהדברים בה -- היא פשוט משכמה ומעלה!!

vand

New member
לא הייתי אומר שהפרק היה מצמרר מדי

כי לטעמי הוא היה די צפוי ועם זאת היה פרק פשוט מעולה. כל העלילה מתחילה להתקדם, תשובות ניתנות (הייתי בטוח שהשלד הוא אשתו של טום ורק עכשיו מבינים שזה למעשה טום עצמו) ושאלות חדשות מופיעות (מי האנשים האלה?, מי ירה באישה? ועוד) פשוט מצויין. חבל לי מאוד על כל אלו שנטשו את הסדרה מבלי לתת לה סיכוי כי לדעתי היא כבר משתפרת פלאים.

fifaclub

New member
פרק יחסית טוב

אחרי 4 פרקים פרשתי מהסדרה אבל היום ראיתי פרק 10 והוא היה אחלה.. סוף סוף קצת מתח קצת בשר לא קרה כלום עד עכשיו.. מעניין אם זה ימשיך ככה..

קובי221

New member
פרק מצויין.

הינו זקוקים לו כ"כ, היה הרבה מתח במשך הפרקים הראשונים שהיינו צריכים פיסת מידע גדולה כמו זו. מעניין אם האישה הזו תמשיך לחיות... ומי ירה בהם... וגם מה הפנים של טום עושים שם. לא הבנתי מה הקטע של הפנים של טום..., מה היא אמרה בהתחלה על השיחזור? היה פרק מהמם, מישהו צופה בקצב ארה"ב?

הפנים של תום

כנראה שהחייזרים אחרי שהם משתלטים על הגופה, הם משכפלים אותה. ואת הגוף המקורי הם משאירים במים. בגלל כולם חוזרים עירומים לחוף. הגופה של תום שהם משטו מן המים, היתה אחרי 14 שנים, ובגלל זה הוא נהיה שלד.

למעלה