פינת השבוע

Man In The Wall

New member
../images/Emo41.gif פינת השבוע ../images/Emo41.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: המורה השנוא של השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?): יום השבוע: מאכל השבוע: פוקימון השבוע: צבע השבוע: דיג'ימון השבוע:
המלצת השבוע
החלטתי שעדיף לא לפתוח 2 נושאים, וששני הנושאים הללו יהיו יחדיו. פה תמליצו על סרט/סדרה/מאכל/שתייה/כל דבר נחמד שעשה לכם את השבוע, ותפרטו טיפה! שבת שלום!

יאי איזה כיף! אתמול ראיתי את מיכל ינאי!

איזה כיף לי
אני הולכת לעשות הדגשים וסדגשים לבד,אז תעריכו!!! שירי השבוע של פרל ג'אם: רוב טן,לוקין,ילו לדבטר,ועוד כמה.. בכללי: הרבה. אלבום השבוע של פרל ג'אם:טןטןטןטן כי אין לי כוח להעלות את הVS או משהו >< בכללי: חן-באקלי. רדיוהד-אוקיי מחשב. רד הוט-דם סוכר סקס קסם. רד הוט- חלב אם. אליס-פייסליפט אמן השבוע: ^^^ ציטוט השבוע: ''__'' (לא זוכרת) המורה השנוא של השבוע:
כולם. חוץ מרינת פשין(הזדמנות שניה לעשות עבודה
) והמורה אפריים, שמעריך את הפרוספקטים על הצמחונות
. ספר השבוע: בלה בלה סרט/סדרת השבוע: חברים. מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?): מיכל ינאי (ראיתי אותה אתמול
ג'יפה שהיא שמה מייקאפ בעובי של צעיף) יום השבוע: כולם היו חרא,אז אין משהו מיוחד. מאכל השבוע:הממ... לא יודעת. צ'יפס לא מבושל? פוקימון השבוע: הבלונדה המטומטמת מי' אחת.מפגרת כמו נעל... צבע השבוע: ירוק..שחור..אפור..לבן.. >< דיג'ימון השבוע:חן מי' אחת
חיקוי עלוב של הפוקימון
המלצת השבוע החלטתי שעדיף לא לפתוח 2 נושאים, וששני הנושאים הללו יהיו יחדיו. פה תמליצו על סרט/סדרה/מאכל/שתייה/כל דבר נחמד שעשה לכם את השבוע, ותפרטו טיפה! אמממ>< שתיה. קולה.קולהקולהקולה.ומים בטעם אפרסק. ופרישייק בננה תמר מלון
התמכרתי לזה.

לא, בגלל שלי ולחברה היה ארטיק מיותר

(קנינו חבילה של מיני ארטיקים והיה שתיים עשרה) ואכלנו-כפי יכולתיינו) והצענו לה והיא נתנה חיוך-חובה והסתנבה לנו מול העיניים. וגם כי היא פיזרה חיוכים כל כך מזויפים
(חיוך-סיבוב ראש-מבט שנראה כמו שפם.)מזופת למדי לא?

hitchhiker218

New member
אני אוהבת אותה דווקא...|מבוייש|

את יודעת איזו שחקנית טובה היא?... אולי סנובית אבל שחקנית מעולה!:)

hitchhiker218

New member
אני זוכרת אותה מטיפול נמרץ

והיא היתה מעולה... היא גם מאוד אנטיליגנטית כך שאפילו נחמד לקרוא כתבות עליה... (בואו נתעלם מהקלטת הלוהטת...)

../images/Emo9.gif

אין לי מושג מה זה טיפול נמרץ
קלטות לוהטות לא הכי מדברות אלי
ולא יצא לי לנהל איתה שיחות אז גם האינטליגנציה שלה לא מזיזה לי
לא מתחברת לטיפוס באופן כללי

hitchhiker218

New member
קקה.

שירי השבוע של פרל ג'אם:Soon Forget(הודות לניצ) ובכלל בינאורל בכללי: Deus Nova-Pain Of Salvation A Small Victory-Faith No More Be Yourself-Audioslave (היו עוד הרבה אבל אני אחסוך חפירה) אלבום השבוע של פרל ג'אם:בינאורל בכללי:2 החדשים שברשותי: Out Of Exile-Audioslave Be-Pain Of Salvation אמן השבוע:כל המצויינים למעלה ציטוט השבוע:היו כל מיני אבל אין לי כח המורה השנוא של השבוע:המורה לתנ"ך. התחשמלתי לו מול העיניים והוא צחק. ספר השבוע:לא קראתי. סרט/סדרת השבוע:מופע שנות ה-70 והפמליה מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?):אחותי הגדולה. אני לא אשרוד איתה שבועיים לבד.. וזה רציני. יום השבוע:רביעי מאכל השבוע:סלט פוקימון השבוע:פיקאצ'ו-נתקלתי בהרבה אנשים שלא מתפתחים שיכלית לאחרונה. כזה הוא פיקאצ'ו. צבע השבוע: ירוק דיג'ימון השבוע:דיג'ימון זה בלאי! המלצת השבוע : כשאבא שלכם מנסה להעיף אתכם ב12 בלילה מהמחשב, עשו כאילו אתם פותרים תרגיל במתמטיקה. כשהוא ישאל למה מול המחשב, תגידו שחבר\ה שלכם הסתבכה. אם הוא יעמוד מאחוריכם ויחכה שתשלוח לה תשובה, תמצאו מישהו לא מחובר ותכתבו לו תשובה מונפצת. נפלא שבת שלום!-שבת מבורכת..

hitchhiker218

New member
מצאתי ציטוט שאני חייבת לכתוב!!!../images/Emo2.gif

הכל קרה אתמול בשיעור אנגלית. משום מקום הגיע הפועל הזר של המורה שלי ואני והוא נשארנו לבד: הוא(מסמן לי עם היד ושואל):"מזדיינת?!?........" אני:"o_O" זה היה מפחיד!!!

Man In The Wall

New member
השבוע שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם: אין. בכללי: מיקה קרני- רחמים, מגדלור, והגשם יבוא (ביחד עם גידי גוב), אצלי הכל בסדר. שבק ס- נופל וקם, אימפריה, רדהוט- סר פסיכו סקסי, סאק מיי קיס (אין לי כוח לאנגלית). אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין. בכללי: גם אין. אני צריך באמת לחזור לשמוע אלבומים. אמן השבוע: מיקה קרני. ציטוט השבוע: לא יודע המורה השנוא של השבוע: המורה למתמטיקה! מתעב. מלא ברשע. ספר השבוע: לא קראתי. סרט/סדרת השבוע: אין זמן לסרטים. התחלתי לראות את ONCE ומילים ולחן, ואת שניהם לא סיימתי. מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?): כמה ילדים מהכיתה, ואת המורה למתמטיקה. יום השבוע: שום יום! שבוע מעצבן. מאכל השבוע: פיתה בלחם פוקימון השבוע: ורקול צבע השבוע: אדום דיג'ימון השבוע: לא יודע המלצת השבוע אין המלצה.

nothingman1

New member
שבוע טוב

שירי השבוע של פרל ג'אם: Alone, Light my fire, Breath בכללי: Nevermore- Godmoney, Betzefer- Down low, OL- Above you all, והמון אלן קארון ומייקל מנרינג אלבום השבוע של פרל ג'אם: The VS. sessions בכללי: Cynic - focus אמן השבוע: מייקל מנרינג ציטוט השבוע: לא זוכר משהו טוב במיוחד כרגע המורה השנוא של השבוע: המורה לאזרחות, שבמבחן במלא מקומות הוריד לי נקודות כי לא הסברתי את עצמי מספיק ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: CSI- היה עוד פרק עם רוצח המיניאטורות! מדהים מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?): היטלר יום השבוע: רביעי מאכל השבוע: סוכריה על מקל בטעם חמאה פוקימון השבוע: אף אחד לא הרשים אותי במיוחד השבוע צבע השבוע: לבן דיג'ימון השבוע: גרורומון מתכתי למרות שגרורומון מלחמתי חזק יותר ממנו, אני יותר אוהב אותו המלצת השבוע: מייקל מנרינג בסיסט מהזן המובחר ביותר, וזה פשע לא לראות אותו http://www.youtube.com/watch?v=jdC2eQCa8Cw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=8yDayLS4RBA&feature=related

adiinchains

New member
כמה זמן לא עניתי על אחד כזה..

שירי השבוע של פרל ג'אם: הגירסא ל Jingle Bells מהכריסמס סינגל בכללי: The Doors - Alabama Song אלבום השבוע של פרל ג'אם: בכללי: אמן השבוע: The Doors ציטוט השבוע: "עבר" המורה השנוא של השבוע: לא הייתי מספיק בבית ספר בישביל זה.. ספר השבוע: ספר לימוד תיאוריה (אם מישהו מתעניין עברתי בפעם הראשונה!) סרט/סדרת השבוע: סדרה - כמו תמיד אוז! הסדרה הכי טובה שנוצרה (לדעתי לפחות), סרט - Shoot 'Em Up או בעברית "לירות כדי להרוג" - סרט ענק! מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?): יום השבוע: יום רביעי ללא שום ספק. בעצם גם שבת..אבל זה שבת של שבוע שעבר.. מאכל השבוע:
פוקימון השבוע: צבע השבוע: דיג'ימון השבוע:

InMyTree

New member
השבוע שלי

שירי השבוע של פרל ג'אם:LIGHT YEARS,GIVEN TO FLY בכללי:IN THE EVENING -LED ZEPPELIN אלבום השבוע של פרל ג'אם:BINAURAL בכללי:MORRISON HOTEL אמן השבוע:pEARL JAM ציטוט השבוע:...לא יודע... המורה השנוא של השבוע:אשל קליינהאוז ספר השבוע:הארי פוטר סרט/סדרת השבוע:סיינפלד מישהו שהייתם מחוררים בשמחה(?):אנשים רבים :) יום השבוע:שישי מאכל השבוע:פיצה(השבוע היה היום הבינלאומי של הפיצה) פוקימון השבוע:?פיקאצ'ו XD צבע השבוע:אגוז אתיופי חחחח דיג'ימון השבוע:לא זוכר...

למעלה