אני לא יודעת מה ההבדל בין אבקת נוגט ובין
קרם נוגט - יש לי קרם נוגט די הרבה זמן במקרר וכבר חשבתי לזרוק אותו - אבל הרחתי וטעמתי והכול בסדר. ניתן לו צ'אנס עוד כמה זמן ואם לא - להזביל. השתמשתי בו פעם אחת ולא נפלתי מהכיסא - ואני סתם מתקמצנת לזרוק אותו!!! מן הסתם יש הבדל בין שני המוצרים. אם אני אקנה אבקה כזאת (וזה יהיה רק בגללך!!!) זה יהיה רק אחרי פסח - עד אז, אני לא מתכוונת לקנות כל מיני "חיות" מוזרות. יש לי בתכנון גם את חמאת הקקאו. ברגע שהבנתי (ואני מקווה שהבנתי נכון) שהיא מחליפה את הג'לטין הזכור לרע, אני מפנטזת עליה. רק שאני צריכה למצוא מבודצת. קרם הנוגט הוא בהכשר רגיל וזה די שם לי מקלות בגלגלים. אז נראה. הרגע קיבלתי בקשה לעוגה טעימה. נראה לי שאכין את עוגת הגבינה של אילנית, אבל אני צריכה עוד עוגה בלי גבינה כי המבקשים לא אוהבים. טוב, אני אלך לעשות חיפוש למתכון קל - אין לי יותר מדי זמן לבזבז, לצערי.
קרם נוגט - יש לי קרם נוגט די הרבה זמן במקרר וכבר חשבתי לזרוק אותו - אבל הרחתי וטעמתי והכול בסדר. ניתן לו צ'אנס עוד כמה זמן ואם לא - להזביל. השתמשתי בו פעם אחת ולא נפלתי מהכיסא - ואני סתם מתקמצנת לזרוק אותו!!! מן הסתם יש הבדל בין שני המוצרים. אם אני אקנה אבקה כזאת (וזה יהיה רק בגללך!!!) זה יהיה רק אחרי פסח - עד אז, אני לא מתכוונת לקנות כל מיני "חיות" מוזרות. יש לי בתכנון גם את חמאת הקקאו. ברגע שהבנתי (ואני מקווה שהבנתי נכון) שהיא מחליפה את הג'לטין הזכור לרע, אני מפנטזת עליה. רק שאני צריכה למצוא מבודצת. קרם הנוגט הוא בהכשר רגיל וזה די שם לי מקלות בגלגלים. אז נראה. הרגע קיבלתי בקשה לעוגה טעימה. נראה לי שאכין את עוגת הגבינה של אילנית, אבל אני צריכה עוד עוגה בלי גבינה כי המבקשים לא אוהבים. טוב, אני אלך לעשות חיפוש למתכון קל - אין לי יותר מדי זמן לבזבז, לצערי.