אולי במקום לקרוא לפורום "דתיים גאים" תקראו לו: "קבוצת תמיכה להתמודדות עם נטיות הפוכות"? הרי כולנו יודעים שהנטיות הללו הן לא סיבה לגאוה, אלא הן בעיה רצינית שצריך להתמודד איתה, אז למה השם המטעה הזו... אני מקווה שאני לא מעצבנת פה אף אחד, אבל השם הזה של הפורום משקף גישה שהיא בודאי לא הגישה הנכונה להתמודד עם הבעיה.
מה הקטע?!.. מה השטויות האלה-ה` עזב אותכם או כל מיני חרטוטים כאלה!.. מה אתם דפוקים?.. זה פשוט שטויות!.. תפסיקו ליפול לידיו של היצר! מה אתם חושבים שאתם מיוחדים?!.. יש הרבה אנשים כאלה והם מצליחים לתפוס את עצמם.. תתפסו את עצמכם בידים.. ולא,אני לא כזה שמתקיף והולך.. אני ממתין לתשובות שלכם!! הגיע הזמן להתעורר..
איך את יודעת מה הגישה הנכונה ל"התמודד עם הבעיה"? את היית הומו דתי? לסבית דתייה, ו"התמודדת" עם הבעיה? בנוסף, אני לא חושב שיש "גישה נכונה" אחת, לכל אחד מתאים משהו אחר.
שלום לך . החלפת שם הפורום היא לא נכונה. אסור שאף הומו דתי או לסבית דתיים יחשבו לרגע שהקב"ה נטש אותם, שהם שנואים או דחויים או טמאים. הקב"ה נמצא איתם כל הזמן וכל הכאב והסבל שכרוכים בחיים בסתר והתמודדות בין השילוב הנאות של הנטיה עם האמונה הם חלק מעבודת האל. לגבי הגישה "הנכונה" אני יכול להפנות אותך לקרוא בהמשך הדף מטה את "הלכה והומ'" המדבר על הגישה ההלכתית. השם של הפורום אינו מטעה כי כולנו כאן גאים להיות יהודים. בברכת חונן הדעת.