פינת ההתחיבות השבועית

../images/Emo41.gif פינת ההתחיבות השבועית ../images/Emo41.gif

וההתחיבות שלי לפתוח את הפינה בכל יום רביעי כמו שצריך............

לילית462

New member
חזרתי, נגמר החופש ואני מתחייבת ../images/Emo70.gif

אני מתחייבת לשמור על תוכנית התזונה שנתנה לי הדיאטנית, אני מתחייבת להמשיך בתוכנית וגם אם יש מעידות להמשיך ולצעוד בדרך. אני מתחייבת לשלושה חודשים שבהם אני מוכנה לנסות משהו אחר, ולא לערער עליו.

יעל י

New member
צורהלך...אם את לא עונה אני...

מאיימת באה עד אלייך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל י

New member
../images/Emo88.gifאל תאיימי עלי...

התיכנון הוא חו"ל באביב הקרוב (מקווה שיסתדר)

כמה ק"מ את עושה בשעתיים הליכה ?

אני הולכת לאחר שיעור עיצוב על ההליכון בחדר כושר ב3 5 דק' במהירות עד 7 ובשיפוע אני הולכת כמעט 4 ק"מ . אני מתחייבת לא להגזים .מחר אני נבצרת מחדר כושר וכן בשבת .

הליכה ברחוב שונה מהליכון

ואני עושה שעתיים הליכה ביום כלומר שעה בבוקר ועוד שעה בערב - זה לא אותם מסלולים. בבוקר אני הולכת משהו כמו קרוב ל-7 ק"מ. אחרי הצהריים או בערב המסלול הוא בסביבות 2.5 או 3 ק"מ שגם אותם לוקח לי תלוי בין 35 דקות לשעה - שוב תלוי כמה אני סוחבת שקיות ועוד אחרי קניות מהעבודה הביתה וכמה אני עייפה. אבל אני חושבת שהולכת בסביבות 9-10 ק"מ ביום שאני עושה הליכות.

כל הכבוד אמא של דפנה

אני לא מסוגלת ללכת בחוץ באופן קבוע ושיטתי .אני חייבת מסגרת והליכון זה סוג של מסגרת את עולה עליו מתניעה והול כת ......... אני גם משחקת במהירויות ובשיפועים ודי נהנת מהכפיה הזו מה גם שהיא תורמת לבריאות .אני מעריצה אנשים שמתמידים בהליכה בחוץ אבל לי זה לא מתאים . שבת שלום

net the jet

New member
לדעתי הרבה יותר מענין בחוץ.... אני צועדת על

הליכון רק כשיש גשם ואין ברירה. מעדיפה בחוץ עם מוזיקה, לפעמים מגוונת במסלול, בודקת איזה בית שבבניה התקדם וכ"ו.... כשגרתי במקום הקודם צעדתי עם חברה- זה גם "מחייב" כי שקובעים ל 6 בבוקר, ממש לא נעים לטלפן להגיד שלא בא לך ולהעיר את כל המשפחה שלה.... וגם יש עם מי לדבר שזה נחמד. כאן דוקא ניסיתי איזה תקופה לצעוד עם שתי חברות אבל הן קיללו אותי שגרמתי להן התכווצויות וכאבי רגליים... ונפרדנו בידידות
.. הן צועדות פחות בקרים ממני, ולפעמים אני פוגשת אותן כשאני כבר בסיום המסלול ואנחנו מנופפות לשלום ובוקר טוב. יש אנשים שאני פוגשת במסלול באופן קבוע, ואם לא נפגשים, אז במקרה שפוגשים בסופר אח"כ ישר שואלים "מה קרה ".. אז זה נחמד- מין אוירה כזו שמשהו מסמן לי V ( או אני לו...)

ההתחיבות שלי

הפעם יש לי התחייבות גדולה! הדיאטנית שלי טסה ביום שני ללחו"ל לשבועיים ככה יצא שכמעט 3 שבועות לא ניפגש, אז אני מתחייבת להתמיד בתזונה שלי כמו שהיא כיום ולא לרפרף כי היא לא כאן. היא הבטיחה שלשלוח לי מייילים עם תזכורות

nngr

New member
ההתחייבות שלי(אולי זה יעזור)

1. להקפיד על תזונה נכונה בייחוד בשעות המשבר (אחרי ארוחת הצהריים ועד הערב). 2. לעבוד על פי התוכנית שניתנה לי היום בחדר כושר לפחות 4 פעמים בשבוע עם שביתת המורים תפסק, אם לא להגיע ל 5-6 פעמים. 3. לנסות ולהתחיל במשמעת מים. מי אחראית לזה?

net the jet

New member
להוסיף לכל הפעילות שאני עושה ( צעידה שחיה )

גם תרגילים ממוקדים שאני שונאת
.. אבל אין ברירה.

קרמבו 112

New member
ההתחייבות שלי לעצמי הוא לשמור לאכול נכון

ולא לעלות במישקל ההריון הזה יותר מ-10 ק"ג שזה גם המון לדעתי....

למעלה