פינות

מותק13

New member
../images/Emo41.gifפינות../images/Emo41.gif

סליחה שלא שרשרתי,אבל זה נראה לי די חשוב אז ככה: צריך פינות שיהיו מדי שבוע,כדי שהפורום ימשיך להיות פעיל כל אחד מוזמן להציע פינה,ואם הוא רוצה גם להיות האחראי עליה-בבקשה
אני אתחיל בהצעה: אין לי בעיה להיות אחראית על שרשור סופ"ש :) תתחילו להציע גם אתם
!

Apple Scruff

New member
השבוע שהיה...P:

זה אולי הדבר הכי הכי נדוש שקיים, אבל אנשים נהנים מיזהP:

Elsewhere

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif.

אני בעד משהו כמו "הדברים שעשו לי את השבוע". פינת סופ"ש שכזו, שבה אנשים ישתפו מה היה להם טוב השבוע. אופטימיזם וכאלה. אבל זו רק דעתי.

PollyannaFlower

New member
השיר המתחלף.

כל שבוע בוחרים שיר אחר של רג'ינה, ופשוט מדברים עליו ומנתחים אותו ^^. אני לחלוטין לא אחראית ולא מכירה מספיק שירים של רג'ינה, אז עדיף שזאת תהיה הפינה של מישהו אחר. :]

מותק13

New member
סבבה,אחלה רעיון :)

שיהיו עוד רעיונות לפינות אני אפתח עוד הודעה[אם אפשר]יותר מסודרת

מותק13

New member
|מגניב לך| P:

אז אתה תהיה עוזר-שיר-מתחלף :] תציע עוד רעיונות[כי אפחד לא מגיב
]

מותק13

New member
סבבה :)

שיהיו עוד רעיונות,יהיה שרשור חדש [ישלך עוד רעיונות
?]

Elsewhere

New member
|מתנדב|

[קקה עליך, עומר, אני המנהל ואני רוצה לעשות את הפינה הזו
. ואותך. אני מוכן להסתפק בלעשות את הפינה ביחד.
]

Only Dreaming

New member
רגערגע,

אתה לא אישה נשואה?
[כעיקרון, הסיבה העיקרית שרציתי את הפינה היא שאתה המנהל, רזרז.
]

OneLastBreath

New member
כש

הפורום יהיה קצת יותר מלא יהיה אפשר לעשות "השבוע בפורום רג'ינה ספקטור"

justmegit

New member
מן עיתון רכילות כאילו? ../images/Emo79.gif

יא, רעיון נהדר! כולם ישנאו אחד את השני בגלל הדברים שיחשפו כאן! זה גם יכול לגרום להריגת הכתב! ומינוי של כתב חדש! ועוד ועוד מעשי התנקשות שבמחשבה ראשונה יגרמו לחברי הפורום להעלם באופן מסתורי וללהתמוטטות הפורום! אבל במחשבה שניה זה בטח יעשה יותר רעש והמוני אנשים ינהרו לכאן! ואז כולם יתחילו לשמוע רג'ינה כי נעשה סלקציה לאנשים שסתם מתאספים סביב המהומה! ולאט לאט יותר ויותר אנשים יתחילו לאהוב מוזיקה איכותית! והעולם יהיה מקום יפה יותר לחיות בו [מלבד רציחות הכתבים כמובן]! אני מוכנה לקחת חלק בפינה הזו, אני מניחה שאני לא צריכה לציין איזה חלק, כן? P: [יותר מדי סימני קריאה בהודעה אחת. סילחו לי, אבל הרעיון באמת הלהיב אותי=].

OneLastBreath

New member
השארת אותי

משועשעת בצורה מחרידה
*חוסר יכולת לנשום* משהו בסגנון, סיקור של מה הלך השבוע בפורום, ואת מוזמנת להקים איתי את הפינה אם יאשרו לנו...:)

justmegit

New member
אבל. ../images/Emo79.gif

למען האמת אני לא רואה יותר מדי סיבות לפתוח פינה כזאת. המטרה היא לגרום לאנשים לקרוא את הנעשה בפורום אז מה הפואנטה בלתקצר ולסקר להם את זה?

OneLastBreath

New member
המטרה

היא למקרה שפיספסו שירשרוים וכאלה, יהיו בה קישורים לשיחות יותר מאשר תקצורים :) בכ"א רק הצעה

למעלה