פלדלת

מצב
הנושא נעול.

בטיטi

New member
../images/Emo41.gif פלדלת

פלדלת
1. האם מישהו נתקל בבעיה שבה כאשר טורקים את הדלת, היא לא נשארת סגורה, אלא חוזרת אחורה ? האם הבעיה היא בדלת בד"כ, במשקוף, במקום אחר ? 2. ללא קשר לנ"ל, אני מעוניין להחליף צילינדר, יש למישהו המלצה על מנעול ? (מגנום ? מולטילוק ? אחר ?) 3. האם למישהו יש ניסיון עם החלפת ציפוי דלת ו/או ידיות ? המלצות ? טיפים ? 4. אם אני מבין נכון, פלדלת עצמה לא מוכרת את המוצרים, אלא רק חנויות פרטיות, האמנם ? האם יש רשימה של חנויות כאלה באיזור המרכז ?

gerson1

New member
פלדלת

פלדלת
1. האם מישהו נתקל בבעיה שבה כאשר טורקים את הדלת, היא לא נשארת סגורה, אלא חוזרת אחורה ? האם הבעיה היא בדלת בד"כ, במשקוף, במקום אחר ? 2. ללא קשר לנ"ל, אני מעוניין להחליף צילינדר, יש למישהו המלצה על מנעול ? (מגנום ? מולטילוק ? אחר ?) 3. האם למישהו יש ניסיון עם החלפת ציפוי דלת ו/או ידיות ? המלצות ? טיפים ? 4. אם אני מבין נכון, פלדלת עצמה לא מוכרת את המוצרים, אלא רק חנויות פרטיות, האמנם ? האם יש רשימה של חנויות כאלה באיזור המרכז ?
פלדלת
א. כאשר הבית סגור טריקת הדלת דוחפת מסת אויר המפעילה כח נגדי שווה ערך.-כאשר הדלת מכוונת היטב והגומיות גמישות הרי שלשונית המנעול "תופסת" את חרך הנעילה וננעלת. עם הבלאי והתעיפות הגומיות תנועת הטריקה איטית יותר והכוחות הנגדיים המופעלים חזקים יותר. כן הצירם מתעיפים מעט. יש פשוט להזמין טכנאי לכיוון הדלת. יש מספר חנויות-כנס לאתר שלהם ותמצא מקום מאושר הקרוב למגוריך

מצב
הנושא נעול.
למעלה