פינת ההומופוב

DrRA

New member
הצעה לשינוי שם הפורום

אולי במקום לקרוא לפורום "דתיים גאים" תקראו לו: "קבוצת תמיכה להתמודדות עם נטיות הפוכות"? הרי כולנו יודעים שהנטיות הללו הן לא סיבה לגאוה, אלא הן בעיה רצינית שצריך להתמודד איתה, אז למה השם המטעה הזו... אני מקווה שאני לא מעצבנת פה אף אחד, אבל השם הזה של הפורום משקף גישה שהיא בודאי לא הגישה הנכונה להתמודד עם הבעיה.

משתמש99

New member
?!?!?!

מה הקטע?!.. מה השטויות האלה-ה` עזב אותכם או כל מיני חרטוטים כאלה!.. מה אתם דפוקים?.. זה פשוט שטויות!.. תפסיקו ליפול לידיו של היצר! מה אתם חושבים שאתם מיוחדים?!.. יש הרבה אנשים כאלה והם מצליחים לתפוס את עצמם.. תתפסו את עצמכם בידים.. ולא,אני לא כזה שמתקיף והולך.. אני ממתין לתשובות שלכם!! הגיע הזמן להתעורר..

יודיX3

New member
צדיק שלי שאול המקורי

מה תגיד לבן שלך ביום שיצא מהארון? או שמא הוא יכיר כה טוב את אביו שיחיה מפחד תגובתו ויתחתן על מנת לרצות את הוריו? רחמנות עליך ועל משפחתך.

BabyBoy1

New member
עם כל הכבוד...

איך את יודעת מה הגישה הנכונה ל"התמודד עם הבעיה"? את היית הומו דתי? לסבית דתייה, ו"התמודדת" עם הבעיה? בנוסף, אני לא חושב שיש "גישה נכונה" אחת, לכל אחד מתאים משהו אחר.

Dancing mad

New member
תעזוב אותם, באימאש'ך...

זה כל כך מפריע לך שיכולים להיות הומואים דתיים? לא יצר- אלא הוויה. לא מיוחדים- אלא רק שונים. לא תפסו את עצמם- אלא רק איבדו את עצמם.

Cat the Tiger

New member
אני פשוט אומר

שהם מוותרים.. ונופלים. אף אחד לא אמר שזה קל-וזה ברור שזה לא קל.. אבל זה העולם שלנו

בבון35

New member
שלום ידידי.הראה לי בבקשה איפה

טמון האושר.האם זה בלקיחת אשה או בלימוד תורה. פרו ורבו הינה מצוה ואינה מבטיחה אושר.

בבון35

New member
שלום לתוקף התורן.

אני חילוני. השאלה מופנת גם אלי? כי לי יש פטנט אחר...

אלפרדוס

New member
הנה עוד הומופוב

תאמין לי שאם היית סוחר, היית פושט את הרגל בתוך יום. כושר השכנוע שלך פשוט מדהים.

yr4u

New member
>תגובה להצעה

שלום לך . החלפת שם הפורום היא לא נכונה. אסור שאף הומו דתי או לסבית דתיים יחשבו לרגע שהקב"ה נטש אותם, שהם שנואים או דחויים או טמאים. הקב"ה נמצא איתם כל הזמן וכל הכאב והסבל שכרוכים בחיים בסתר והתמודדות בין השילוב הנאות של הנטיה עם האמונה הם חלק מעבודת האל. לגבי הגישה "הנכונה" אני יכול להפנות אותך לקרוא בהמשך הדף מטה את "הלכה והומ'" המדבר על הגישה ההלכתית. השם של הפורום אינו מטעה כי כולנו כאן גאים להיות יהודים. בברכת חונן הדעת.

בבון35

New member
אם יש איסור על זה בתורה-זה קיים!

ומה דעתך על: הומואים ולסביות דתיים? או :שוגלימינם? או שלום על ישראל?

בריה

New member
יודי, אני רק שאלה..

למה אתה טורך בכלל לענות למטומטמים כאלה שרק מבליחים לרגעים ומיד בורחים בלי לשמוע תשובה ובלי לרצות אותה בכלל?

למעלה