פינות

its only ma

New member
../images/Emo41.gifפינות

טוב, אנשים, טיפה משעמם פה, זה סבבה שיש כל יום שרשור פרק אבל לדעתי צריך גם פינות.... אז, אמ, תרשמו פינות שאתם חושבים עליהם, ואם אתם רוצים איזהשהיא פינה, תכתבו גם
[אני מקווה שזה בסדר שפתחתי תשרשור הזה]

slallum

New member
האנשים שהרגתי היום

פינה בה כל אחד יתאר אילו אנשים הוא הרג היום, צבע שיער, משקל, מבנה גוף, צבע עיניים, גובה וכו'.

slallum

New member
האנשים שהרגתי היום

היום לא היו לי הריגות מספקות במיוחד. בן אדם אחד נכנס לחדר שבו אני עובד (בצבא) עם נעליים בלתי מצוחצחות. ואני כתבתי מפורשות בכניסה לחדר: "בחדר זה אנו הורגים על נעליים בלתי מצוחצחות." אבל הוא נכנס בכל זאת. אז נתתי לו טופס הוצאה להורג, הוא הלך לסא"ל שיחתום לו, ולמש"ק הוצאה להורג (זה אני) שיחתום לו. הוא בחר את דרך ההוצאה להורג - טביעה. לקחתי אותו למטבח בחדר אוכל, והכנסתי את הראש שלו למדיח, כשהוצאתי אותו משם הוא היה מת. חוץ מזה, בדרך הביתה, עצרתי בש"ג (יענו בכניסה\יציאה לבסיס, יא צעירים), ודיברתי עם כמה חברים שלי ששומרים היום. ואז נכנס הסמל תורן של השמירות של היום, ודיבר על איזה מישהו ששומר היום שהוא מפורסם וכל מיני דברים. זה לא היה מעניין. לקחתי את הרובה מאחד החברים שלי, ויריתי לו פעמיים בראש. הוא מת. זה ההריגות שהיו לי היום, כמו שאמרתי - לא מספקות במיוחד. מה אתכם?

dans girl

New member
../images/Emo185.gifXDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מתה פה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני כה אוהבת אותך עופריקו../images/Emo99.gif. בד"ו, לא מתת מההמבורגר ביום שבת נכון? כי אני התעוררתי ביום ראשון בבוקר ולא הרגשתי טוב, ומראשון בצהריים עד היום לא ראיתי את הבסיס בגלל גימלים + ביקור חביב בחר"פ ו-2 שקיות אינפוזיה. אז אתה לא מת כמוני נכון *מודאגת*?

Tinkerblack

New member
עופר לא יכול למות

הוא הרי זה שהורג לא? אני מקווה שאת מרגישה טוב

slallum

New member
אלוהים :|

כל זה מההמבורגרים? ואני אכלתי 2!
טוב, לי לא קרה כלום. מוזר P:

slallum

New member
מה פתאום

זבובים זה אחת ההריגות הכי מספקות שיש. את יודעת כמה קשה לפגוע בהם עם M16 ארוך?

קרניjack

New member
אז אתה עושה עבודות תברואה פרטיות למטבח

אצלכם?! ונותנים לך בתמורה להרוג את מי שבא לך? סחטיין!

jack 1

New member
אוי ואבוי

איזה צעירררררררררררררררררררררררררררר

למעלה