פינות קבועות בפורום, טייק שני.

../images/Emo41.gif פינות קבועות בפורום, טייק שני.

עד כה יש לנו את החוליה החלשה בניהול SetoGirl ואת הקדשה לדמויות בניהול kagurush333. תכננתי לעשות סיכום שבועי, אך המצב בפורום לא מאפשר זאת, כיוון שהוא בתרדמת.
תפעילו את הדימיון ואת החושים שלכם בכדי למצוא רעיונות לפינות קבועות בפורום. אם אתם מוכנים לנהל את אותה הפינה - אדרבה.
כולי תקווה שכבר בשבוע הקרוב הפינות יצאו לפועל. כידוע, לא כל חברי הפורום משחקים ביוגי הו (עדיף לקרוא לזה משחק המפלצות? כי לשחק ביוגי הו מזכיר קניבליזם.
), אע"פ כן יהיה נחמד אם אלו שכן משחקים יעלו הצעות לפינות קבועות הקשורות במשחק, כגון - סיקור קלף (מפלצת, מלכודת וכד') שבועי, שרשור מונח שבועי וכיו"ב במטרה לגרום לאלו שאינם לוקחים חלק במשחק לקנא וזה.

impale

New member
htnh

קודם כל על יוגיהו. בסדרה קוראים לזה דו קרב מפלצות די שם GAY אם תשאלו אותי יוגיהו בכללי היה אמור להיות "מג'יק אנד וויזרדס" זה שמו שבמנגה הראשונה משכן משחק מגיק לא התלהב מזה שיהיה עוד אחד כמוהו והם התעקשו שהשם ישונה זה גם למה עכשיו קלפי הקם ביוגיהו הם כבר לא מג'יק אלא ספלל בכל מקרה. יש אתר בשם פוגו באנגלית כמובן שנותנים בו קלף יומי. אני יכול להעתיק משם כל יום או אחד לשבוע להעתיק ולתרגם (כמובן שאני נותן כרדיט אך ורק לכותב המקורי.) רק תגידו ^^" (משכן יומו לא כולל ימים שבהם אני באוניברסיטה סלש במסיבות עד אור הבוקר סלש ימי רביעי ^^)

הו, ניחא, "משחק המפלצות" וזהו. ../images/Emo11.gif

ובנוגע לשרשור הקלף: אני חושבת שפעם-פעמיים-שלוש בשבוע - או כמה פעמים שאתה מוצא לנכון - לפינה הזו יספיקו. רק תשתדל שזה לא יהיה ברצף. ^^~ אגב, זה לא חייב להיות קלף אקראי ואתה יותר מרשאי לשלב את הדעות שלך על הקלף (במדה ויהיו כאלה). אם אתה מעוניין להוציא את הפינה הזו לפועל, אתה מוזמן להתחיל בה כבר אתמול.
יש לך הצעות לפינות נוספות?

impale

New member
יש רעיון אבל לא לרגע זה.

יש חידות יוגיהו בפוגו אבל אלו חידות שרובן ברמה ממש גבוהה ודי לשחקנים .. זה כאילו מראים לך מצב מסויים ואת צריכה לסיים תמשחק בתור 1....

'תה יכול פשוט להגיד שפעם קראו לזה

קסמים ומפלצות^^'' גמני קראתי על זה איפשהוא(בימים שעוד חרשתי על יוגי הו@@'') ולמה לא? המאנגה בטח יותר טובה^^

טוצית

New member
המפ...

יש לי משחק שפתחתי היום בפורום אינויאשה... אין לי בעיה לפתוח אותו כאן עם יוגי הו... מה אתם אומרים?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|$:

המשכתי עם זה. ^^; ואני לא מגיבה לכל דבר שקשור בקלפים, כי אני לא בקיאה בזה. o_O צריך קהל רחב יותר של משתמשים, בואו נתחיל להמליץ על הפורום. =]

המפ,

ניתן לשים בחתימה סלוגן כלשהו עם מספר הפורום [כמו שיש לחלק מאיתנו]. או שהתכוונת לסוג אחר של פרסום והמלצה?

magicalgirl

New member
נמ...

קודם כל אפשר למצוא את הפורום בגוגל(פשוט מקלידים יוגי הו וזה מוצא ^^;) אמממ בעלי הבלוגים/אתרים יכולים לשים את הקישור לפורום(וזה מה שאני מתכוונת לעשות כשאני אסדר קצת הבלוג שלי) אפשר פשוט להכנס לכל פורום/קומונה אנימה שיש בתפוז...טוב זה קצת הרבה אבל אמממ לאלה שפעילים ולתת קישור.אמ...זהו נראה לי =]

למעלה